Announcement

Collapse
No announcement yet.

Pote pisteyete oti tha peite......GAME OVER!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πότε θα κόψω το gaming??? ποιός ξέρει? μπορεί και άυριο μπορεί και ποτέ! Η αλήθεια είναι οτι παλιότερα ειχα αναρωτηθεί και εγώ αλλα στην τελική ποιος ο λόγος!
    Πάντως η μάνα μου μου έχει δώσει πολλές φορές αυτην την απάντηση!!
    Μανα μου: Αυριο μεθαύριο θα παντρευτείς, θα κάνεις παιδία σίγα μην προλαβαίνεις να παίζεις!
    Παρταλός: Για αυτο ρε μάνα ασε με να παίξω τώρα που μπορώ!

κι εγώ τώρα στέλνω από τη δουλειά...δεν φταίει το internet που αμελώ τις υποχρεώσεις μου αλλά εγώ που είμαι "καμμένος" [/b]
    Και εγώ το ίδιο κάνω αλλα ρίχνω την ευθύνη στο ιντερνετ
    I attack sharks
    when i smell them bleed
    I dont go swimming
    water just wants to be around me.

Comment

Οσων αφορα τα περι περαμελημενων οικογενειων: εγω περιμενω την μαγικη στιγμη οπου εγω και το παιδι μου θα παιζουμε το νεο Super Mario Kart ή οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι... Think about it...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Θα παραμελεις εσυ τη γυναικα σου και αυτο τη μανα του,με τις δικες σου ευλογιες δηλαδη..Μπραβο ωραια ονειρα εχεις..
        Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το gaming δεν πρέπει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας, πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα και σε άλλα πράγματα εκτός από τις υποχρεώσεις που καθημερινά έχουμε
          Προσωπικά θεωρώ το Gaming σαν μία αντίδραση προς αυτό που έχει επικρατήσει ως ελεύθερος χρόνος π.χ φραπεδάκι για ώρες ατελείωτες και διάφορες άλλες μλκιες δίχως νόημα...Και στο κάτω-κάτω γιατί ΑΠΛΑ το γουστάρουμε...

Comment

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι το gaming δεν πρέπει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας, πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα και σε άλλα πράγματα εκτός από τις υποχρεώσεις που καθημερινά έχουμε
            Προσωπικά θεωρώ το Gaming σαν μία αντίδραση προς αυτό που έχει επικρατήσει ως ελεύθερος χρόνος π.χ φραπεδάκι για ώρες ατελείωτες και διάφορες άλλες μλκιες δίχως νόημα...Και στο κάτω-κάτω γιατί ΑΠΛΑ το γουστάρουμε...
            [/b]
            +1000
            Carpe diem

Comment

Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα:

Το videogaming ειναι ενα χομπυ, κατι το οποιο μπορει καποιος να κανει στον ελευθερο του χρονο. Εαν αυτο το πραγμα το κανει καποιος πιο σοβαρα ή ακομα ασχολειται και επαγγελματικα μαζι του, αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα.

Οταν κανεις κατι σε υπερβολικο βαθμο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ειναι αυτοματα εις βαρος κατι αλλου. Ετσι λοιπον οταν αντι να παιζεις ας πουμε 2 ωρες την ημερα παιζεις 12 ωρες την ημερα, ειναι λογικο να αφηνεις καποια αλλα πραγματα πισω. Απο εκει και περα ειναι στο χερι του καθενος το να παλατζαρει την ζωη του και να βαλει τις πρωτεραιοτητες του...

Comment

Να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα:

Το videogaming ειναι ενα χομπυ, κατι το οποιο μπορει καποιος να κανει στον ελευθερο του χρονο. Εαν αυτο το πραγμα το κανει καποιος πιο σοβαρα ή ακομα ασχολειται και επαγγελματικα μαζι του, αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα.

Οταν κανεις κατι σε υπερβολικο βαθμο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ειναι αυτοματα εις βαρος κατι αλλου. Ετσι λοιπον οταν αντι να παιζεις ας πουμε 2 ωρες την ημερα παιζεις 12 ωρες την ημερα, ειναι λογικο να αφηνεις καποια αλλα πραγματα πισω. Απο εκει και περα ειναι στο χερι του καθενος το να παλατζαρει την ζωη του και να βαλει τις πρωτεραιοτητες του...
                [/b]
                Συμφωνω απολυτα φιλτατε ομως δε νομιζω πως αυτη σου η απαντηση ανταποκρινεται στο θεμα του συγκεκριμενου topic...
                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Ανταποκρινεται απολυτα στην κουβεντα που εχουμε, η οποια ειχε φτασει σε ενα σημειο οπου συζητουσαμε εαν λογω του gaming καποιοι παραμελουν αλλα πραγματα (οικογενεια κτλ). Check the topic mate&#33;&#33;&#33;

Comment

Gia to an tha paramelw thn oikogeneia mou den kserw, alla o G_0 Junior tha parei to prwtathlima tou Soulcalibur X thelei den thelei :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted:
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Παντως οσον αφορα εμενα αλλα και τους χρηστες του xbox live πανω απο το game αυτο που μας κρατα ωρες κολλημενους μπροστα απο την οθονη ειναι η παρεα, πραγματικα ειναι απιστευτα το πως μεταμορφωνεται ενα παιχνιδι μεσα απο τους σχολιασμους τα πειραγματα και τις καζουρες των μεν παιχτων στων δε.

Αυτο που με εχει βαλει στο τρυπακι της καθημερινης ενασχολησης ειναι ακρηβως αυτο λοιπον,- α μεσημεριασε θα ειναι μεσα ο ταδε, ηρθε το βραδακι θα σχηματηζετε το lobby τωρα...

Το live ειναι ηταν ισως η μεγαλυτερη ανανεωση που δεχτηκαν τα κονσολιδικα videogames τα τελευταια χρονια, αυξησε σημαντικα τα ορια ηλικιας (ουτε το ασφαλιστικο ετσι....) και ξαναβαλε αυτους που ειχαν παρατησει το αθλημα να επενδησουν χρημα και χρονο στο πολλαπλασσιο σε σχεση με παλια για τα videogames (LCD tv+ Dsl +original games) etc etc

Comment

edo tha simfoniso apolita mazi sou fige 114
                        to online einai sigoura i pio simantiki ananeosi pou egine sta console games afou epapsan pleon na kleinoun tous gamers ston eyato tous kai ston solo kosmo tous kai eferan to budie gaming kati pou emena prosopika mou ananeose tin diathesi gia ta vgames tin stigmi akrivos pou eixa arxisei na varieme

ksefigame ligo&#33;

Comment

Απο ποτε τα περισσοτερα εξοδα ειναι κατι καλο ? αυθεντικα πρεπει να αγοραζουμε τα παιχνιδια που το αξιζουν και που εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να το κανουμε, οχι οτι θελουμε απλα να παιξουμε επειδη φοβομαστε μην μας μπαναρει ο bill gates το account απ&#39;το live

Dsl μονο για online gaming ειναι αστειο imo,με αυτη την λογικη αν δεν ητανε η χρονοχρεωση θα μεναμε ολοι με isdn 128k μιας και ειναι γνωστο πως δεν ειναι το bandwidth της γραμμης το προβλημα για τα ελεεινα ping με εξω

Ξανασχοληθηκα με τις κονσολες αγοραζοντας το wii γιατι μετα απο 4-5 χρονια αποχης μου ελειψε η ολη φαση του να παιζεις face to face με τον αλλον και να κανεις τον χαβαλε σου, online παιζω απτο 2001 και μετα τα πρωτα 3 χρονια ο "coolness factor" (ουαου παιζω με ολον τον κοσμο απ&#39;το σπιτι μου θα γνωρισω νεους συμπαικτες θα μπω σε clan κλπ ) επαψε να υπαρχει στο μυαλο μου

Για μενα ενα παιχνιδι που μου φαινεται μουφα βλεπε ( Lineage 2 ) δεν προκειται να το παιξω και ας εχω 20 online friends μεσα να το λιωνουν, αμα ειναι πραγματικα καλο θα συνεχυζω να ασχολουμαι μεχρι να πεσει και ο τελευταιος dedicated server στην ευρωπη

Συγνωμη αλλα νομιζω πως πιο πολυ κλεινεσαι στον εαυτο σου οταν παιζεις multiplayer online παρα offline, αλλο πραμα να σε χωριζει απ&#39;τους συμπαικτες σου μια χωρα ενα δημος μια πολυκατοικια και αλλο ενας οροφος ενα δωματιο μια καρεκλα βρε αδερφε

Συμφωνω με ) τον pilgrim οτι κανεις δεν μπορει να ξερει με ακριβεια ποτε θα σταματησει να ασχολειται με τα games, ολοι περναμε καποιες περιεργες φασεις αλλα με το που βγει το καταληλλο παιχνιδι περναμε τοσο καλα, σχεδον οσο την πρωτη φορα που πιασαμε gamepad στα χερια μας

Comment

Έχει τύχει να αναρωτηθώ τι games και σε τι πλατφόρμες θα παίζω με τα εγγόνια μου. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα...

(This spam was kindly brought to you by Psycomaniac.)

(Υ.Γ.: Δυστυχώς μάλλον δε θα υπάρχει Lineage 2 μέχρι τότε... )

Comment

Δεν ξερω αν θα πω ποτε game over και δεν γινεται να μαντεψω.

Παντα ελεγα πως δεν θα σταματησω να ασχολουμε μονο με παιχνιδια και να που μεγαλωσα λιγο και πλεον εχω κι
                              αλλες ασχολιες. Ειναι αναλογα και η περιοδος που περνας.

Φετος για παραδειγμα δεν ασχολουμε καθολου με gaming, εκτος απο να δοκιμασω καποιο παιχνιδι για λιγη ωρα, αφου δεν εχω τον χρονο. Με εχει φαει ο συνδιασμος σχολειο, φροντηστηριο, διαβασμα στο σπιτι και για να χαλαρωσω λιγο και να παιξω δεν μου δινεται η ευκαιρια. Μονη μερα που μπορω ειναι Παρασκευες βραδια, αλλα τοτε θα βγω εξω.

Το καλοκαιρι πιστευω να καταπιαστω. Εκτος αν γινει αυτο που εγινε και αυτο το καλοκαιρι, δηλαδη να καθομαι ολη μερα σαν μλκας στο internet και να μην κανω κατι αλλο. Αλλα δεν θα το αφησω να γινει.

Τα videogames ειναι ενα απο τα χομπυ μου και με ευχαριστουν. Οσο δεν θα επειρεαζουν αλλες πτυχες της ζωης μου με αρνητικο τροπο (πααμελειση οικογενειας πχ) θα συνεχιζω να ασχολουμε. Ή τουλαχιστον αυτα λεω τωρα.
                              My blog:Doppel&#39;s Den

Comment

game over?... mpaaa.den nomizo na ginei pote auto.Esto kai gia kamia oritsa to gaming einai aparaitito.ena aparaitito dialeimma kai apokopi apo tin routina kai tin ania tis kathimerinotitas.vevaia ok sta 40 den tha kaigesai mprosta sto pc (ektos an eisai ontws kamenos) oso sta efivika sou hronia alla etsi einai (vevaia autos einai kai o logos pou oi ginaikes mas lene "megala paidia").eksipakouetai episis oti oso auksanontai oi ipohreoseis meionetai kai o hronos gia paihnidi. alla to meionetai den simainei eksafanizetai

enas sovaros logos pou tha mporouse na me odigisei sto game over einai sto mellon na vgainoun ipervolika gtp paihnidia horis empneusi

Comment

Working...
                                X