Announcement

Collapse
No announcement yet.

Κonami vs Capcom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    capcom mono ke mono gia ta resident evil

    Comment


    • #32
      Capcom χωρίς δεύτερη σκέψη.Οι τίτλοι της και μεγαλύτερη ποικιλία παρουσιάζουν και υψηλότερη ποιότητα.Η Konami δυστυχώς σκοντάφτει συχνά και δεν τολμά πολύ σε νέες ιδέες.Προσπάθειες όπως Phoenix Wright,Power Stone,Breath of Fire V: Dragon Quarter,Okami,Viewtiful Joe,Killer 7,Resident Evil 4, κτλ. αν μην τι άλλο παρέχουν έναν αέρα ανανέωσης σε γνωστά είδη ή δημιουργούν νέα <ασυνήθιστα> IPs.Το ότι πρόκειται για μία από τις λίγες εταιρείες που παρόλη την δημιουργία πολλών παιχνιδιών καταφέρνει να διατηρεί και μία ουσιαστική ποιότητα σε αυτά της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

      Μέχρι και Minish Cap μας έδωσε.Δεν είναι και λίγο...

      Comment


      • #33
        Capcom για πολλους και διαφορους λογους.Konami,Evolve or fall...(οσον αφορα τα δικα μου κριτηρια παντα διοτι απο κεφαλαιο δεν αντιμετωπιζει και κανενα προβλημα η εταιρια).
        <div align="center">

        "Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

        Comment


        • #34
          Δύσκολη επιλογή αλλά ο πήχης πηγαίνει στην Capcom διότι μου προσέφερε καλύτερα games...

          Tα DMC είναι από τα αγαπημένα μου games.Ακόμα θυμάμαι το ατελείωτο κάψιμο στο street fighter στο gb και δεν ξεχνώ ποτέ το υπέρτατο Resi 4.Πολύ καλά games και το minish cup,onimusha.Η εταιρία ψάχνεται περισσότερο από την Konami,προσπαθεί με νέες ιδέες(pheonix wright,okami που είναι τα next games που θα παίξω και μετά killer 7,viewtifull joe)

          Η Konami από την άλλη όπως προείπαν μένει στα σταθερά pro και mgs και δεν το ρισκάρει.Τα pro με έχουν κουράσει πλέον,υπερκορεσμός.Φέρτε πίσω τα ISS&#33;&#33;&#33;&#33; .Τα MGS και castlevania είναι κορυφαία βέβαια,υπάρχουν και τα πολύ καλά suiko και τα sillent hill(το 3 με άρεσε πολύ)

          Capcom λοιπόν διότι τα games μου έχουν προσφέρει περισσότερα από konami


          Comment


          • #35
            Ειναι ενα θεμα που το σκεφτομουν καιρο κυριως λογω Castlevania VS Megaman (τα θεωρω παρομοιους τιτλους) και Silent Hill vs Resident Evil. Θα βαραγα Capcom με ανεση λογω μονο και μονο του Gargoules Quest (απολυτο respect), βασικα αυτο θα κανω, αλλα εριξα μια ματια στο βιντεο που εδωσε ο Pilgrim και απο τα 32 bit και μετα η Konami με ελκυει πιο πολυ. Metal Gear, Silent Hill και Zone of the Enders πιστευω πως ειναι καλυτερα απο οτι αντιστοιχο εχει βγαλει η Capcom (DMC μ&#39;αρεσε μονο το 3) με εξαιρεση το Okami αλλα και παλι μου βγαινει 3 προς 1.

            Ομως: Gargoules Quest uber alles η αποφαση παρθηκε.
            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

            H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

            Comment


            • #36
              Eγώ ψηφίζω capcom γιατί μου έχει δώσει games όπως resident evil 4,streetfighter 2 τα οποία είναι από τα αγαπημένα μου.Από την άλλη η konami τα μόνα games που με ενδιαφέρουν είναι τα mgs,castlevania 2D και ProEvo αλλά έχουν κορεστεί ως ένα σημείο.Από την άλλη από την capcom αναμένω το okami για το Wii που πιστεύω θα με κάνει τουλάχιστον να ασχοληθώ μαζί του,το dmc4 που αν είχα xbox360 θα το έπαιρνα στα σίγουρα,τα no more heroes,zack and wiki φαίνονται ενδιαφέροντα και για το ds έχω ψηθεί να ασχοληθώ με το phoenix wright.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • #37
                Ειναι ενα θεμα που το σκεφτομουν καιρο κυριως λογω Castlevania VS Megaman (τα θεωρω παρομοιους τιτλους) και Silent Hill vs Resident Evil. Θα βαραγα Capcom με ανεση λογω μονο και μονο του Gargoules Quest (απολυτο respect), βασικα αυτο θα κανω, αλλα εριξα μια ματια στο βιντεο που εδωσε ο Pilgrim και απο τα 32 bit και μετα η Konami με ελκυει πιο πολυ. Metal Gear, Silent Hill και Zone of the Enders πιστευω πως ειναι καλυτερα απο οτι αντιστοιχο εχει βγαλει η Capcom (DMC μ&#39;αρεσε μονο το 3) με εξαιρεση το Okami αλλα και παλι μου βγαινει 3 προς 1.

                Ομως: Gargoules Quest uber alles η αποφαση παρθηκε.
                [/b]

                Resident Evil,Onimusha,Devil May Cry,Lost Planet,Dead Rising,Okami,Zack and Wiki,Street Fighter....
                τι άλλο θες;
                Carpe diem

                Comment


                • #38
                  Στην ερώτηση ποια εταιρία θεωρώ καλύτερη αντικειμενικά, βάση του τι έχει προσφέρει μέχρι στιγμής σε επίπεδο ποιότητας, καινοτομίας και ποικιλλίας, η απάντηση είναι Capcom δαγκωτό. Αν όμως τα κριτήρια γίνουν πιο προσωπικά, δηλαδή αν είναι να επιλέξω ποια εταιρία μου έχει προσφέρει τις πιο δυνατές εμπειρίες, τότε η απάντηση είναι Konami.

                  Σε γενικές γραμμές η Capcom έχει προσφέρει διαχρονικά franchises, δημοφιλή videogame icons και έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη βιομηχανία με της δημιουργίες της. Σειρές και παιχνίδια όπως Final Fight, Street Fighter, Megaman, Resident Evil έχουν δημιουργήσει ολόκληρα είδη σχεδόν από το μηδέν ή τα έχουν εξελίξει όπως συμβαίνει με τις περιπτώσεις των Onimusha, Devil May Cry, Resident Evil 4 και πιθανότατα Street Fighter 4.

                  Από την άλλη και η Konami έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming και διαχρονικές σειρές, από το Yie Ar King Fu, το οποίο είναι αν όχι το πιο παλιό fighting game σίγουρα ένα από τα πρώτα, μέχρι τα Contra, Gradius, Castlevania, Metal Gear / Metal Gear Solid, Silent Hill, Vandal Hearts, Dance Dance Revolution, International Superstar Soccer / Pro Evolution Soccer...

                  Η μεγαλύτερη διαφορά των δύο εταιριών είναι ότι η Capcom ήταν και είναι δημιουργική και όχι μόνο έχει καταφέρει να διατηρήσει την παραγωγικότητα της σαν εταιρία σε βάθος χρόνου χωρίς να πέφτει ποιοτικά (πέρα από αναπόφευκτες εξαιρέσεις) αλλά αντιθέτως την έχει αυξήσει κατακόρυφα τις τελευταίες δύο γενιές παρουσιάζοντας συνεχώς νέα παιχνίδια ενώ παράλληλα διατηρεί και ανανεώνει σχεδόν όλα τα υπάρχοντα ιστορικά franchises. Σε αντίθεση με την Konami που τόσο η ποιότητα των παιχνιδιών της όσο και η διάθεση για καινοτομία φθίνει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου και πλέον μάλλον είναι ανύπαρκτη πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις (Metal Gear Solid και... εχμ... Metal Gear Solid).

                  Αλλά σε προσωπικό επίπεδο πάντα προτιμούσα της δημιουργίες της Konami και ας μην ήταν πάντα τόσο αυθεντικές ή ποιοτικές όσο αντίστοιχες της Capcom. Για παράδειγμα προτιμώ την ατμόσφαιρα, τη μουσική και το σενάριο των Silent Hill από οποιοδήποτε Resident Evil. H γοτθική ατμόσφαιρα και η καλλιτεχνική επιμέλεια των Castlevania μου φαίνεται απείρως πιο ελκυστική από κάποιο Megaman/Strider/Ghouls and Ghosts/Maximo. Τα Suikoden I+II μου αρέσουν πιο πολύ από τα αντίστοιχα Breath of Fire, τα θεωρώ πιο ώριμα τόσο σε σενάριο όσο και σε gameplay (κάτι που είναι λογικό βέβαια γιατί εμφανίστηκαν αργότερα). <strike>[το κείμενο που ακολουθεί χαρακτηρίζεται από χαζομάρα]</strike> Επίσης μόνο η Konami έχει το ταλέντο και την κοινωνική ευαισθησία να δημιουργήσει μοναδικά date sims όπως τα Tokimeki Memorial προσφέροντας απλόχερα στον μοναχικό ιάπωνα έφηβο nerd την ευκαιρία να φλερτάρει κι αυτός sexy γιαπωνέζες μαθήτριες χωρίς να γίνει ρεζίλι. Μόνο η Konami έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε taboo και να συμβάλλει τα μέγιστα στο να θεωρηθούν τα videogames τέχνη με τη δημιουργία του Rumble Roses. Εν τέλει μόνο και μόνο η ύπαρξη του Goemon, του Ninja με τα μπλε μαλλιά που επιτίθεται με μια πίπα σε ιπτάμενα ρομπότ με ροζ φορέματα, κάνει την Konami αξεπέραστη. Αυτό το "πράγμα" δε θα μπορούσε να το φανταστεί ποτέ η Capcom.

                  "Fernandeeeeeeeeez"

                  Comment


                  • #39
                    Respect.

                    Comment

                    Working...
                    X