Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η αμφιλεγόμενη gaming άποψη σας

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Παιρνοντας πασα απο ενα θεμα στο gaf, επειδη ειχε πολλους fans η σειρα και μονο μπορει να ναι αμφιλεγομενη αποψη αλλα:

Τα MK ποτε δεν ηταν καλα fighting και τα SF τα εβλεπαν με κυαλια. Απλως ηταν ευχαριστα για τα 90ς κι ειχαν χαβαλε λογω γραφικης βιας.
    Μα καλά ποιος διαφωνεί με αυτό;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Παιρνοντας πασα απο ενα θεμα στο gaf, επειδη ειχε πολλους fans η σειρα και μονο μπορει να ναι αμφιλεγομενη αποψη αλλα:

Τα MK ποτε δεν ηταν καλα fighting και τα SF τα εβλεπαν με κυαλια. Απλως ηταν ευχαριστα για τα 90ς κι ειχαν χαβαλε λογω γραφικης βιας.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Πέρα από τα sonic vs mario kart όλα τα άλλα είναι πράγματι αλήθειες.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Αμφιλεγομενες αποψεις ειναι το θεμα, οχι οι μεγαλες αληθειες του gaming
    Πραγματικα τεραστειες αληθειες στο ποστ του Crpl, δε το περιμενα αυτο

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Ta 60fps einai shmantika, ta 1080p den einai, oute kan ta 720p den einai.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Καθόλου,ίσα ίσα.Απλώς λέω ότι καλό είναι να μη χάνουμε το νόημα ενός τίτλου το οποίο είναι η συνολική εμπειρία που αποκομμίζει κανείς από αυτό.

Κάτι άλλο.
    Με το σκεπτικό όσων λένε ότι το TLOU δεν έχει gameplay και στηρίζεται στην ιστορία του,με αυτό το σκεπτικό κι εγώ μπορώ να πω πως τίτλοι τύπου Diablo που απλά πατάς αριστερό κλικ δεν είναι gameplay,για τα jrpg μπορώ να πω το ίδιο,αφού ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να επιλέγεις εντολές και να αφήνεις το παιχνίδι να τα κάνει μόνο του,τα point n click adventures είναι απλά clickfests και pixel hunting σε στατικές εικόνες προκειμένου να προχωρήσεις,και τα strategy απλά επιλέγεις τι θες να κάνει το παιχνίδι κι εκείνο το κάνει μόνο του.Είδατε πόσο εύκολο είναι να αφορίζεις κάτι;
    Έχει gameplay και καλό gameplay, αλλά όλοι οι διθύραμβοι δεν αφορούν αυτό. Αφορούν την ιστορία.
    Πάω στοίχημα ότι και μέτριο gameplay να είχε πάλι τα ίδια θα λέγανε.

Και μιας που άνοιξα στο ΟΡ το θέμα περί TLOU θέλω να ξανατονίσω ότι το θεωρώ μια χαρά game. Αλλά αυτά που γράφτηκαν για το παιχνίδι από κριτικούς και κοινό είναι ε-ξ-ω-π-ρ-α-γ-μ-α-τ-ι-κ-ά.
    Αν κάποιος που δεν έχει σχέση με τα videogames διάβαζε αυτά που γράφτηκαν θα νόμιζε ότι όλα τα games προ TLOU ήταν σε στυλ Flappy Bird και ξαφνικά ήρθε το TLOU, ο Citizen Kane και άλλαξε το gaming για πάντα.

Τέλος δεν ξαναμιλάω για το TLOU.
    Άντε ένα τελευταίο:
    Uncharted 2>Uncharted 3>Uncharted 1>>TLOU

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Το 1080p/60fps ειναι η νεα μοδα (-βασικο θεμα συζητησης με ουσια ), μετα τα motion controls

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Καθόλου,ίσα ίσα.Απλώς λέω ότι καλό είναι να μη χάνουμε το νόημα ενός τίτλου το οποίο είναι η συνολική εμπειρία που αποκομμίζει κανείς από αυτό.

Κάτι άλλο.
    Με το σκεπτικό όσων λένε ότι το TLOU δεν έχει gameplay και στηρίζεται στην ιστορία του,με αυτό το σκεπτικό κι εγώ μπορώ να πω πως τίτλοι τύπου Diablo που απλά πατάς αριστερό κλικ δεν είναι gameplay,για τα jrpg μπορώ να πω το ίδιο,αφού ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να επιλέγεις εντολές και να αφήνεις το παιχνίδι να τα κάνει μόνο του,τα point n click adventures είναι απλά clickfests και pixel hunting σε στατικές εικόνες προκειμένου να προχωρήσεις,και τα strategy απλά επιλέγεις τι θες να κάνει το παιχνίδι κι εκείνο το κάνει μόνο του.Είδατε πόσο εύκολο είναι να αφορίζεις κάτι;

Leave a comment:

• Roronoa
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    To Brothers το έπαιξες σε υπολογιστή σωστά;Εγώ το έπαιξα στο Χ360.Για μένα είναι από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει,για σένα όχι.Κι όμως.Παρόλο που το έπαιξες σε δυνατότερο σύστημα με 4000p κι εγώ το έπαιξα στα 720 πήραμε την ίδια εμπειρία κι εγώ από όσα διάβασα στο ποστ σου το ευχαριστήθηκα περισσότερο.
    Άρα τι μας δείχνει αυτό;Ότι όσο καλύτερα γραφικά και να έχεις από μένα αν το περιεχόμενο δεν σε καλύπτει,δεν έχει σημασία.Κι αυτό είναι fact.

Επιστροφή στην πλάνη σας οι πισάδες.
    Σε 1280x1024 το επαιξα και λιγο παραπανω απο 30fps Σχεδον ιδιο με την 360 εκδοση δλδ.

Δεν υπαρχει καμια πλανη, τα καλυτερα γραφικα ειναι το ιδιο παιχνιδι απλα πιο ομορφο, ειναι κακο κατι να ειναι πιο ομορφο?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών ήταν,είναι και θα είναι,το Castlevania Symphony of the Night.Οτιδήποτε άλλο,όσο καλό και να είναι,απλά θα έρχεται δεύτερο.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Στο metacritic Ηalf Life 2 user score 92 metascore 97

Half Life user score 91 metascore 96

αρα δεν ισχύει Half Life >>>>>Half Life 2
    Βρε αν έγραφαν το αντίθετο θα ήταν εκτός θέματος.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Στο metacritic Ηalf Life 2 user score 92 metascore 97

Half Life user score 91 metascore 96

αρα δεν ισχύει Half Life >>>>>Half Life 2

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Originally posted by crpl_shepherd View Post
    1) Αν δεν υπηρχε goldeneye δεν θα υπηρχε και αυτη η υπερτιμημενη μπουρδα της bungie που απο TPS και strategy κατεληξε να γινει fps μπας και πουλησει κανα τεμαχιο η πρωτη τοστιερα της Microsoft
    2) Οσοι παιζουν μονο single player πασχουν απο κομπλεξ κατωτερωτητος ή/κσι γερασανε αποτομα
    3) Εκει που ειχαμε πριν 6-7 χρονια τον καθε ηλιθιο να λεει " το pc gaming πεθανε, ps360 ftw " τωρα γινανε ολοι "pc gamer race" χωρις καλα καλα να ξερουν πως να ανοιξουν το pc
    4) τα περιφερειακα με την σταμπα "gaming" συνηθως απευθονται σε casuals / wannabes με βαθια τσεπη και μηδενικες γνωσεις
    5) το COD MW1 ητανε ενα counter-strike για νουμπαδες ή/και οσους δεν νιωθανε να παιξουν BF2, το MW2 ητανε ακομα χειροτερο και εριξε τον πηχη απελπιστικα χαμηλα, dedicated servers - SDK ή εστω ενας ρημαδο level editor θεωρουνται πλεον "πολυτελειες"
    6) αν δεν υπηρχε το desert combat( BF1942 mod ) μπορει και να μην υπηρχε BF2
    7) sonic all star racing transformed >>>> mario kart 8, πιο γρηγορο πιο skill based και με πολυ πιο ενδιαφερον offline mode, μαθε μπαλιτσα μαμα nintendo , δεν μπορεις να κρατησεις τα 60fps ουτε σε 2 οθονες (ποσο μαλλον σε 3) ΕΛΕΟΣ !
    8) η κοινοτητα του competitive gaming (τουλαχιστον στο ελλαδισταν ) αποτελειται κυριως απο (χλιδ)ανεργους και φοιτητουδια που χρωστανε ενα σωρο μαθηματα
    9) τα COD πηρανε την κατω βολτα απο το 1ο sequel λογω health regeneration και λοιπης κονσολιτιδας που ενσωματωθηκε στο gameplay, υπερβολικης εμφασης στα γραφικα και μηδενικη υποστηριξη (στο launch) για anti-cheat
    10) η ολη φαση με το twitch ειναι μια μεγαλη φουσκα που αργα ή γρηγορα θα σκασει και μετα εχει να πεσει ΠΟΛΥ κλαμα
    11) ο "ειδικος τυπος" εχει ειδικες αναγκες, 9/10 το edge για ενα BF spin off με 3 πιστες απειρα π υρομαχικα και 15$ MSRP, 10/10 στο doom3 και κραξιδια στο HL2 μονο επειδη απαιτει steam για να τρεξει, 60% το ταδε περιοδικο στο stalker clear sky επειδη ο reviewer δεν ηξερε στοχο, and the list goes on ....
    12) μιαπουταναφεραμε HL1 >>>>> HL2, το HL2 θα μεινει στην ιστορια πιο πολυ για την μηχανη του παρα για το ιδιο το περιεχομενο. ας ειναι καλα οι modder
    13) H valve καποτε ασχολουνταν με το head-hunting ( βλεπε counter strike ) τωρα ασχολειται πιο πολυ με την διανομη παιχνιδιων των αλλων παρα με την αναπτυξη των δικων τους
    14) Αμα ερθει η μεγαλη η πεινα θα βγαλουμε 3 βδομαδες τουλαχιστον με το κουφαρι του Gabe.
    Ανεξαρτήτως του αν συμφωνώ ή όχι, έβγαλα πολύ γέλιο με το ποστ σου cpl, παίζει να είσαι αυτός που έπιασε πιο καλά από όλους τον στόχο αυτού του thread.

Enpsty έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο. Το last of us είναι εξαιρετικό παιχνίδι αλλά όταν ακούς ότι είναι game of the forevah,millenium,citizen kane κτλ κτλ είναι λογικό να αντιδράς γιατί ακούς/διαβάζεις απόψεις τραβηγμένες από τα μαλλιά.

Burai θα τα λέω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου. Εδώ το πρώτο zelda ήταν ανοιχτό ως προς το πως θα το παίξεις ενώ το τελευταίο της σειράς ήταν πολύ γραμμικό σε βαθμό αηδίας. Άντε να δούμε το καινούριο του wiiu που λένε ότι θα είναι και openworld.

Συνεχίζω να βγάζω χολή συνεισφέροντας στο thread.

Τα mass effect, παρόλο που είναι παιχνιδάρες και με φοβερό σενάριο εν τέλει οι επιλογές σου είναι πλασματικές και δεν έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τελική έκβαση των γεγονότων. Αν θέλετε να δείτε τέτοιο παιχνίδι, με επιλογές δηλαδή που να έχουν νόημα, δείτε τα witcher και, αν θέλετε να πάτε πιο παλιά, το θρυλικό tactics ogre let us cling together. Με script που κάνει πολλές σημερινές υπερπαραγωγές να ντρέπονται και επιλογές που αλλάζουν εντελώς το σενάριο και την πορεία στο παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να δουν όλοι όσοι θέλουν σοβαρό storytelling σε videogames.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Originally posted by Roronoa View Post
    Ενταξει υπαρχουν οι Mustard που θεωρουν ως βασικο πλεονεκτημα του pc gaming σε σχεση με τις κονσολες τα γραφικα αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που βρισκουν παραπανω

Aν θελετε θεωρηστε το αμφιλεγομενη αποψη αλλα 60fps>30fps στο 99% των παιχνιδιων
    To Brothers το έπαιξες σε υπολογιστή σωστά;Εγώ το έπαιξα στο Χ360.Για μένα είναι από τους καλύτερους τίτλους που έχω παίξει,για σένα όχι.Κι όμως.Παρόλο που το έπαιξες σε δυνατότερο σύστημα με 4000p κι εγώ το έπαιξα στα 720 πήραμε την ίδια εμπειρία κι εγώ από όσα διάβασα στο ποστ σου το ευχαριστήθηκα περισσότερο.
    Άρα τι μας δείχνει αυτό;Ότι όσο καλύτερα γραφικά και να έχεις από μένα αν το περιεχόμενο δεν σε καλύπτει,δεν έχει σημασία.Κι αυτό είναι fact.

Επιστροφή στην πλάνη σας οι πισάδες.

Κάτι ακόμα.
    HL OF>HL1>>>>>HL2 Crpl συμφωνείς ή να έρθω να σου σπάσω τα ποδάρια με βαρυοπούλα;

εντιτ:ξαναδιαβάζω το ποστ μου,πολύ κακογραμμένο,αλλά οκ το νόημα το πιάσατε.Δε φταίω εγώ με αυτά που περνάνε από τη ρεσεψιόν,τα έχουν πετάξει όλες,όλα,έξω.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied

σχετικά με το 60fps vs 30fps

Leave a comment:

Working...
X