Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εψιλον 3 - Ελπιδες και προβλεψεις

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Για οσους ενδιαφερονται για το gamepass θεωρω οτι η εκθεση της MS ηταν σε γενικες γραμμες πολυ καλη μιας και αρκετοι αναμενομενοι τιτλοι θα βρισκονται D1 εκει. Τωρα για οσους ενδιαφερονται για μεγαλες ανακοινωσεις, η εκθεση ηταν σχετικα μετρια. Ανησυχώ λιγο για το τι δειγμα γραφης θα δειξει η MS μετα την αγορα ολων αυτων των studios και για το κατα ποσο θα υπαρχει ποικιλια και single player εμπειριες. Το λεω πιο πολυ γιατι η εκθεση εκλεισε με την ανακοινωση παιχνιδιου απο την Arkane, γνωστη για τα Dishonored και Prey, και ο τιτλος ηταν online co-op shooter, ok... Κατα τα αλλα η εκθεση ειχε μικρο concept βιντεακι για το starfield, gameplay video απο Stalker 2 και Psychonauts 2, και φυσικα Forza που ηταν πολυ εντυπωσιακο. Αυτα πανω κατω μου εμειναν μαζι με Eyiuden απο μικροτερες παραγωγες που μου φανηκε καταπληκτικο. Σε οτι αφορα το Halo, πεταξαν μεσα και ενα cutscene απο campian, μαζι με κατι video απο multiplayer. Σε γενικες γραμμες μου φανηκε αδιαφορο στην καλυτερη και για να πω την αληθεια θα προτιμουσα να σταματησουν επιτελους με τα Halo και να αφησουν την 343 να κανει τιποτα αλλο.

    Η S-E ενταξει απλα τραγικη , εδειχναν μια ωρα το remaster του life is strange που παιζει η μονη διαφορα να ηταν οτι ειχαν ανεβασει το contrast ξερω γω, επαιξαν guardians που φανηκε οκ σχετικα, θα δουμε τωρα και στην πορεια, ανακοινωσαν την συλλογη FF I-VI χωρις ομως να πουν σε τι στυλ θα ειναι τα παιχνιδια, ευελπιστω να ειναι σαν τις επανεκδοσεις των Ι, ΙΙ, ΙV για psp, και τελος εκλεισαν με το FF Origins απο την Team Ninja, ενα action rpg το οποιο λογω δομης και narration εγινε απλα το meme του internet σχεδον αμεσως .

    Μεχρι στιγμης λοιπον τιποτα το ιδιαιτερο, παμε για Capcom και ελπιζω η Nintendo να κανει το θαυμα αυριο και να σταματησει να ειναι ο περίγελος δεδομενου οτι τα direct του τελευταιο χρονου ηταν τραγικα στην καλυτερη και ακομα αν κραταγες μικρο καλαθι, ε καταφερναν και ξεπερναγαν τις προσδοκιες σου (προς τα κατω ).

    Comment


    • H Microsoft έχει ακόμη πράματα να δείξει

      Microsoft to hold ‘Xbox Games Showcase: Extended’ event on June 17
      FEATURING CHATS WITH DOUBLE FINE, OBSIDIAN, NINJA THEORY, RARE AND MORE

      Star Citizen videos Star Citizen gallery

      Comment


      • To Halo και Psychonauts 2 φαίνονται ενδιαφέροντα. Θα είναι όλα cross-gen ή μόνο στα series?

        Comment


        • Originally posted by thunderjohn View Post
          To Halo και Psychonauts 2 φαίνονται ενδιαφέροντα. Θα είναι όλα cross-gen ή μόνο στα series?
          Αυτα τα δυο ειναι cross gen. Το Psychonauts 2 ειναι multi platform, θα βγει και στο Playstation.

          nooto καλη η Capcom?
          Do a barrel roll!

          Comment


          • καλη η Capcom?
            Χαλια μου φανηκε . Για μενα ατυπος νικητης ηταν η S-E λογω του meme video που εβγαλε με το Stranger of Paradise . Απο κει και περα βλεπω πως πολυ κοσμος θεωρει οτι η MS ειχε την καλυτερη παρουσιαση, κατι που ισως ισχυει για οσους ενδιαφερονται για το gamepass, αλλα δεδομενου πως προσωπικα με ενδιεφεραν περισσοτερο ανακοινωσεις μεγαλων τιτλων-αποκλειστικοτητων, θα πω πως περισσοτερο απ'ολους μου αρεσε η Nintendo.

            Ειχαμε ανακοινωση Metroid Dread, νεο video απο το BotW sequel, gameplay video απο το SMTV το οποιο μου φανηκε παρα πολυ ωραιο και ειναι και η πρωτη φορα που βλεπουμε SMT σε καπως πιο δυνατο hardware (και αυτο φανηκε και στο πως ειναι δομημενος ο κοσμος με καποια open world στοιχεια), και τελος καποια remasters τα οποια παροτι remasters προσωπικα δεν τα εχω δει και θα ηθελα να το κανω, οπως αυτα των Fatal Frame και Advance Wars.

            Παροτι ειδα διαφορα σχολια στο internet οτι η N παλι δεν ειδειξε τιποτα ή εδειξε παλι remasters, για μενα δεν ξερω αυτη ηταν η πιο ενδιαφερουσα παρουσιαση για τους λογους που ανεφερα. Σιγουρα δεν ειπαν τιποτα για Switch pro, εκαναν μονο αναφορα στο Prime 4, ενω θα ηθελα να δειξουν κατι και απο Bayonetta 3, αλλα οκ, και παλι την παρακολουθησα με μεγαλυτερο ενδιαφερον απ'οτι τις υπολοιπες εκθεσεις.

            Comment


            • Ε καλά εντάξει, αυτοί που γκρινιάζουν για την παρουσίαση της Nintendo διαμαρτύρονται γιατί δεν ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες που ο καθένας είχε. Άλλος ήθελε νέο ΙΡ, άλλος ήθελε Bayonetta 3, άλλος Metroid Prime 4 και πάει λέγοντας. Φαντάζομαι ότι μια μερίδα αυτών ήταν βέβαιοι πως θα ανακοινωθεί νέο hardware και όταν αυτό δεν συνέβη ξενέρωσαν. Όπως και να έχει, ήταν μια καλή παρουσίαση. Παρουσιάστηκαν πολλά ενδιαφέροντα games εκ των οποίων αρκετά τα ήθελε πολύς κόσμος και αποτελούν και λόγο για να αγοράσεις την κονσόλα. Για την αντίστοιχη της Microsoft έγραψα την γνώμη μου και πιο πάνω, πέρασε το μήνυμα ότι το gamepass θα είναι εδώ και θα εμπλουτίζεται συνέχεια με φοβερά games αλλά έλειπε κάποιος κράχτης. Τέλος, συμφωνώ πως την παράσταση την έκλεψε το καινούριο meme generating game της Squarenix.


              Tidy!

              Do not blame me.Blame yourself or God.
              In Matsuno we trust.

              Comment


              • Originally posted by Deus
                Φαντάζομαι ότι μια μερίδα αυτών ήταν βέβαιοι πως θα ανακοινωθεί νέο hardware και όταν αυτό δεν συνέβη ξενέρωσαν.
                Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει κάποιος να είναι ανόητος, αφού από την αρχή διευκρινίστηκε πως η παρουσίαση αφορά σε software.

                Comment


                • Νομιζω οτι πολυς κοσμος δεν καταλαβε οτι εδειξαν το switch pro γι' αυτο παραπονιουνται, οριστε και η στιγμη απο την παρουσιαση

                  Last edited by nooto; 16-06-2021, 08:05 PM.

                  Comment


                  • Pos 8umi8ikan to Monkeyball kai to kanoun remaster? An einai sumbato me to xeiristirio tou GC milame gia retro done right. Episis pos tous ir8e na kanoun port to Cruis'n Blast? Milame gia to pio rixo Crusin. To eixa pai3ei sto Village sto renti kapoia stigmi. Apo xeirismo mono gazi exei. Oute to petali tou frenou de valane gia ta prosximata.

                    Comment

                    Working...
                    X