Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2014 - Emotional, Ecstatic, Epic!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Δείξανε ρε συ στο Step Up,The Crew,The Division παλιότερα αυτό.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το Siege φαίνεται ενδιαφέρον αν και το demo ήταν τελείως scripted. Το Unity φαίνεται πολύ ωραίο.
    Τα αλλά δεν ξέρω γιατί...ΔΕΝ ΔΕΙΞΑΝΕ GAMEPLAY!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ακόμα και στο Valiant Hearts CG trailer δείξανε. Τραγικά πράγματα.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πρώτη φορά που συμφωνώ με ΙΗΝΕ εδώ και καιρό.It must be the E3 spirit.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Παντα βλεπουμε CGI, και ακομα χειροτερα εκδοσεις να τρεχουν σε high end pc και να δεχονται μεγαλο downgrade στην τελικη εκδοση, τα εχουμε μαθει πια απλα κρατας μικρο καλαθι για τα γραφικα..

Οσο για το παιχνιδι της platinum ok επειδη το τερας μοιαζει με του monster hunter δεν σημαινει οτι θα ειναι παρομοιο παιχνιδι, νομιζω η κλασσική over the top ποζερια θα ειναι και δεν θα απογοητευσει τους φανς.

Και ναι Enpsty πουλα το WiiU ετσι και αλλιως την σκονη του paixti βλεπεις στο MK8..

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Ε μα να δείξουν το CGI trailer και μετά gameplay όπως κάνουν τώρα με το AC Unity καλά κάνουν. Όταν μου δείχνουν μόνο το CGI να το κάνω τι; Να το φάω;

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Enpsty rage,justified though.Nice.;)

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Τα CGI trailers πρέπει να banαριστούν για πάντα απ'την βιομηχανία. Βασικά πρέπει να υπάρχει νόμος που να λέει ότι όποιος τολμάει να δείχνει CGI trailer να απολύεται για πάντα.
    Δείξε μου το γ-α-μ-η-μ-ε-ν-ο το gameplay!!!!!!!!!!
    Τι μου δείχνεις ένα trailer με γραφικά που δεν θα δω και χωρίς να δω πως παίζεται το κωλοπαίχνιδο;
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Κι εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή Λόγκο,αλλά από την άλλη,μιλάμε για Πλάτινουμ,μπορεί όντως να είναι έτσι το κανονικό παιχνδι και να μην είναι σαν ΜΗ.Όσον αφορά τα υπόλοιπα,είχε 8 αποκλειστηκότητες.Forza Horizon 2,Fable Legends,Halo 2 Anniversary,Halo 5,Sunset Overdrive,Phantom Dust,Project Spark,Scalebound.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Εγώ πάντως, παρόλο που τα περισσότερα απ' όσα είδα μου ήταν τελείως αδιάφορα, τη βρήκα καλή τη conference. Δεν είχε το megaton, αλλά εστίασε πλήρως σε games, χωρίς fillers, ανούσια μπλα μπλα και casual τίτλους που δεν ενδιαφέρουν το κοινό που παρακολουθεί την εν λόγω έκθεση. Έδειξαν τις επερχόμενες 3rd party κυκλοφορίες και πέντε, αν δεν απατώμαι, exclusives.

Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο κρατάω το Inside, αλλά και το Sunset Overdrive (που είναι το πρώτο shooter εδώ και πολλά χρόνια που θα ψηνόμουν να δοκιμάσω). Απογοήτευση για μένα το μικρό teaser απ' το project της Platinum, το οποίο και παραπέμπει σε τίτλο τύπου Monster Hunter.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Πούλα τη μούφα το WiiU.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Είσαι και δεν θα τιμήσεις το exclusive στο x1??
    Λεφτά για 3 κονσόλες δεν παίζουν, δυστυχώς.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Παιδιά εντυπώσεις από Dragon Age 3?

Εντυπώσεις μέχρι στιγμής ακούω πως έχουν πάει στο Witcher 3 και δικαίως.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Είσαι και δεν θα τιμήσεις το exclusive στο x1??

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Εσυ δεν εισαι fan platinum games η σε μπερδεψα με αλλον??
    Είμαι. Αλλά ποιος δεν είναι;

Leave a comment:

Working...
X