Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
file xenovagrant den mporo na katevaso to duke nukem mou vgazi to katarameno its not available from your location.episis eho kani us account ke pali den me afini
[/b]
Οχι ρε γαμωτο,αν και μπορω να πω οτι το περιμενα...Το ιδιο καναν και στο DOOM(που ηθελα να κατεβασω)...Καταραμενο region locking .
Απ οσο ξερω οχι. Το account δεν εχει σημασια, το 360 καταλαβαινει σε ποιο region ειστε ο,τι και να εχετε δηλωσει απ οτι διαβασα.
Αnyway Banjo Kazooie images+trailer: http://www.gamersyde.com/news_7128_en.html
Edit: ειδα την HD version και φαινεται πιο καλο απ οσο νομιζα. Αυτα παθαινεις οταν δεν το χεις παιξει ποτε σε emulator.
Μαλλον οχι αν και προσωπικα δε σκαω γιατι αντικειμενικα με αφηνει αδιαφορο, ασχετα αν θα το παιζα καμια φορα με αλλους απο εδω για την καφριλα της υποθεσης.
Παραθετω τα achievements του ΒΚ μιας και μου τα ζητησε και καποιος μεγαλος οπαδος της σειρας καποια στιγμη σημερα:
Get Jiggy Collect 2 Jiggies 10
Mumbo Jumbo Transformed by Mumbo for the first time. 10
Knock out Nipper Come out on top in a dust-up with Nipper the crab. Watch out, he's called Nipper for a reason. 15
Μετά από τόσα playthrough, όλα μου φαίνονται πολύ εύκολα. Αν εξαιρέσεις το mini game με τα puzzle που δε το χα τελειώσει, και δε νομίζω να το τελειώσω και ποτέ είναι η αλήθεια.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Κατεβασα χτες Geometry Wars 2 ειναι πολυ καλο σε οποιον αρεσε το πρωτο θα του αρεσει και αυτο..
Δυσκολοτερο μου φαινετε το evolved απο το παλιο αν και κανεις μεγαλυτερα score δεν εχεις αρκετες ζωες, ειμαι στα 40.000.000 ακομα και βλεπω αλλους με 500-600mill...
Ναι αυτό είναι, δεν παίζει κανένα ρόλο. Το θέμα είναι ποια χώρα έχεις ορίσει στο λογαριασμό windowslive που θα χρησιμοποιήσεις για τη δημιουργία του gamertag. Εν ολίγοις (αν θες να χρησιμοποιήσεις τον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό σου) απλώς άλλαξε το locale σε αυτόν σε κάποιον άλλον (πχ UK) και βρες κάποιο ΤΚ και βάλε τον.
Αν θέλεις να φτιάξεις καινούριο λογαριασμό κάντο μέσω ιντερνετ και όχι μέσω της υπηρεσίας του Xbox 360 γιατί θα σου σπάσει τα νεύρα. Στο ιντερνετ σου λέει αμέσως τη διαθεσιμότητα ή μη του λογαριασμού που πας να φτιάξεις. Στα λέω αυτά για να μη φας 1 ώρα και βάλε μπροστά από την οθονη, όπως εγώ xD .
Comment