Announcement

Collapse
No announcement yet.

Xbox Live Arcade

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το χα ξαναδει αλλα δεν υπηρχε ουσιαστικο trailer, μονο καποιο teaser.
    Do a barrel roll!

Comment

• Ωραία φαίνονται τα κουλτουράκια.
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Some good sales!

We’ve got so much stuff on sale, that we’re starting today. Plus, Xbox LIVE Free Users can upgrade to 12-months of Gold for 33% off the regular price. We’ll have even more deals on Black Friday and Cyber Monday….but for now, let’s kick things off with this list o’ savings: Content Title Content Type Standard […]

Highlight εννοείτε το Super Meat Boy στους 400 πόντους!!!

Κάτι ακούγεται για Beyond Good and Evil HD στους 240 πόντους ΜΟΝΟ για την ερχόμενη Δευτέρα

Comment

• Το ειδα κι εγω αλλα δε μπηκα καν στον κοπο να το γραψω. IMO ειναι αστειο το ολο "sale" δεδομενου οτι μιλαμε για black friday, το πανηγυρι των bargain hunters.
          To SMB οντως ξεχωριζει, αλλα καιρος να βαλουν και πιο φρεσκους τιτλους σε sale.

Χωρις xbox και χωρις gold ιδιως, απορω γιατι το σκεφτομαι βεβαια το ολο θεμα.

BG&E παντως θα τα σπαει αν πεσει τοσο, must have ανετα.. "Κριμα" που το εχω παιξει ηδη.

Comment

• Μονο το SMB αξιζει απο ολα αυτα.. Ειχα πει θα το παρω αν παει 400msp..

Comment

• BG&E & Da Vinci Dissapearance για μένα.
              Carpe diem

Comment

• Japan’s Finest (13-Dec – 19-Dec)
                Bangai-O 400 (50% off)
                Hard Corps Uprising 600 (50% off)
                Radiant Silvergun 600 (50% off)
                Guwange 400 (50% off)

Δε μπορω να πω πως ενδιαφερομαι ουσιαστικα για κατι απο αυτα, αλλα αρκετα ωραιο theme για deal of the week και τουλαχιστον 2 ατομα απο εδω ελπιζω να το τιμησουν και με το παραπανω.

Comment

• Στο χω ξαναπεί για το Hard Corps: Απαράδεκτος, πέρνα έξω κτλ. Σε δικαιολογώ μόνο στο θέμα στης παρουσίασης του τίτλου καθώς δεν έχει κλασσική Κόντρα "εμφάνιση" με Σταλόνε - Σβατζενέκερ κτλ, αλλά είναι σε στυλ guilty gear ο κόσμος του game. Κατά τα άλλα Κοντρα με τα όλα του! (Παλούκι, μουσικάρα, οπλάρες και φυσικά Κόντρα gameplay).

Έχω μεγάλο παράπονο που όταν μου έρχεται η όρεξη να παίξω διπλάκι δεν υπάρχει κόσμος στο live! Το παιχνίδι δεν πρέπει να έχει φανεί καθόλου!
                  The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Έχεις gold;Αν ναι,παίζουμε παρέα.
                    Τα 3 από τα 4 πάνε για αγορά.Το άλλο το έχω ήδη.
                    Carpe diem

Comment

• Mα δεν εχουν ευκολα achievements αυτα.

:troll:

Comment

• Γιατί σάμπως θα τα παίξω;
                        Carpe diem

Comment

• Celebrate the count down to 2012 with 12 days of deals on games, add-ons, avatars and more from Xbox LIVE.  Drop by Xbox LIVE every day to see what new deals we have for you – but remember these special discounts won’t last more than a day.   To kick things off, we’re starting with […]

Xmas sales, αντε ξηλωθειτε .
                          Ποδαρικο με Bastion και αλλα διαφορα στην πορεια.
                          Συν τοις αλλοις εχουμε και ITSP ειδικα για Loggo.

Comment

• Deal of the Week:

Rock of Ages 400 (από 800)

Comment

• Ναι ρε γαμώτο, αυτό το price drop στο ITSP το περίμενα πως και πως. Κατέβηκε με το που είδα το post μαζί με Bastion και After Burner Climax. Οι πόντοι που είχα μου ήρθαν ακριβώς.:yupi:
                              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Και το είδα το Bastion σήμερα λέω τι στο καλό ? Και μόλις είχα βάλει την καρτούλα ξέρω γω

Comment

Working...
                                X