Announcement

Collapse
No announcement yet.

Your Backlog

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grimmtak
    replied
    http://www.backloggery.com/grimmtak
    Είχα 44 παιχνίδια στο backlog και ήλπιζα να τα κάνω 40 πριν το 2014 αλλά λόγο Χριστουγέννων ανέβηκε απότομα ο αριθμός και μου τα χάλασε.

Παίζω συνήθος ότι γουστάρω πολύ εκείνη την ώρα αλλιώς το plan λέει να συνεχίζω την λίστα από το μικρότερο στο μεγαλύτερο με βάση το http://www.howlongtobeat.com/.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Lol ρε, επικ ποστ ισ επικ.

Kαι το δικό μου backlog είναι πολύ μεγάλο και περιέχει παιχνίδια όλων των κονσολών αλλά δεν συγκρίνεται με την καμία με τα σεντόνια του altair.

Δεν έχω λίστα από κάποια σελίδα να παραθέσω οπότε θα γράψω.

Για playstation 2
    suikoden 5

Gamecube

Skies of arcadia
    baten kaitos origins
    paper mario 2

Ds

Devil survivor 2
    radiant historia

Psp

Tactics ogre let us cling together

XBOX 360

divinity 2 dragon knight saga

Play3

jak ad daxter trilogy
    sonic generations
    kingdom hearts final mix
    dragon age
    darksiders
    nier

Sega saturn

dragon force
    shining force 3

Wii

The last story
    xenoblade chronicles

3ds

Fire emblem
    devil survivor
    bravely default
    mario and luigi dream team

Steam

Deus ex hu,an revolution directors cut
    dust an elysian tail

Αυτά.Σε αυτά θα προστεθεί σίγουρα και το kingdom hearts 2 final mix όταν κυκλοφορήσει.

edit:Θα ήθελα να δοκιμάσω,αν καταφέρω, για pc τα planescape torment,anachronox,longest journey καθώς και το απίστευτο και μοναδικό wizardry 8 το οποίο αν και το έφτασα πολύ μακριά δεν έχω καταφέρει να τελειώσω ακόμα.

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    altair κατι πρεπει να κανεις για να μεταφερθει το backlog σου στην μετενσαρκωση σου:troll:

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    303 παιχνιδια στο backlog?Καλη τυχη

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ωχ,ήρθε η ώρα για ξεμπρόστιασμα...
    Δεν είναι ενημερωμένο,και σίγουρα λείπει πολύ πράγμα ακόμα,αλλά ορίστε και τα δικά μου.

Συνήθως παίζω ότι θέλω εκείνη την ώρα,δεν υπάρχει δηλαδή κανόνας βγήκε τώρα,θα το παίξω τώρα πχ.Φυσικά υπάρχουν κι εξαιρέσεις.

Leave a comment:

• Roronoa
    started a topic Your Backlog

Your Backlog

Εκατσα και εβαλα σε μια λιστα στο steam τα παιχνιδια που θελω να παιξω,ουσιαστικα ειναι μια λιστα που αυριο ας πουμε θα πιασω ενα τυχαιο game να αρχισω.Δεν ειναι με σειρα αν και καποια απο αυτα εχουν μια εξτρα προτεραιοτητα για εμενα.

Ενταξει με εχει γ@^&%η το steam,η λιστα μεγαλωνει συνεχεια και δεν ειναι και πληρης και περιλαμβανει και μονο PC.Μερικα φοβαμαι να τα αρχισω γιατι ειναι μεγαλα σε διαρκεια οποτε προσπαθω για την ωρα να παιζω σχετικα μικρα σε δαρκεια παιχνιδια ωστε να περιορισω την λιστα.

Εσεις ποσο μεγαλο backlog εχετε,πως το οργανωνετε?Εαν παρετε ενα νεο παιχνιδι το παιζεται αμεσως ή μπαινει στην ουρα?
    Και ακομα ποσα παιχνιδια παιζεται παραλληλα?Εχετε καποιο οριο?
Working...
X