Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox One

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι υπαρχει προβλημα σε οσους προσπαθουν να τα δουλεψουν ως εχουν για Desktop. Οσοι εβαλαν 3rd party λυσεις, απενεργοποιησαν Metro etc. και τα δουλευουν σαν παραδοσιακο Desktop OS δεν εχουν κανενα προβλημα, το ιδιο και αυτοι που εχουν surface tabs και το χρησιμοποιουν σαν Mobile.

Τα προβληματα που λες ειναι εμφανη σε αυτη την περιπτωση και αυτο που προτεινουν ολοι ειναι 3rd party λυση, οτι εχω κανει και εγω δηλαδη.. Εχουν αρκετες βελτιωσεις και σε συνδιασμο με την τιμη(τα ειχαν 15ε για καιρο και μετα πηγε στα 30 το upgrade) θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να μην τα βαλει καποιος μιας και μπορει να τα κανει ολοιδια με τα 7 και να κρατησει και τα νεα features..

To signed απο τη MS που λες ειναι λογικο για τις mobile εφαρμογες, το ιδιο δεν ισχυει και στο iOS?? Δεν νομιζω τουλαχιστον συντομα να εχουμε θεμα στις κλασσικες desktop εφαρμογες..

Εγω το βλεπω σαν να εχω τα 7 οπως ηταν πριν + ενα integrated mobile OS με το οποιο μπορω να δοκιμασω free εφαρμογες και να παιξω με το Metro οταν με βολευει..

Comment

• Δυστυχώς ή ευτυχώς τα εγκατέστησα σε HTPC που το έφτιαξα για τηλεόραση, οπότε εγώ θα ήθελα μία καθαρά metro UI λύση, που πιθανότατα να τη βρω, αλλά έτσι όπως τα είδα χτες δε μου άρεσαν. Κατά τον Οκτώβριο λογικά θα τα εγκαταστήσω και στο desktop μου, όπου και μάλλον θα πάω για την desktop only λύση που προτείνεις, ελπίζω τότε να έχω καλύτερη εμπειρία.

Λογικό είναι να υπάρχει validation από τη MS, αλλά στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί το desktop UI θα πάνε σε ένα σύστημα που δε συμφέρει κανένα μας, δεδομένου ότι η όλη λογική των ελεύθερων εφαρμογών που μπορεί να δημιουργεί ο καθένας για διάφορες χρήσεις δε θα υποστηρίζεται.

Αλήθεια, για το κομμάτι του productivity σε metro only κατάσταση τι έχεις να πεις; Αν στο μέλλον το γυρίσουν μόνο σε metro, θα σου άρεσε ή όχι; Αν τώρα στο μέλλον συμμαζέψουν λίγο τη σύγχυση μεταξύ των δύο interfaces, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ των δύο και δεν εγκαταλείψουν το desktop, ok ίσως να οδηγηθούμε σε κάτι καλό.

Comment

• Μεχρι τοτε θα εχουν βγει και τα 8.1 που μπορει να βολεψουν καλυτερα..

Metro only κατασταση τι εννοεις? Το Metro ειναι μια start screen που βαζεις οτι προγραμματα και mobile apps θες σε ταξη για να τα βρισκεις ευκολοτερα. Eννοεις τις mobile εφαρμογες μονο?? Αν ναι δεν εχω ασχοληθει και θα επρεπε να εχω tablet η κατι τετοιο για να τις αξιολογησω σωστα.. Παντως το metro δεν εχει βγει για να αντικαταστησει το desktop οπως το βλεπω εγω(και δεν θα μπορουσε κιολας) αλλα το start menu.

Οχι windows μονο με Metro δε θα εβαζα με τιποτα θα προτιμουσα να παω σε linux η MacOS, αλλα δεν νομιζω να φτασουμε εκει ενταξει.. Τα windows 8 ηταν μια προσπαθεια για ενα λειτουργικο που καλυπτει και τις mobile συσκευες και τα desktops, το καλο με αυτο ειναι οτι μιλαμε για ενα παρα πολυ ελαφρυ και γρηγορο λειτουργικο με ωραια shortcuts και search feature..

Comment

• Αυτό που περιγράφεις δεν ακούγεται και τόσο άσχημο, αλλά είμαι πολύ σκεπτικός πρώτον, όσον αφορά το κατά πόσο θα διαχωρίσουν στο μέλλον τα δύο interfaces και δε θα υπάρξει κατακερματισμός στην ανάπτυξη λογισμικού και δεύτερον στο αν το metro ή το desktop είναι το δευτερεύον interface. Το γεγονός και μόνο ότι το desktop είναι "app" που μπορείς να το κλείνεις, ενώ το metro είναι η οθόνη εισαγωγής στα windows με κάνει να πιστεύω ότι στο μέλλον το desktop θα πάρει πόδι.

Comment

• Αυτο που λες αλλαζει στα 8.1, θα μπορεις να κανεις boot κατευθειαν στο desktop κανονικα, δεν ειναι app το desktop ειπαμε.. Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι δραματικα ειδικα απο τη στιγμη που ο κοσμος μιλησε, εδω αλλαξαν την πολιτικη του Χ1 δεν θα αλλαξουν τα windows που ειναι οι βασικές πηγές κέρδους της MS μαζι με το office(το νεο τα σπαει btw).

Εγω ηδη το εχω κανει αυτο, δεν βλεπεις metro πουθενα αν δεν θελεις, στα 8.1 θα μπορεις να το κανεις χωρις 3rd party εφαρμογες..

Comment

• Τότε μένει να δούμε τι πολιτική θα ακολουθήσει και στα επόμενα χρόνια η MS και το κατά πόσο θα κατακερματιστεί η αγορά ή όχι. Κλείσιμο παρένθεσης (λογικά ).

Comment

• All DRM stuff aside there seems to be more drama inbound for the XBOX One. The Xbox One’s hardware isn't all too impressive when compared to its main competitor, the PS4 — and it ...

γελαει ο κοσμος τακη

Comment

• Γιατι γελαει? Για καλο ειναι οι αλλαγες αν γινουν τελικα(που δεν νομιζω..)

Comment

• Glacius gameplay απο KI

Δεν ειμαι σιγουρος για το μοντελο του Glacius, αλλα το παιχνιδι φαινεται πολυ καλο..

Comment

• Microsoft Shoots Down Rumors Of Kinect-Free Xbox One Bundle

[...]
                      Inside Gaming Daily writes: "This contradicts Microsoft’s repeated implication that the Xbox One won’t function without a Kinect attached, but it’s sounding more and more like that’s a bit of PR smoke just to get the Kinect in people’s homes,"

But Microsoft says that's not true.

"We have no plans to introduce an Xbox One without Kinect," a spokesperson said this afternoon. "We believe in Kinect and the value it brings to both games and entertainment, and believe $499 is a great value for what consumers receive with their Xbox One."
                      [...]

Ο κόσμος ζητάει Xbox χωρίς Kinect και η MS αρνείται να το δώσει επειδή οι ίδιοι είναι χαρούμενοι με το τελικό προϊόν και την τιμή του. Επομένως σύμφωνα με το ιστορικό της εταιρίας, παίζει και να δούμε Xbox One χωρίς Kinect

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα η MS, τα έχουν κάνει σαλάτα στο μυαλό τους. Θυμάστε που οι κοντόφθαλμοι υπεύθυνοι της εταιρίας έλεγαν πως δεν γίνεται να υπάρξει στην κονσόλα τους indie game χωρίς εκδότη; Και πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, όχι μόνο για οικονομικούς αλλά και για τεχνικούς λόγους; Ε, τελικά κοίτα να δεις κάτι πράματα, στροφή 180° κι εδώ

Microsoft confirms self-publishing for independent developers will be available on Xbox One; all systems can be used to make games; more details will be shared at Gamescom. [...] The new terms reportedly will allow developers to choose release dates and pricing.

[...]

"Our vision is that every person can be a creator. That every Xbox One can be used for development," Xbox corporate vice president Marc Whitten said in a statement. "That every game and experience can take advantage of all of the features of Xbox One and Xbox Live. This means self-publishing. This means Kinect, the cloud, achievements. This means great discoverability on Xbox Live. We'll have more details on the program and the timeline at Gamescom in August."
                        Link

Ου ρε, τις ίδιες αηδίες έλεγε και ο Matrick πριν μεταναστεύσει στην Zynga. Ακούσαμε τον κόσμο, το όραμά μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τελικό προϊόν, κλπ. @@ιές, αυτά που άκουσαν ήταν το κράξιμο των developers που μετανάστευσαν ομαδικά προς το απείρως πιο φιλικό για αυτούς PS4.

Βέβαια οκ, αναμενόμενη απάντηση. Άλλη μία κίνηση προς όφελος των καταναλωτών και των δημιουργών παιχνιδιών.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Υπερβολική κουλτούρα στα τελευταία post, επιστροφή στο πρόγραμμα της ΕΡΤ (μουχαχαχα)
                          Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• It seems as though the hits just keep coming for Microsoft's next generation game console as it was recently revealed that a number of Xbox One features...

ΑΧΑΧΟΥΧΑ

Comment

• Άλλη κονσόλα ανακοίνωσαν πάντως κι άλλη θα παραδώσουν. Αν εξαιρέσεις κάποια πράγματα όπως αυτό που παρέθεσε ο crpl, το One δεν υστερεί πλέον σχεδόν σε τίποτα από το PS4. Το τι υπηρεσίες θα παρέχονται υπό πληρωμή ή δωρεάν είναι κάτι που πάντα έπαιζε μεταξύ των κονσολών και δε θεωρώ ιδιαίτερο μειονέκτημα το ότι το Live είναι προαπαιτούμενο για το sharing. Έτσι κι αλλιώς η υλοποίηση του One στους pro παίχτες απευθύνεται, σε αντίθεση με την πιο casual sharing λογική του PS4. Η MS το διαφήμισε στηρίζοντάς το στο twichTV, ενώ η Sony στο facebook/youtube. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Για μένα πλέον η σύγκριση τίθεται σε επίπεδο παιχνιδιών και μόνο εκεί. Τα πιο ξεκάθαρα πλεονεκτήματα του PS4 είναι η τιμή και το design (μικρότερο μέγεθος, πιο όμορφη κονσόλα, έλλειψη power brick - λογικά), τα οποία όμως μπορούν εύκολα να παρακαμφθούν από αρκετούς gamers που στοχεύουν σε ένα καλύτερο launch lineup και σε competitive gaming.

Εγώ διατηρώ την προπαραγγελία του PS4, αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα το πάρω όντως day one.

Comment

• Originally posted by crpl_shepherd View Post
                                Αυτος ηταν κι ο λογος που παρατησατο 360 τα τελευταια χρονια και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση οσο ισχυουν τετοιες πολιτικες να παρω XBone. Ακομη κι απ'το ps4 θα με κρατησει μακρια το συνδρομητικο online, οσο γαματο κι αν ειναι το plus.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X