Announcement

Collapse
No announcement yet.

Favourite VG Music (YouTube Edition)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Somari
    replied

Leave a comment:

• Altair
    replied

Εκεί ήμουν σήμερα και είχα σταματήσει λίγο να παίζω απλά για να ακούω τη μουσική.Φοβερή.

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Ναι είναι από τα δυνατά arcades το hard corps uprising!

Με την ευκαιρία να αναφέρω και το Invincible Tiger το οποίο το θεωρώ top arcade για τα γούστα μου και δεν έχει ακουστεί καθόλου: Πολύ ξύλο, κινήσεις, τεχνικό, αποφυγές, counters, δύσκολο, σκορ ανάλογα τα combo, διπλό online-offline, 3D (!) και δε συμμαζεύεται!

Ίσως ξενερώσει κάποιος που από τον τίτλο περιμένει "σοβαρό" στυλ ενώ ουσιαστικά έχει στυλ παλιάς kung-fu ταινίας με κωμικά στοιχεία.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ωραίο κομμάτι. Κοίταξα και για το game (που ομόλογο δεν είχα ιδέα) και μου φαίνεται hilarious το Contra σε cartoonish style. Θα το κατεβάσω.

Για κάποιο λόγο μου θύμισε αυτή την κομματάρα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Μουσικάρα. Γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν βλέπεις τον τερματισμό.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Originally posted by Linkmastersword View Post

May the rats eat your eyes!
    ...I am now lost to your cause! The Darkness comes! It will damn us all!

Respect.
    Originally posted by ChrisTop View Post
    Οπότε μαζί με τα παιχνίδια του Humble Bundle παίρνεις πακέτο και τα soundtrack των παιχνιδιών σε μορφή FLAC. Άλλο που δεν ήθελα λοιπόν να βάλω τις τραγουδάρες του Braid να παίζουν στα ακουστικά μου. Λυπάμαι μόνο που δεν έχω τόσο δυνατή κάρτα ήχου για να ακούσω το τραγούδι σε όλο του το μεγαλείο.

Έχτος από παιχνιδάρα, έχει και καταπληκτικά κομμάτια. Προσωπικά η μουσική του Braid με αγγίζει πολύ, από την πρώτη στιγμή το έκανε αυτό, πριν ακόμα αρχίσει το πρώτο στάδιο. Με κάνει να αναπολώ ακόμα και στιγμές από τα παιδικά μου χρονια, ακόμα και από 4-5 χρόνον. Παράξενο.

Έπρεπε δηλαδή να σου τα δώσουν από το bundle για να μπορείς να τα έχεις και να τα βάλεις να παίζουν στα ακουστικά σου?

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μουσικάρα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Οπότε μαζί με τα παιχνίδια του Humble Bundle παίρνεις πακέτο και τα soundtrack των παιχνιδιών σε μορφή FLAC. Άλλο που δεν ήθελα λοιπόν να βάλω τις τραγουδάρες του Braid να παίζουν στα ακουστικά μου. Λυπάμαι μόνο που δεν έχω τόσο δυνατή κάρτα ήχου για να ακούσω το τραγούδι σε όλο του το μεγαλείο.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

May the rats eat your eyes!

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Ναι, το προτελευταίο επίπεδο (Welcome to the Machine) είναι tribute στους Floyd.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    I said "wow".
    Lol και για τον τιτλο του 2ου κομματιου, "tribute" στους Floyd;

Leave a comment:

• Loggo
    replied

Leave a comment:

• kakashi_gr
    replied
    haters gonna hate