Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κλείνουν τα Seven Spot

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κλείνουν τα Seven Spot

Είδα χθες πως ξεπούλαγαν ταινίες, μπήκα μέσα και έμαθα τα μαντάτα. Από 1η Φεβρουαρίου 2020 ξεκίνησαν να διώχνουν σε χαμηλές τιμές το στοκ τους, τρεχάτε να προλάβετε ό,τι έχει μείνει (αν και δεν έμειναν και πολλά). Έχουν κατεβάσει ρολά τα καταστήματα Βριλησσίων, Αχαρνών, Πειραιά, Νίκαιας. Προς το παρόν είναι ανοιχτά τα καταστήματα Πανόρμου (υπερβολικά λίγα), Νέα Χαλκηδώνα, Γαλατσίου, και Νέας Σμύρνης, και Πεύκης.

Αυτά τα ολίγα. Δυστυχώς τα καλά κομμάτια έχουν φύγει από τα κοράκια που έπεσαν πάνω στα καταστήματα σαν τις ακρίδες, όμως βρήκα κάτι φθηνά παιχνιδάκια και 2-3 Blu Ray ταινίες που ήθελα με 2€ η καθεμία, δεν με χάλασε. Τρεχάτε όσο προλαβαίνετε.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Αναμενόμενο ότι θα έκλειναν, με το Netflix και πολύ κράτησε.

Προσωπικά τσίμπησα South Park The Stick of Truth Play3 5 ευρώ. Μια χαρά μου έκατσε.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
    In Matsuno we trust.

Comment

θα παω κι εγω αυριο να σκυλεψω το "πτωμα" στην Παρνομου, you can never have too many blue rays που λενε χωριο 'μ, καρκινο στο streaming και σε ολα του τα σογια

Comment

Ωραίος.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη μου είπανε ότι κινείται ένας scalper που έχει πάρει σβάρνα όλα τα σεβεν και αγοράζει ότι blue ray βρει. Σήκωσε μάλιστα πάνω από 200 από ένα μόνο κατάστημα! Προφανώς για να τα σπρώξει σε ινσομνια και ebay το λαμόγιο.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Δεκανέας Πεζοναυτών Αδριανός Βοσκό(πουλο)ς , παρουσιαζομαι στην απογευματινη αναφορα για σας αναφερω οτι σε γενικες γραμμες αξιζε η επισκεψη !

για αρχη μπορει να λεγεται Seven Spot Πανορμου αλλα ο σταθμος μετρο στους αμπελοκηπους βρισκεται σε αρκετα καλυτερο σημειο ...

μετα απο μια μικρη σταση στα μεσα της διαδρομης

εφτασα επιτελους στον "ναο"

υπαρχουν (ακομα) παρα πολλα dvd σε τιμες χωμα, πιο συγκεκριμενα για οποιον παρει 10+ ταινιες η καθεμια θα του βγει 90 λεπτα ενω για τα bluray μονο 1 ευρω !
          Eχουν ξεμεινει κατι περιφερειακα razer αλλα δεν ειδα να τα "σκοτωνουνε" οπως και ενα εκθεσιακο κομματι απο τα γνωστα πλεον kingston hyper X cloud.
          Εγω για τα blu ray πηγα και μετα απο λιγο ψαξιμο καταφερα να διαλεξω 10 δισκακια που με ενδιαφερανε λιγο πολυ ...

υπαρχει ενα ραφι με PS4 games κοντα στην βιτρινα που εχει ακομα μερικους τιτλους - δεν εκατσα να δω τι ακριβως παιζει.
          Last edited by Cpl_Shephard; 21-02-2020, 06:42 PM.

Comment

13 χρόνια δούλευα στα seven. Τον Νοέμβρη έφυγα που έκλεισε το μαγαζί που δούλευα (Μαρούσι). Ωραίες εποχές, αλλά το νετφλιξ τα σκότωσε. Όχι τίποτε άλλο, αλλά πάνε τα δωρεάν παιχνίδια που δοκίμαζα.

Αξίζει να περάσετε, ξεπουλάνε τα πάντα από κλασικές ταινίες, bluray, ps4 games σε εξευτελιστικές τιμές.

Comment

Enpsty για να έμεινες τόσα πολλά χρόνια εκεί υποθέτω ότι οι εργασιακές συνθήκες ήταν αρκετά καλές, ήσουν δηλαδή ευχαριστημένος.

Tidy!

In Matsuno we trust.

Comment

Τα καλύτερα χρόνια μου σίγουρα. Είχε ενδιαφέρον λόγω ταινιών και games, ωραίο κλίμα, τυπικοί στις πληρωμές τους. Μόνο οι πελάτες ήταν θέμα όπως σε όλες τις δουλειές
                Τα τελευταία χρόνια έβλεπες ότι σιγα σιγά πλησιάζει το τέλος και να μην μπορείς να το αλλάξεις αλλά έτσι είναι η ζωή. Απλώς να ευχηθειτε να πάνε όλα καλά με τις αποζημιώσεις γιατί αλλιώς τον ήπιαμε κανονικά.

Comment

Working...
                X