Θεωρώ ότι αν είχε το ίδιο gameplay, τα ίδια γραφικά και το ίδιο setting, αλλά έλειπε η όλη Joel/Ellie σχέση το παιχνίδι θα έπαιρνε με το ζόρι 80-85 στο metacritic και θα πέρναγε στο ντούκου (άντε όχι και τόσο στον ντούκου μιας και είναι της Naughty Dog). Θεωρώ ότι όλα τα GOTY, GOTG, Citizen Kane of videogames και λοιπά που ακούστηκαν έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο για το σενάριο και δη για τα "feelings". Ίδια περίπτωση με το Infinite αλλά εκεί το gameplay είναι μέτριο και όχι καλό.
Το 2 το βρήκα τίγκα generic, το 3 είχε πολύ ποικιλία στις αποστολές.
Καταρχάς ανακάλυψαν την From μετά από τόσα χρόνια και μας τα έχουν κάνει τσουρέκια.
Άσε που η From βγάζει ακόμα πατάτες (βλέπε Steel Battalion). Μετά συγκρίνουν τα πάντα με τα Souls: Το νέο Zelda να πάρει στοιχεία Souls, το Destiny να πάρει στοιχεία Souls, το νέο Tetris να πάρει στοιχεία Souls. Ήμαρτον! Και τρίτον αν στο DS3 υπάρχει εχθρός που θα σου χάνει τα saves με κάθε χτύπημα θα το υποστηρίξουν σαν σχεδιαστική επιλογή και hardcore gameplay. Είπαμε είναι παιχνιδάρες, αλλά δεχθείτε και λίγο κριτική.
Άσε που η From βγάζει ακόμα πατάτες (βλέπε Steel Battalion). Μετά συγκρίνουν τα πάντα με τα Souls: Το νέο Zelda να πάρει στοιχεία Souls, το Destiny να πάρει στοιχεία Souls, το νέο Tetris να πάρει στοιχεία Souls. Ήμαρτον! Και τρίτον αν στο DS3 υπάρχει εχθρός που θα σου χάνει τα saves με κάθε χτύπημα θα το υποστηρίξουν σαν σχεδιαστική επιλογή και hardcore gameplay. Είπαμε είναι παιχνιδάρες, αλλά δεχθείτε και λίγο κριτική.
Γενικα η κοινοτητα ειναι αρκετα normal κατα τη γνωμη μου, ειδικα σε σχεση με αλλα franchises. Επιπλεον αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι η βιομηχανια απο μονη της παιρνει στοιχεια απο τα Souls και το πρωτογνωρο ειναι οτι το κανει χωρις η σειρα να εχει τρελες πωλησεις...
Καταρχάς ένα game που είναι 90% μάχη, 10% puzzles και 0% adventuring δεν μπορεί να λέγεται zelda clone. God Of War κλώνος είναι.
Πέρα από αυτό έχει βαρετή μάχη και τραγικό art direction.
Πέρα από αυτό έχει βαρετή μάχη και τραγικό art direction.
Στα υπολοιπα που λες συμφωνω
(για οσα μπορω να εχω αποψη τελος παντων).Το post του Ihne περι FFXII δεν το σχολιαζω καν

.Μερικα δικα μου:
-To ΜGS4 ειναι ισως το χειροτερο Metal Gear που εχει βγει. Το απολυτο fan service με μικρες δοσεις ουσιας και ενας τιτλος που ουσιαστικα εναι κατα το 1/3 παιχνδι και κατα τα υπολοιπα 2/3 κατι απροσδιοριστο

-Τα GoW ειναι η επιτομη της μετριοτητας ως προς το gameplay με 6 τιτλους μεχρι στιγμης που δεν εχουν καμια αλλαγη σε οτι αφορα τη δομη του battle system (δεν μπορεις να κανεις break τα combo σου, αν ειναι δυνατον).
-Το Mass Effect 2 αντιστοιχει σε ενα νομισμα που στην αλλη του πλευρα εχει το FFXIII. Ο τυπος το ενα το αποθεωσε, το αλλο το εκραξε.
-Το Dragon Age Origins ειναι μηχανικα μια πολυ κακη αντιγραφη του FFXII. Δεν χρειαζονται εξηγησεις, οποιος εχει παιξει και τα 2 παιχνιδια καταλαβαινει τι λεω.
Leave a comment: