Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2014 - Emotional, Ecstatic, Epic!
Collapse
X
-
Το Siege φαίνεται ενδιαφέρον αν και το demo ήταν τελείως scripted. Το Unity φαίνεται πολύ ωραίο.
Τα αλλά δεν ξέρω γιατί...ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΝΕ GAMEPLAY!
Leave a comment:
-
Πρώτη φορά που συμφωνώ με ΙΗΝΕ εδώ και καιρό.It must be the E3 spirit.
Leave a comment:
-
Παντα βλεπουμε CGI, και ακομα χειροτερα εκδοσεις να τρεχουν σε high end pc και να δεχονται μεγαλο downgrade στην τελικη εκδοση, τα εχουμε μαθει πια απλα κρατας μικρο καλαθι για τα γραφικα..
Οσο για το παιχνιδι της platinum ok επειδη το τερας μοιαζει με του monster hunter δεν σημαινει οτι θα ειναι παρομοιο παιχνιδι, νομιζω η κλασσική over the top ποζερια θα ειναι και δεν θα απογοητευσει τους φανς.
Και ναι Enpsty πουλα το WiiU ετσι και αλλιως την σκονη του paixti βλεπεις στο MK8..
Leave a comment:
-
Ε μα να δείξουν το CGI trailer και μετά gameplay όπως κάνουν τώρα με το AC Unity καλά κάνουν. Όταν μου δείχνουν μόνο το CGI να το κάνω τι; Να το φάω;
Leave a comment:
-
Τα CGI trailers πρέπει να banαριστούν για πάντα απ'την βιομηχανία. Βασικά πρέπει να υπάρχει νόμος που να λέει ότι όποιος τολμάει να δείχνει CGI trailer να απολύεται για πάντα.
Δείξε μου το γ-α-μ-η-μ-ε-ν-ο το gameplay!!!!!!!!!!
Τι μου δείχνεις ένα trailer με γραφικά που δεν θα δω και χωρίς να δω πως παίζεται το κωλοπαίχνιδο;
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Leave a comment:
-
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή Λόγκο,αλλά από την άλλη,μιλάμε για Πλάτινουμ,μπορεί όντως να είναι έτσι το κανονικό παιχνδι και να μην είναι σαν ΜΗ.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,είχε 8 αποκλειστηκότητες.Forza Horizon 2,Fable Legends,Halo 2 Anniversary,Halo 5,Sunset Overdrive,Phantom Dust,Project Spark,Scalebound.
Leave a comment:
-
Εγώ πάντως, παρόλο που τα περισσότερα απ' όσα είδα μου ήταν τελείως αδιάφορα, τη βρήκα καλή τη conference. Δεν είχε το megaton, αλλά εστίασε πλήρως σε games, χωρίς fillers, ανούσια μπλα μπλα και casual τίτλους που δεν ενδιαφέρουν το κοινό που παρακολουθεί την εν λόγω έκθεση. Έδειξαν τις επερχόμενες 3rd party κυκλοφορίες και πέντε, αν δεν απατώμαι, exclusives.
Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο κρατάω το Inside, αλλά και το Sunset Overdrive (που είναι το πρώτο shooter εδώ και πολλά χρόνια που θα ψηνόμουν να δοκιμάσω). Απογοήτευση για μένα το μικρό teaser απ' το project της Platinum, το οποίο και παραπέμπει σε τίτλο τύπου Monster Hunter.
Leave a comment:
-
Παιδιά εντυπώσεις από Dragon Age 3?
Εντυπώσεις μέχρι στιγμής ακούω πως έχουν πάει στο Witcher 3 και δικαίως.
Leave a comment:
Leave a comment: