Announcement
Collapse
No announcement yet.
Το κείμενο που θα σας σώσει.
Collapse
X
-
Δεν είπαμε κάτι κακό.Μια φωτογραφία της θέλουμε με τα παιχνίδια της.Τι πιο αθώο από αυτό;
-
δείτε αδέρφια, αυτά παίζετε! τα έργα του διαβόλου και του παντεπόπτη οφθαλμού των ιλουμινάτι επαγρυπνείτε γιατι ο εχθρός ειναι στις οικίες σας!
Μη κάνετε αστεία με τη κορούλα μου γιατι τα είδε το μεσημέρι που κοιμηθήκαμε μαζί και νευρίασε και μετα δυσκολεύομαι να την αγγιξω παλι.
Leave a comment:
-
Θέλουμε φωτογραφία της κόρης σου με τα παιχνίδια της,μην είναι καμιά φακλάνα με μουστάκι και φρύδια δάσος.
Leave a comment:
-
Πες τους τα πες τους τα! Εγώ από καιρό ξέρω τι κουμάδες είναι όμως με παρασέρνουν. Όσο για την όμορφη του κορούλα εγώ ενδιαφέρθηκα πρώτος γίαυτό κάτω τα ξερά σας! ΑμαρτωLee!
Leave a comment:
-
Ιερεμία επειδή φαίνεσαι άνθρωπος σκεπτόμενος που ψάχνεται κι επειδή θα θελα να τα πούμε απο κοντά με τη συντροφιά της πολυταλαντης κορασιδος σου, σε παραπεμπω στον ακόλουθο σύνδεσμο για να χεις πιο σφαιρική άποψη:
Επίσης αφού η κόρη σου το έχει με τα χέρια της, πρέπει να εξασκησει και τη γλώσσα της κάποια στιγμη, προτείνω να της πάρεις ενα 3ds που ναι κονσόλα χειρός. Μπορείς να βρεις ενα σε χαμηλη τιμή εδώ: https://www.gamers-odyssey.com/forum...ead.php?t=1992
Leave a comment:
-
Προσωπικά παιχνιδια? Νομιζα πως στο σπιτι σας δεν εχετε βιντεοπαιχνιδια, ενδιαφερων. 16 ειπαμε ε?
Leave a comment:
-
Η ειρωνεία με την οποία απαντησατε στο χριστιανικό αυτό κείμενο δείχνει πόσο βαθιά είστε προσκωλημένοι στο ματριξ του αντίχριστου.
ΚΑθώς επίσης και οι πονηρές σκέψεις που κάνατε για τη νεαρη θυγατέρα μου προδίδουν πόσο βαθιά ρίζωσε το πονηρό μέσα σας μετά τη πολύχρονη ενασχόληση σας με το playstation και το sega.
Μετέφερα όσα είπατε στην κεντρική εκκλησία της αμερικής με τη βαρβαρική μέθοδο του email και έλαβα αυτά ως απάντηση απο τον πατερα Ρον Μπέρμπερ
"Στις μέρες αυτές των εσχάτων καιρών η ακολασία δε θα χτυπήσει τους οίκους των χρηστών βιντεοπαιχνιδιών καθώς τα γραφικά
θα εξελίσσονται ολοένα και περισσότερο και θα τους απομακρύνουν απο τα βρώμικα θυληκά, ωστόσο προνοεί ο διάβολος και θα τους υποδουλώσει με τη μέθοδο του πορνο και του αυνανισμού και ουδεις θα είναι ικανός να σκεφτεί καθαρά καθως θα παραπέει θολωμένος ανάμεσα στα tabs που θα ξεπετάγονται απο τα δαιμονικά αυτά sites. Στα δύσκολα δε έτη της βασιλείας του αντίχριστου οι σερβερς θα πέσουν και οι gamers θα βγουν απο τις σπηλίες τους για εξερεύνηση θα πρέπει να φυλαγόμαστε και να διαλαλούμε το θείο νόμο."
Αφότου διάβασα αυτά σοκαρίστηκα και θέλησα να σας τα μεταφέρω και να σας υπενθυμίσω πως όποιος νιώθει μοναξιά και χρειάζεται τη Χριστιανική συντροφιά μπορεί να μου μιλήσει είτε στο τηλέφωνο είτε στην οικία μου, όπου η νεαρά κόρη μου θα τον ψυχαγωγήσει σε συνεργασία με τα προσωπικά της παιχνίδια.
Leave a comment:
-
Μεγάλη κουβέντα ανοιξες φιλέ Ιερεμία. Έχω προβληματιστεί κι εγώ συχνα κι ίσως λόγω αδυναμίας προσπαθώ να δικαολογησω τον εαυτό μου όμως πιστεύω υπαρχουν και παραδείγματα πιστευω παιχνιδιων αξιόλογων με χριστιανικά μηνύματα. παράδειγμα το ηλεκτρονικό παιχνιδι 'Θεός του Πολέμου' βάζει τον παίκτη να πολεμήσει τους παλιούς κι ανήθικους Θεούς των παγανιστών. Έτσι παρα το ανύπαρκτο σχεδιο πίστας (level design) και το ρηχό παίξιμο παιχνιδιού (gameplay) προσφέρει στο παίκτη την ευχαρίστηση της νίκης ενάντια στους λαγνους κι ανήθικους θεούς και τα πλάσματα του κάτω κόσμου. Μάλιστα για να δειξει τη καθημερινή άνιση μάχη του ανθρώπου με το διάβολο , παρα τη μεγάλη προσπαθεια που χει καταβάλει ο παικτης να ολοκληρώσει την αποστολή του με συχνές αναφορές στη Παναγία, το Χριστό, τα καντηλακια και τα σπίτι με κοκκινο φωτακι, το παιχνιδι παγώνει και η πρόοδος χανεται.
Σκέψου το. Αλλωστε τι θα κανεις οταν η κόρη σου βρει άλλον 70χρονο με λεφτά να περιποιείται με τα χέρια της; θα κάνετε ιεραποστολικό τρένο με τους φιλους σας;
Leave a comment:
-
Δεν υπάρχει gaming forum σαν το gamers odyssey.Τέλος. Άιντε δόξα και τιμή στον συγγραφέα. Μόνο μία ερώτηση. Όταν λες ότι σας κάνει ωραία δωρά με τα χεράκια της τι ακριβώς θέλεις να πεις;Τι σας κάνει ακριβώς;
Leave a comment:
-
Θα κάνω το δικηγόρο του "διαβόλου" και θα πω πως η Ν και οι κονσόλες της,είναι ο Μεσσίας των παιχνιδιών.Λυπάμαι φίλε Ιερεμία,αλλά έτσι είναι.Μη ρωτάς γιατί.Πίστευε,και μη ερεύνα.
Leave a comment:
-
Ποιος να είναι; Ramp, Imra, Ferryman, Azrael?
Καλά η γιαγιά που τρώει τα νύχια της από το φόβο της στο βίντεο με το Φέρμπι είναι όλα τα λεφτά.
Επίσης είναι ο πατήρ Σάββας και όχι ο πάτερ.
Leave a comment:
-
Επιτελους καποιος που τολαμει να πει οσα προβληματιζουν πολλους απο εμας που βλεπουμε παιδια να χανονται μεσα σε αυτα τα εργαλεια του σατανα που μετα απο μιαμιση ωρα παιχνιδιου τα κυματα του brainwashing μπαινουν μεσα στα κεντρα του εγκεφαλου και τα γεμιζουν με κακες σκεψεις και γινονται υποχειρια του σατανα, εχει γεμισει το παιδων.
Ελαχιστοι τολμανε να διαδωσουν την σωτηρια, καταστηματα οπως το πλαισιο κανανε καμπανιες αλλα σαμποταριστηκαν απο ακκες κριτικες γιατι και καλα δεν πουλανε καλα προιοντα.
Παρτε PC να σωθείτε, δεχτείτε τον gaben σαν τον πραγματικο σωτηρα, τον δευτερο υιο του θεου.
Leave a comment:
Leave a comment: