Originally posted by Ramparter
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Xbox One
Collapse
X
-
Επρεπε να χα αγορασει μετοχες της Sony πριν την παρουσιαση. Αλλα ετσι ειναι, "το βλεπες, το παιξες;".
Comment
-
Originally posted by kakashi_gr View Postκαι τα mainstream media σχολιαζουν το xbox one
http://kotaku.com/mainstream-media-r...-one-509243303
Βλεπω τωρα τα εξης:
Fox News
Indeed, the Xbox One demonstration was so impressive it made me wonder, why the heck didn't they do this with the disastrous Windows 8?
CNN
The console itself is more angular and practical looking than either of its two predecessors. Flat and rectangular like a cable box, you could almost call the design reserved. But it is by no means unattractive, and will probably sit tucked away in a cabinet anyways.
The Register
On the face of it, the new console looks pretty impressive. Response times and gesture control are very good indeed, the visuals are stunning, and Microsoft scored an instant win over rival Sony by actually having a working console to show off. The demonstrations were in a tightly controlled environment, but the upgraded Kinect system looks impressive and the console looks very speedy to operate.
...και αλλα...
ΕΛΕΟΣ!
Προσωπικα βαζω το χερι μου στη φωτια οτι αυτα τα εγραψε αυτολεξει το τμημα μαρκετινγκ της MS και τα εστειλε πριν τη παρουσιαση στα εν λογω media για να βγουν καπακι μετα τη παρουσιαση.
Να μου λειπει τετοια κονσολα, ας την αγορασουν οι πελατες που διαβαζουν fox, cnn κλπ.
Comment
-
Originally posted by Phantom Duck View PostΔεν πίστευα πως θα έβγαινε χειρότερη κονσόλα από το Wii U, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το Xbox. Όμως ύστερα από την παρουσίαση και όλα όσα βγήκαν στη φόρα στη ζούλα, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω :kill:
Comment
-
Οντως, φαινεται η Microsoft πονταρει πολυ στο να κανει συμφωνιες με ολο το συναφι του TV, lifestyle, reality bullshit, ολη η οικογενεια μπροστα απο μια TV αποχαυνωμενη. Σιγουρα θα βαλουν και applications για online delivery, "Xbox order me some pizza & pasta" και το αμερικανικο ονειρο θα εχει εκπληρωθει.
Comment
-
Από την κουβέντα όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, απλά κρατάω το μεγάλο post του Έβανς και ένα ποστ του Ramparter. Η σύγκριση με το επιχειρηματικό μοντέλο της Apple έχει μεγάλη δόση αλήθειας, πιστεύω, και πηγαίνει κόντρα σε ευρύτερες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Έτσι για να προσθέσω κάτι, τα περιφερειακά του 360 θα είναι ασύμβατα με το One.Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
-
Originally posted by Titus View PostΑπό την κουβέντα όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, απλά κρατάω το μεγάλο post του Έβανς και ένα ποστ του Ramparter. Η σύγκριση με το επιχειρηματικό μοντέλο της Apple έχει μεγάλη δόση αλήθειας, πιστεύω, και πηγαίνει κόντρα σε ευρύτερες εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Έτσι για να προσθέσω κάτι, τα περιφερειακά του 360 θα είναι ασύμβατα με το One.. Στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω ότι η MS είναι λάθος για 2 λόγους:
1. Στο θέμα της τηλεόρασης, που δε νομίζω ότι είναι πια το κέντρο της διασκέδασης εντός και εκτός της οικογένειας, δεδομένου ότι το multitasking και το commuting έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο
2. Στο θέμα του gaming console, που προσπαθούν να το κάνουν τελείως all-around, αλλοιώνοντας την έννοια της κονσόλας. Οι συσκευές πρέπει να έχουν έναν ξεκάθαρο προσανατολισμό και αν θέλεις να κάνεις κάτι τόσο γενικό, πρέπει να στηρίξεις όλες τις πιθανές υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω αυτού. Η Apple κατάφερε να το κάνει αυτό με τα smart phones, προτείνοντας μία συσκευή που υπόσχεται να κάνει τα πάντα και όντως τα κάνει. Όταν τώρα μας πλασάρουν μία συσκευή που υποτίθεται ότι θα κάνει τα πάντα, αλλά περιορίζονται μόνο σε media consumption, αφήνοντας στον αέρα όλα τα σημαντικά που σχετίζονται με το gaming, ε κάπου το χάνουν και οι ίδιοι.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΤο θέμα είναι ότι η Apple στοχεύει σε κάτι μικρότερο (κατά μία έννοια) από ότι εταιρείες όπως η Google και η MS. ΟΚ η πρώτη είναι εκτός θέματος, αλλά η δεύτερη προσπαθεί να χτίσει ένα all-around οικοσύστημα που θα διαχειρίζεται όλο το computing (gaming, mobile computing, desktop computing, cloud computing), χωρίς να προσφέρει τίποτα δωρεάν και χωρίς να παρέχει κάποιες ευκολίες στους developers. Στην προκειμένη περίπτωση, νομίζω ότι η MS είναι λάθος για 2 λόγους:
1. Στο θέμα της τηλεόρασης, που δε νομίζω ότι είναι πια το κέντρο της διασκέδασης εντός και εκτός της οικογένειας, δεδομένου ότι το multitasking και το commuting έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο
2. Στο θέμα του gaming console, που προσπαθούν να το κάνουν τελείως all-around, αλλοιώνοντας την έννοια της κονσόλας. Οι συσκευές πρέπει να έχουν έναν ξεκάθαρο προσανατολισμό και αν θέλεις να κάνεις κάτι τόσο γενικό, πρέπει να στηρίξεις όλες τις πιθανές υπηρεσίες που θα παρέχονται μέσω αυτού. Η Apple κατάφερε να το κάνει αυτό με τα smart phones, προτείνοντας μία συσκευή που υπόσχεται να κάνει τα πάντα και όντως τα κάνει. Όταν τώρα μας πλασάρουν μία συσκευή που υποτίθεται ότι θα κάνει τα πάντα, αλλά περιορίζονται μόνο σε media consumption, αφήνοντας στον αέρα όλα τα σημαντικά που σχετίζονται με το gaming, ε κάπου το χάνουν και οι ίδιοι.
+100000 απο εμενα..
Comment
-
Παντα το ξερα οτι μεσα σου κρυβεις ακομη τον παλιο UltimateEndsGhost, το μεγαλο Xbot. Πεσαν οι μασκες κυριοι
Comment
Comment