Announcement
Collapse
No announcement yet.
Αξίζει να αγοράσω wii U ?
Collapse
X
-
Κάνει. Πλέον είναι συνδυασμός timing και swing αντί για μόνο timing που ήταν στο απλό.
-
Nadal my friend!Μια ερώτηση.Το motion plus κάνει διαφορά ή είναι το ίδιο όπως και πριν?
Leave a comment:
-
Ένα θα σου πω. Έχω παίξει 50 sets online και έχω χάσει μόνο τα 5. Η Ελλάδα είναι 8η χάρη σε μένα. Έλα να τα πούμε από κοντά mr.FedererOriginally posted by paixtis View PostΧαχα έχω προϊστορία!Πρωταθλητής την πρώτη μέρα του event της nortec στα public Θεσ/νίκης(την δεύτερη μέρα το πήρε ο Evans) με δώρο ένα Wii!

Leave a comment:
-
Χαχα έχω προϊστορία!Πρωταθλητής την πρώτη μέρα του event της nortec στα public Θεσ/νίκης(την δεύτερη μέρα το πήρε ο Evans) με δώρο ένα Wii!
Leave a comment:
-
Τι γραφικά και βλακείες μου τσαμπουνάτε; Βγήκε το Wii Sports Club σε online τι άλλο θέλεις;
(Αν και το lag ώρες-ώρες είναι απλώς απάλευτο).
Leave a comment:
-
Ενώ έχουμε πηξει απο γραφικαρες και ποιότητα στην next-gen..
Leave a comment:
-
Είναι νέα γενιά καθώς έχεις καλύτερες επιδόσεις(θεωρητικά) από την προηγούμενη σε μικρότερο χώρο και με καλύτερα υλικά κατασκευής.
Leave a comment:
-
Στα 150 ευρώ αξίζει η κονσόλα. Δεν έχει πολλούς δυνατούς τίτλους αλλά αυτοί οι λίγοι που διαθέτει το σύστημα της Nintendo ξεχωρίζουν για τη ποιότητά τους. Προσωπικά θα ήθελα να παίξω το ZombiU λόγω του απαιτητικού του gameplay. Από την άλλη τα current gen συστήματα έχουν πολύ ζουμί ακόμα οπότε δεν βλέπω την μετάβαση στην επόμενη γενιά να είναι ιδιαίτερα μεγάλη.
Leave a comment:
Leave a comment: