Ναι, το προτελευταίο επίπεδο (Welcome to the Machine) είναι tribute στους Floyd.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favourite VG Music (YouTube Edition)
Collapse
X
-
Οπότε μαζί με τα παιχνίδια του Humble Bundle παίρνεις πακέτο και τα soundtrack των παιχνιδιών σε μορφή FLAC. Άλλο που δεν ήθελα λοιπόν να βάλω τις τραγουδάρες του Braid να παίζουν στα ακουστικά μου. Λυπάμαι μόνο που δεν έχω τόσο δυνατή κάρτα ήχου για να ακούσω το τραγούδι σε όλο του το μεγαλείο.
Comment
-
Originally posted by Linkmastersword View Post
May the rats eat your eyes!
Respect.
Originally posted by ChrisTop View PostΟπότε μαζί με τα παιχνίδια του Humble Bundle παίρνεις πακέτο και τα soundtrack των παιχνιδιών σε μορφή FLAC. Άλλο που δεν ήθελα λοιπόν να βάλω τις τραγουδάρες του Braid να παίζουν στα ακουστικά μου. Λυπάμαι μόνο που δεν έχω τόσο δυνατή κάρτα ήχου για να ακούσω το τραγούδι σε όλο του το μεγαλείο.
Έπρεπε δηλαδή να σου τα δώσουν από το bundle για να μπορείς να τα έχεις και να τα βάλεις να παίζουν στα ακουστικά σου?
Comment
-
Ναι είναι από τα δυνατά arcades το hard corps uprising!
Με την ευκαιρία να αναφέρω και το Invincible Tiger το οποίο το θεωρώ top arcade για τα γούστα μου και δεν έχει ακουστεί καθόλου: Πολύ ξύλο, κινήσεις, τεχνικό, αποφυγές, counters, δύσκολο, σκορ ανάλογα τα combo, διπλό online-offline, 3D (!) και δε συμμαζεύεται!
Ίσως ξενερώσει κάποιος που από τον τίτλο περιμένει "σοβαρό" στυλ ενώ ουσιαστικά έχει στυλ παλιάς kung-fu ταινίας με κωμικά στοιχεία.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Οχι vg αλλα ποσο επος οποτε μαπινει αυτο το κομματι. Χυυυυυυυυυν.......................
Comment
Comment