Announcement

Collapse
No announcement yet.

Your Backlog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Evans
    replied
    Μόνο το steam library να βάλουμε, που ανέρχεται πλέον μόνο - συγκριτικά με άλλους - στους 161 τίτλους, από τους οποίους με το ζόρι να έχω τερματίσει τους 15-20, καταλαβαίνετε ότι το backlog είναι μία σχετική έννοια στην περίπτωσή μου.

Θα κάνω κάποια στιγμή μία λίστα με τα 20-30 παιχνίδια που έχω, αγόρασα συνειδητά και θέλω να παίξω άμεσα (τι άμεσα δηλαδή... ).

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Έλα βάλτο,μη ντρέπεσαι.

Με το χρόνο που θα σπαταλήσω γράφωντας θα τελειώσω ένα μικρό παιχνίδι!

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Μόνο εγώ ξεκινάω ένα game αφού έχω τελειώσει το προηγούμενο;
    Όπως είδες Enpsty και εγώ αυτό κάνω λίγο πολύ!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Έλα βάλτο,μη ντρέπεσαι.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Επειδή θα βάλω τα κλάματα αν αρχίσω να γράφω θα πω απλά πως μιλάμε για 3ψήφιο νούμερο!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ααα οκ,θεούλης.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Εννοώ ότι έχω τελειώσει εγώ με το παιχνίδι και όχι το ίδιο το παιχνίδι.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    ORLY?
    Πως σου φάνηκε το φινάλε του FF13;

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Μόνο εγώ ξεκινάω ένα game αφού έχω τελειώσει το προηγούμενο;

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Ας βάλω και γω το backlog απ'το site που έβαλε ο Altair.Δεν έχω μεγάλο backlog καθώς ότι παίρνω συνήθως το παίζω και θέλω να το τερματίζω.Κυρίως είναι games απ'το ps1 που είχα παίξει στο φίλτατο bigboss κάποτε!

Το δημιούργησα όταν είδα το post του Altair.Δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του site!

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by Vaynard View Post
    @deus

το nier αν δεν το παιξεις γλυτωνεις τον εαυτο σου απο αδυσωπητη κλαψα, το πρωτο dragonage αν το ξαναεβαζα τωρα παιζει να με επαιρνε και ο υπνος, το devil survivor 2 αν εχεις παιξει το πρωτο δεν χανεις και τιποτα, το ιδιο ισχυει και για το darksiders (αν εχεις παιξει το 2)

αν κρινω απ'τα γουστα σου νομιζω οτι πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα στα:the last story,xenoblade,skies of arcadia,fire emblem awakening , deus ex human revolution, και tactics ogre LUCT

ελπιζω να βοηθησα να ξαναφρωσει το backlog σου
    Όταν εννοείς ότι παίζει κλάψα τι εννοείς;Έχει πολύ δράμα το παιχνίδι ή είναι τόσο μάπα που είναι για κλάματα;

Ορθά κρίνεις τα γούστα μου και θα δώσω βάρος σε αυτά που είπες.Το mario and luigi dream team πάντως έφυγε,το τελείωσα σήμερα.

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Τρεμω στην ιδεα οτι θα πρεπει να γραψω και να βαθμολογησω οτι παιχνιδι εχω παιξει.Ειχα επιχειρήσει να φτιαξω backloggery αλλα τα παρατησα
    Το raptr ομως νομιζω κανει import απο steam,psn,live.

Εχει και καρτουλες

Leave a comment:

• Napster
    replied
    Έχω και 'γω backloggery αλλά πρέπει να κάνω την λίστα ένα μικρό update πρώτα. Το είχα παρατήσει όταν έψαχνα κανά άλλο site που να κάνει το ίδιο πράγμα. Είχα βρει το http://myvideogamelist.com/ τις προάλες αλλά η database τους είναι αρκετά μικρή και λοίπουν πολλά games. So....back to backloggery lol.

Originally posted by Deus View Post
    nier
    Nier's Soundtrack=

Originally posted by Deus View Post
    Lol ρε, επικ ποστ ισ επικ.
    Για playstation 2
    suikoden 5
    Πολύ καλό jrpg, το 2ο καλύτερο Suikoden in my opinion.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    @deus

το nier αν δεν το παιξεις γλυτωνεις τον εαυτο σου απο αδυσωπητη κλαψα, το πρωτο dragonage αν το ξαναεβαζα τωρα παιζει να με επαιρνε και ο υπνος, το devil survivor 2 αν εχεις παιξει το πρωτο δεν χανεις και τιποτα, το ιδιο ισχυει και για το darksiders (αν εχεις παιξει το 2)

αν κρινω απ'τα γουστα σου νομιζω οτι πρεπει να δωσεις προτεραιοτητα στα:the last story,xenoblade,skies of arcadia,fire emblem awakening , deus ex human revolution, και tactics ogre LUCT

ελπιζω να βοηθησα να ξαναφρωσει το backlog σου

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Όσον αφορά το με τι καταπιάνομαι, δεν έχω πραγματικά κανόνα. Παίζω συνήθως ότι μου καπνίσει απλά φροντίζω να μην παίζω ταυτόχρονα παιχνίδια που ανήκουν στο ίδιο είδος για να υπάρχει και κάποια ποικιλία. Όταν αγοράζω κάποιο παιχνίδι συνήθως το ξεκινάω κατευθείαν αλλά δεν είναι πάντα αυτός ο κανόνας, κάποιες φορές ξεκινάω κάποιο βαρύ και το αφήνω λόγω υποχρεώσεων έχοντας σκοπό να το ξαναπιάσω όταν χαλαρώσω.Αυτό έκανα για τα xenoblade και tactics ogre τα οποία θέλω πως και πως να λιώσω.

Καμιά φορά γράφω μια λίστα με τα backlog για να ξέρω τι μου γίνεται αλλά ο γενικός κανόνας είναι πως παίζω ότι μου καπνίσει.

Leave a comment:

Working...
X