Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Ground_zero View Post
    Na faw to kapelo mou an kanei kalh conference h microsoft?

Ean anakoinwsei Devil May Cry (me ton kanoniko dante), Breath of fire 6, FF 14, FF 15, FFTactics 2, Kingdom hearts 3, Tekken 7, Soulcalibur 6, Guilty Gear Xrd, Metal gear, Zone of the enders 3, Armored Core 6, Castlevania, Legacy of kain, Vagrant Story 2 h opoiodhpote kainourio paixnidi tou Matsuno for that matter ws apokleistikothtes gia to X1, oxi mono tha faw to kapelo mou, alla tha agorasw kai thn konsola.
    Δεν χρειάζεται να...

Originally posted by i Have no Equal View Post
    Δεν χρειαζεται να βγει το παιχνιδι που θελει να παιξει ο καθενας, μπορεις απλα να παραδεχθεις οτι εκανε καλη conference και δεν το περιμενες(αν κανει... )
    Ακριβώς.

Comment

• Το να κάνει "καλή" conference είναι ένα θέμα.

Το να τραβήξει την προσοχή του κόσμου μακριά από τα υπαρκτά ή θεωρητικά στριμόκωλα θέματα του ΧΒΟΧ είναι άλλο θέμα.

Το να αλλάξει μέρος της πολιτικής της προς το φιλικότερο για τον καταναλωτή είναι ένα τρίτο, μεγαλύτερο θέμα.

Είναι βέβαιος πως θα κάνει μια μετριοκαλή παρουσίαση (αν και παίζεται το αν οι κράχτες της θα κράξουν αρκετά δυνατά ώστε να μη γκρινιάξει ο κόσμος), αμφιβάλλω για το αν κατά την Ε3 θα αποκοιμηθεί η ανυσηχία του κόσμου (αυτό θα γίνει σταδιακά, δε νομίζω να ρίξουν τόσα πολλά πυροτεχνήματα, το κράξιμο για το σκύλο ήταν από τα πράγματα που πόνεσαν) και είμαι βέβαιος πως θα αλλάξουν ελάχιστα πράγματα επί της ουσίας (κάποια καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς θα δώσουν για μεταχειρισμένα πιστεύω).
      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Gia mena kalh conference einai mono h conference pou me endiaferei.
        Ean den me endiaferei den trow kanena kapelo.

Edw exei kanei ta trisathlia pragmata h Microsoft kai akomh glyfete, den tha kathgorisete emena ean den maresei h conference ths.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Δυστυχώς, θα σε γελάσω. ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ! Θα δείξουν το ηλίθιο Kinect και παιχνίδια που θα είναι ΜΟΝΟ για Kinect! Για 'κει πάει η Microsoft με την δραστική αναφορά της για την υποχρεωτική ενσωμάτωση του Kinect στο Χ1.
          Για καποιο λογο πιστευω οτι θα στοχευσουν περισσοτερο στο ''better with kinect'' παρα στο ''kinect only''.

Comment

• Η MS για τα 15 exclusives συν τα υπόλοιπα next gen παιχνίδια που ετοιμάζει, έχει / θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο $. Λογικά θα έχει ετοιμάσει αρκετές μπόμπες.

Προσωπικά, όπως και να 'χει, από τη στιγμή που ακολουθεί την τακτική που έχουμε ακούσει τις τελευταίες ημέρες (αν τελικά επιβεβαιωθεί), ποσώς με ενδιαφέρει ό,τι και να ανακοινώσει. Βάζω πρώτα την πολιτική και ύστερα τα παιχνίδια, και το ίδιο θα κάνω και με το PS4.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Egw proswpika an apogohreftw me afthn thn genia, tha to gyrisw se emulators, MMOs kai forhta opws eipe o xeno (exw hdh misoapogohteftei, perimenw thn E3).
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Τα οποια αναμενομενα exclusives θα ειναι προφανως σε μεγαλο ποσοστο focused σε οσους γουσταρουν δυτικα παιχνιδια με ο,τι αυτο συνεπαγεται, οποτε θελω να πιστευω πως ολοι εχουν μια ιδεα του τι κατευθυνση να περιμενουν να παρουν MS/Sony για τις κονσολες τους. Καποιοι οντως περιμενουν να δουν τι θα παρουν, αλλοι που γραφουν και εδω και αλλου πιστευω πως αν παρουν καποια κονσολα εν τελει ηδη ξερουν ποια θα ειναι αυτη.

Τα περι Kinect ειναι επισης υπερβολικα, θα δωσει βαση σε αυτο η MS αλλα σιγουρα δε θα δουμε ενα τσουρμο Kinect only games γιατι σε αυτη τη φαση αναγκαστικα θσ πρεπει να στοχευσουν και στο core κοινο αν θελουν να εχουν καποια καλα χαρτια να παιξουν απεναντι στη Sony και το PS4.

Comment

• Δεν είναι ΜΟΝΟ να στοχεύει το σκληροπυρηνικό κοινό, αλλά και να παραδεχτεί τα λάθη της. Το region-lock, η αντι-used games πολιτική και άλλα δραστήριων περιορισμών είναι το θέμα εδώ, Xeno.

Η Sony είδε την αντίδραση του κοινού εναντίον του Χ1, οπότε δε νομίζω να κάνει το ίδιο λάθος.
                  sigpic

Comment

• Δεν είναι ΜΟΝΟ να στοχεύει το σκληροπυρηνικό κοινό, αλλά και να παραδεχτεί τα λάθη της. Το region-lock, η αντι-used games πολιτική και άλλα δραστήριων περιορισμών είναι το θέμα εδώ, Xeno.
                    Η Sony είδε την αντίδραση του κοινού εναντίον του Χ1, οπότε δε νομίζω να κάνει το ίδιο λάθος.
                    Δεν ειναι θεμα λαθους, ριχνουν αδεια για να πιασουν γεματα κατα τη γνωμη μου. Αυτος ειναι ο λογος που καποιες ανακοινωσεις και πληροφοριες βγηκαν στο φως νωριτερα απο την Ε3. Θελουν να κοψουν κινηση και πιθανον να διατηρησουν ή να αλλαξουν πορεια αναλογα με το feedback. Απο κει και περα μην νομιζεις οτι και η sony δεν θα εκανε αντιστοιχα πραγματα (η δεν εχει σκεφτει να κανει)... Aν εβλεπε οτι το κοινο δεν αντιδρα θα εφαρμοζε διαφορετικη πολιτικη (αλλωστε φημες πανω σε αυτα τα θεματα ακουγονται εδω και πολλα χρονια, δεν νομιζω να επεσε κανεις απο τα συνεφα με τις ανακοινωσεις για το Χ1).

Καποιοι οντως περιμενουν να δουν τι θα παρουν
                    Και εγω θεωρω οτι τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα στη γενια που ερχεται δεδομενου παντα του πως προχωρησε το ολο θεμα με τις σημερινες κονσολες (αρση αποκλειστικοτητων, πληρης δυτικοποιηση της βιομηχανιας, ταυτοτητα της καθε κονσολας βασισμενη περισσοτερο πανω στις υπηρεσιες της και λιγοτερο στους τιτλους που την απαρτιζουν κλπ). Εγω ακομα δεν ξερω αν θα παρω κονσολα ή θα το γυρισω σε PC (ειλικρινα το gap που υπηρχε σε σχεση με τις κυκλοφοριες εχει σχεδον εξαφανιστει + πλεονεκτηματα ενος πιο ανοικτου περιβαλλοντος).

Comment

• Το αν θα δώσει καλή conference η MS στην E3 θα εξαρτηθεί, καθαρά υπο όρους marketing, απο το πόσο θα αποπροσανατολίσει τους αγανακτισμένους απο τα προβλήματα της κονσόλας της. Για να δώσει conference που να μ'αρέσει θα πρέπει να πάρει τα περισσότερα που είπε πίσω, πράγμα επιθυμητό αλλά πολύ δύσκολο.

Comment

• Το να παρει τα περισσοτερα που ειπε πισω ειναι λαθος και δεν ταιριαζει με την πολιτικη καμιας σοβαρης εταιρειας. Στην παρουσα φαση το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γινουν καποιες πολυ δυνατες ανακοινωσεις που να κανουν τον κοσμο να προσπερασει τα ουκ ολιγα αρνητικα που εχουμε δει ως τωρα.

Comment

• Δυστυχώς ότι είπε επίσημα στην παρουσίαση δεν αλλάζει. Κατά τη γνώμη μου, αυτοί «παίρνουν» πίσω τα ασυμμάζευτα με ψευδείς ανακοινώσεις τύπου «Το Χ1 τελικά δε θα είναι DRM-infected», όπως κάνουν και οι πολιτικοί στα ΜΜΕ εδώ στην Ελλάδα αποκρύπτωντας τις επιτήδειες αποτυχίες τους. Εγώ βλέπω ότι οι της M$ μας βλέπουν σαν ζωντανούς κουμπαράδες, όπως και οι πολιτικοί μας βλέπουν σαν αριθμούς κι όχι σαν ανθρώπους.

Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα για τα βιντεοπαιχνίδια που θέλει να παίξει, αλλά έχει πρόβλημα με τη συμπεριφορά της M$ προς τους καταναλωτές και τους δραστικούς περιορισμούς της κονσόλας που, κατά τη γνώμη μου, μοιάζει σαν μνημονιακή πολιτική, και όταν εννοώ μνημονιακή πολιτική, εννοώ ότι μας πουλάει για τον Μπέο κονσόλα με άχρηστες διαδικτυακές υπηρεσίες έναντι €400, άρα τα κονομάει χοντρά για μία κονσόλα άχρηστη πλέον για όλους μας.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Xeno View Post
                            Το να παρει τα περισσοτερα που ειπε πισω ειναι λαθος και δεν ταιριαζει με την πολιτικη καμιας σοβαρης εταιρειας. Στην παρουσα φαση το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γινουν καποιες πολυ δυνατες ανακοινωσεις που να κανουν τον κοσμο να προσπερασει τα ουκ ολιγα αρνητικα που εχουμε δει ως τωρα.
                            Agreed.

Comment

• Το να παρει τα περισσοτερα που ειπε πισω ειναι λαθος και δεν ταιριαζει με την πολιτικη καμιας σοβαρης εταιρειας. Στην παρουσα φαση το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γινουν καποιες πολυ δυνατες ανακοινωσεις που να κανουν τον κοσμο να προσπερασει τα ουκ ολιγα αρνητικα που εχουμε δει ως τωρα.
                              Προσωπικα δεν πιστευω οτι θα τα παρει πισω αλλα κατα τη γνωμη μου θα προσπαθησει να αμβλυνει καπως τις αρχικες θεσεις σερβιροντας το καταλληλα (κατι το οποια εχει συμβει ουκ ολιγες φορες απο εταιριες οπως η sony για παραδειγμα). Απο κει και περα δυνατες ανακοινωσεις σε επιπεδο αποκλειστικοτητων μη αναμενομενης μορφης (δηλαδη πολλους τιτλους περα απο all time classic halo, forza, gears κλπ) δεν νομιζω να δουμε δυστυχως και δεν ξερω και κατα ποσο υπαρχει η δυνατοτητα πλεον για κατι τετοιο.

Anyway θα δειξει, δεν μενει παρα πολυ καιρος αλλωστε...

Comment

• Πάντως ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάνε η Microsoft και η Sony είναι πως δεν είναι ούτε Apple ούτε Nintendo με κοινό που υποστηρίζει ό,τι και να κάνουν ακόμα και πράγματα αντίθετα προς το συμφέρον του.
                                Όσο περνούν τα χρόνια, η πειρατεία φαίνεται όλο και πιο ελκυστική από τα αυθεντικά προϊόντα...και όχι λόγω τιμής.
                                Η υπερβολική προσήλωση στον casual/μη ενημερωμένο gamer, ή μάλλον χρήστη, και η συνεχής αφαίρεση "προνομίων" από τα χέρια του παίκτη θα μπορούσε να φέρει ένα δεύτερο κραχ στη βιομηχανία...
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...