http://www.backloggery.com/grimmtak
Είχα 44 παιχνίδια στο backlog και ήλπιζα να τα κάνω 40 πριν το 2014 αλλά λόγο Χριστουγέννων ανέβηκε απότομα ο αριθμός και μου τα χάλασε.
Παίζω συνήθος ότι γουστάρω πολύ εκείνη την ώρα αλλιώς το plan λέει να συνεχίζω την λίστα από το μικρότερο στο μεγαλύτερο με βάση το http://www.howlongtobeat.com/.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Your Backlog
Collapse
X
-
Lol ρε, επικ ποστ ισ επικ.
Kαι το δικό μου backlog είναι πολύ μεγάλο και περιέχει παιχνίδια όλων των κονσολών αλλά δεν συγκρίνεται με την καμία με τα σεντόνια του altair.
Δεν έχω λίστα από κάποια σελίδα να παραθέσω οπότε θα γράψω.
Για playstation 2
suikoden 5
Gamecube
Skies of arcadia
baten kaitos origins
paper mario 2
Ds
Devil survivor 2
radiant historia
Psp
Tactics ogre let us cling together
XBOX 360
divinity 2 dragon knight saga
Play3
jak ad daxter trilogy
sonic generations
kingdom hearts final mix
dragon age
darksiders
nier
Sega saturn
dragon force
shining force 3
Wii
The last story
xenoblade chronicles
3ds
Fire emblem
devil survivor
bravely default
mario and luigi dream team
Steam
Deus ex hu,an revolution directors cut
dust an elysian tail
Αυτά.Σε αυτά θα προστεθεί σίγουρα και το kingdom hearts 2 final mix όταν κυκλοφορήσει.
edit:Θα ήθελα να δοκιμάσω,αν καταφέρω, για pc τα planescape torment,anachronox,longest journey καθώς και το απίστευτο και μοναδικό wizardry 8 το οποίο αν και το έφτασα πολύ μακριά δεν έχω καταφέρει να τελειώσω ακόμα.
Leave a comment:
-
altair κατι πρεπει να κανεις για να μεταφερθει το backlog σου στην μετενσαρκωση σου:troll:
Leave a comment:
-
Ωχ,ήρθε η ώρα για ξεμπρόστιασμα...
Δεν είναι ενημερωμένο,και σίγουρα λείπει πολύ πράγμα ακόμα,αλλά ορίστε και τα δικά μου.
Συνήθως παίζω ότι θέλω εκείνη την ώρα,δεν υπάρχει δηλαδή κανόνας βγήκε τώρα,θα το παίξω τώρα πχ.Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις.
Leave a comment:
-
Your Backlog
Εκατσα και εβαλα σε μια λιστα στο steam τα παιχνιδια που θελω να παιξω,ουσιαστικα ειναι μια λιστα που αυριο ας πουμε θα πιασω ενα τυχαιο game να αρχισω.Δεν ειναι με σειρα αν και καποια απο αυτα εχουν μια εξτρα προτεραιοτητα για εμενα.

Ενταξει με εχει γ@^&%η το steam,η λιστα μεγαλωνει συνεχεια και δεν ειναι και πληρης και περιλαμβανει και μονο PC.Μερικα φοβαμαι να τα αρχισω γιατι ειναι μεγαλα σε διαρκεια οποτε προσπαθω για την ωρα να παιζω σχετικα μικρα σε δαρκεια παιχνιδια ωστε να περιορισω την λιστα.
Εσεις ποσο μεγαλο backlog εχετε,πως το οργανωνετε?Εαν παρετε ενα νεο παιχνιδι το παιζεται αμεσως ή μπαινει στην ουρα?
Και ακομα ποσα παιχνιδια παιζεται παραλληλα?Εχετε καποιο οριο?Tags: None
Leave a comment: