Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εψιλον 3 - Ελπιδες και προβλεψεις
Collapse
X
-
Attached FilesOriginally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
-
Ελπιζω να μπει ο Tanno να σχολιασει το trend των BR και της social justice warrior θεματολογιας.
Προβλεπω τον Phill Spencer με περηφανια να ανακοινωνει Forza Horizon, Gears & Halo και να λεει* για το ποσο engaged ειναι οι xbox owners. Κι εγω να αναρωτιεμαι γιατι πηρα One κι οχι πιεστεσερο.
Comment
-
Σου δίνω 100 ευρώ για να μου το δώσεις και να προσθέσεις απλά ότι χρειάζεται ώστε να πάρεις PS4.Originally posted by Ramparter View PostΕλπιζω να μπει ο Tanno να σχολιασει το trend των ΒΡ και της social justice warrior θεματολογιας.
Προβλεπω τον Phill Spencer με περηφανια να ανακοινωνει Forza Horizon, Gears & Halo και να λεω για το ποσο engaged ειναι οι xbox owners. Κι εγω να αναρωτιεμαι γιατι πηρα One κι οχι πιεστεσερο.Carpe diem
Comment
-
Τωρα δε γινεται εχω save lvl 55 στο Skyrim κι εχω αρχισει Fallout 4. Στο τελος απλα Nintendo = Bethesda >>>>>>>>>>>Βυζγια >>>>>>>>>> Burgers >>>>>>>>> Φαλαφελ >>>>>>>> Sony exclusives >>>>>> Microsoft exclusives >>>>>>>> Assassin's Creed
Comment
-
Αυτομπαναρίσου.Originally posted by Ramparter View PostΤωρα δε γινεται εχω save lvl 55 στο Skyrim κι εχω αρχισει Fallout 4. Στο τελος απλα Nintendo = Bethesda >>>>>>>>>>>Βυζγια >>>>>>>>>> Burgers >>>>>>>>> Φαλαφελ >>>>>>>> Sony exclusives >>>>>> Microsoft exclusives >>>>>>>> Assassin's CreedCarpe diem
Comment
-
-
Ναι εχουν 30 ip τα μισα τα χουν ξεχασει αλλα οχι πρεπει να κανουν νεο. Ας βγαλουν πρωτα κανα FZero, Wave Race, Mother, Paper Mario κλπ και μετα μιλαμε για νεα ipOriginally posted by Raf View PostΣτα hopes της Nintendo πρόσθεσε και κανένα καινούργιο IP, άιντε ώρα είναι.
Comment
-
- Sony: DeS remastered, επιτέλους να πιανει τουλαχιστον 24 fps Valley of Defilement στο ps4pro μονο
- Νintendo: διαφορα παιχνιδια που δεν παιζει ποτε ουτε πρόκειται να παιξει ο crpl απλα θα τα παρει ετσι επειδή εχει switch και θα hyparei στο chat
- Kojima retires live on E3, Death Stranding close to canceled moves to kickstarter
- Microsoft: Cuphead 2 exclusive για Xbox One X με νεα τεχνικη "blast processing" που μονο το Χ σηκώνει.
- PC: half-life 3, Portal 3, και αλλα 10 AAA exclusives, altair ragequits GO για πάντα μετα τα comments του Roronoa
Comment

Comment