Soz κι όλας, αλλά το VII δεν έκανε μεγαλύτερη αίσθηση (το σενάριο πάντα), λόγω 3D γραφικών, αλλά απλώς γιατί ήταν πραγματικά πολύ καλό, χωρίς flaws και άκυρα κενά, όπως λες. Τα περί Aerith δεν τα καταλαβαίνω, πέθανε, τι άλλο θα ήθελες δηλαδή να μάθεις
; Ψόφος, θάνατος, τέλος XD . Οι φιλοσοφικές προεκτάσεις, η ψυχοσύνθεση Cloud-Sephiroth, το μυστήριο πίσω από την Aerith, οι ωραίοι χαρακτήρες και οι ιστορίες αυτών και όλα όσα κρυβόταν πίσω από την ύπαρξη του Sephiroth. Τώρα αν όλα αυτά έχουν απλώς δευτερεύοντα ρόλο στο ντόρο που έγινε για τυ παιχνίδι, w/e
. Το σενάριο του ήταν και είναι πάρα πολύ καλό, ανεξάρτητα από την επιτυχία που έκανε.
ΥΓ1: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι εκμηδενίζουν το παιχνίδι απλώς και μόνο λόγω της επιτυχίας του
. Καλύτερο ήταν και είναι από όλα τα FF (τουλάχιστον από I-X, γιατί μετά η σειρά άλλαξε τελείως), ανεξάρτητα από το ποιο έκανε το μεγαλύτερο bam σε ιδέες και πρωτοτυπία. Άλλο να μου πεις ότι σου άρεσε περισσότερο το σενάριο του VI και του VIII και άλλο να μου πεις ότι το "VII εκανε το μεγαλυτερο μπαμ επειδη κυκλοφορησε στη κονσολα της Sony και ειχε 3D γραφικα".
ΥΓ2: Παίζει, πάντως, να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που λάτρεψε το σενάριο του ΧΙΙ και που δέχτηκε πλήρως το ύφος του
.
[/b]
; Ψόφος, θάνατος, τέλος XD . Οι φιλοσοφικές προεκτάσεις, η ψυχοσύνθεση Cloud-Sephiroth, το μυστήριο πίσω από την Aerith, οι ωραίοι χαρακτήρες και οι ιστορίες αυτών και όλα όσα κρυβόταν πίσω από την ύπαρξη του Sephiroth. Τώρα αν όλα αυτά έχουν απλώς δευτερεύοντα ρόλο στο ντόρο που έγινε για τυ παιχνίδι, w/e
. Το σενάριο του ήταν και είναι πάρα πολύ καλό, ανεξάρτητα από την επιτυχία που έκανε.ΥΓ1: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι εκμηδενίζουν το παιχνίδι απλώς και μόνο λόγω της επιτυχίας του
. Καλύτερο ήταν και είναι από όλα τα FF (τουλάχιστον από I-X, γιατί μετά η σειρά άλλαξε τελείως), ανεξάρτητα από το ποιο έκανε το μεγαλύτερο bam σε ιδέες και πρωτοτυπία. Άλλο να μου πεις ότι σου άρεσε περισσότερο το σενάριο του VI και του VIII και άλλο να μου πεις ότι το "VII εκανε το μεγαλυτερο μπαμ επειδη κυκλοφορησε στη κονσολα της Sony και ειχε 3D γραφικα".ΥΓ2: Παίζει, πάντως, να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που λάτρεψε το σενάριο του ΧΙΙ και που δέχτηκε πλήρως το ύφος του
.[/b]
για το VI να μην πουμε τιποτα ε ?
Leave a comment: