Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν εχεις παιξει λοιπον τοσα χρονια μετα ουτε ενα jRPG το οποιο βρηκες καλυτερο;

Comment

• Έχω προσέξει πως των περισσότερων,το αγαπημένο FF,είναι το πρώτο που έπαιξαν.εμένα πχ είναι το ΙΧ το αγαπημένο μου.Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο,αλλά είναι σίγουρα αυτό που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα.Και αν θυμάμαι καλά είναι και το αγαπημένο του Sakaguchi.
      Carpe diem

Comment

• Οχι, στο μυαλο μου ειναι παντα ff vii = GOAT... Απο κει και περα εχουμε Αριστους/πολυ καλους τιτλους αλλα nothing compares. Εκτος απο την αποψη μου, εχουν βγει remake για πολυ χειροτερα παιχνιδια δεν καταλαβαινω γιατι ενα απο τα καλυτερα games ολων των εποχων(Δεν ειναι μονο δικη μου αποψη) δεν αξιζει ενα, εστω και προχειροδουλεια απλα να μπορουμε να το παιξουμε οπως ειπα πριν..

Comment

• Originally posted by i Have no Equal View Post
          Οχι, στο μυαλο μου ειναι παντα ff vii = GOAT... Απο κει και περα εχουμε Αριστους/πολυ καλους τιτλους αλλα nothing compares. Εκτος απο την αποψη μου, εχουν βγει remake για πολυ χειροτερα παιχνιδια δεν καταλαβαινω γιατι ενα απο τα καλυτερα games ολων των εποχων(Δεν ειναι μονο δικη μου αποψη) δεν αξιζει ενα, εστω και προχειροδουλεια απλα να μπορουμε να το παιξουμε οπως ειπα πριν..
          Θες τόσο πολύ να παίξεις Final Fantasy VII με emo Cloud και cast βγαλμένο απ' το Fashion TV;
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Kai egw apo to FF7 ksekinhsa ta FF (kai tha elega kai ta JRPG genikotera ean den eixa paiksei to Mystic Quest poio prin), alla h alhtheia einai oti enw to thewrw apo ta koryfaia JRPG den to thewrw ws to kalytero kai sigoura to thewrw kseperasmeno (nai akomh kai se mageia).

As vgei loipon ena remake proxeirodouleia na deis ti tha ginei h ektimish gia ta FF
            Vasika tha elega ti tha ginei, alla den thelw na ginw grafikos

Egw eimai ths apopshs oti kai JRPG exoun vgei kalytera apo to FF7, alla kai FF sygekrimena exoun vgei kalytera.
            Vevaia ean kathe fora perimeneis na deis kati palio kai oxi kati kainourio einai fysiko to na aporripteis oti kainourio kai na deis (den milaw gia sena sygekrimena, genikotera lew).
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ground έλα πες τι όνειρο είδες χτες και ξέθαψες το θέμα.

Το remake ο κόσμος το ζητάει γιατί έχει δώσει και η Square δικαίωμα στον κόσμο να το κάνει. Έχει βγάλει άπειρα remakes παλαιότερων FF με τη λογική να γνωρίσει ο κόσμος τα παλαιότερα παιχνίδια. Ε πλέον και το 7 κοντεύει να μπει στην λίστα των παλιών FF. Επίσης είναι unplayable σήμερα, τα γραφικά του όντως δεν βλέπονται (εμ δεν το εβγαλε στο Ν64 η Square ). Tέλος η Square τον κόσμο του 7 τον έχει αρμέξει άγρια, οπότε ευθύνεται για την απαίτηση του κοινού.

Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι για το καλό της εταιρείας πρέπει πρώτα να βγάλει ένα παιχνίδι που θα θεωρηθεί αντάξιο του ονόματος της σειράς και θα κερδίσει την χαμένη αίγλη και μετά να προβεί σε κάποιο remake ενός τόσο σημαντικού τίτλου.

Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσαν αλλαγές στα του gameplay, έτσι και αλλιώς θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν μπορούν να ξεχάσουν το 7 λόγω ιστορίας και χαρακτήρων.

Και ναι το 12 στο σύνολο παίζει μπάλα στο ίδιο επίπεδο, ίσως και πιο πάνω. Αν είχε καλύτερο story τότε θα μιλάγαμε άνετα για το καλύτερο παιχνίδι της σειράς.

Comment

• Εγω φταιω και το offtopic μου στο θεμα του ps4 οχι ο GZ.. Συμφωνω στα περισσοτερα..^

Θες τόσο πολύ να παίξεις Final Fantasy VII με emo Cloud και cast βγαλμένο απ' το Fashion TV;
                Γιατι το λες αυτο? Μια χαρα ηταν το cast στο advent children/crisis core...

Comment

• Μια χαρά ιστορία έχει το XII. Η επιλογή πρωταγωνιστή ήταν fail.

Comment

Εγω φταιω και το offtopic μου στο θεμα του ps4 οχι ο GZ..
                    Δεν τα είχα δει τα posts εκεί, my bad.

Comment

Εγω φταιω και το offtopic μου στο θεμα του ps4 οχι ο GZ.. Συμφωνω στα περισσοτερα..^

Γιατι το λες αυτο? Μια χαρα ηταν το cast στο advent children/crisis core...
                      Απλά φοβάμαι ότι σε κάποιο πιθανό remake η αισθητική θα φέρνει λιγότερο σε αυτό:

Και περισσότερο σε αυτά:

Και, αντιλαμβανόμενος φυσικά το γεγονός ότι η αισθητική είναι έννοια υποκειμενική, προσωπικά δε θα ήθελα κάτι τέτοιο.
                      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Συμφωνώ απόλυτα με τον ground. Δε θέλουμε remake ούτε κάτι που να έχει σχέση με ΦουΦου 7.

Άσε που μετά το 7 η S-E έβγαλε 2 καλύτερα FF απο αυτό.

Comment

• Εβγαλε 2 στα 7 καλυτερα(κατα την αποψη σου) τοτε γιατι δεν θες remake? Δεν ηθελες και του iv remake επειδη υπαρχουν 3,4 καλυτερα μετα απο αυτο η απλα κολας στο φουφου7 για καποιο λογο??

Απλά φοβάμαι ότι σε κάποιο πιθανό remake η αισθητική θα φέρνει λιγότερο σε αυτό:
                          Απο τη στιγμη που στο tech-demo τους ειχαν μια χαρα οπως πρεπει να ειναι γιατι να τους κανουν σαν το ff xiii αν βγει remake?? Στο crysis core επισης ειναι νεαρος Cloud για ποιο λογο να τον αλλαξουν θα ηταν ακυρο εντελως αφου μιλαμε για το ιδιο game. Δεν φοβαμαι για την αισθητικη, οι μηχανισμοι/voice overs/world exploration θα ηταν ενα θεμα οπως ειπε σωστα ο Gz..

Comment

• Δε χρειάζεται να είναι κάποιο Final Fantasy καλύτερο απο το 7 για να το ευχαριστηθώ πόσο μάλλον κάποιο jRPG.

Και όχι, δεν θα ήθελα remake γιατί θέλω να παίζω καινούργια πράγματα.

IV δεν έχω παίξει ούτε τα FF online. Έχω παίξει 1, 3 και απο το 7 μέχρι το τελευταίο που βγήκε.

Comment

• Μονο εγω θεωρω οτι το VII εχει γερασει πολυ καλα και ειναι απολυτα playable ακομα και σημερα?

Σοβαρα τωρα, πιστευω οτι τα FF του psone παιζονται (και κυριως βλεπονται) πολυ πιο ανετα απο το Χ για παραδειγμα. Δεν ξερω, οι prerendered κοσμοι εχουν μια μαγια που δυσκολα βγαινει απο τους 3D κοσμουw παιχνιδιων με τους ιδιους μηχανισμους (ισως επειδη στη μια περιπτωση καταλαβαινεις οτι παιζεις κατι παλιο ενω στην αλλη βλεπεις κατι σημερινο το οποιο ωστοσο περιοριζεται απο μηχανισμους 10ετιας+ και σου χτυπαει). Ειδικα το VII και το ΙX θεωρω οτι αρτιστικα τουλαχιστον, ειναι κορυφαια και imo περισσοτερο στο σημερα απ'οτι στην εποχη τους. Επιπλεον υπαρχουν στιγμες σε αυτα τα δυο παιχνιδια που ειναι απιστευτα δοσμενες και κατα τη γνωμη μου αναλογη αποδοση με τα σημερινα μεσα δυσκολα θα μπορουσε να επιτευχθει.

Τελος, ετσι οπως βλεπω τα πραγματα, ενα super HD FFVII με voice overs κλπ κλπ αλλα το ιδιο gameplay θα φαινοταν πολυ πιο αναχρονιστικο και πεπαλαιομενο απ'οτι η original δουλεια.

Από εκεί και πέρα θα συμφωνήσω ότι για το καλό της εταιρείας πρέπει πρώτα να βγάλει ένα παιχνίδι που θα θεωρηθεί αντάξιο του ονόματος της σειράς και θα κερδίσει την χαμένη αίγλη και μετά να προβεί σε κάποιο remake ενός τόσο σημαντικού τίτλου.
                              Το σημαντικο για μενα δεν ειναι το redemption της εταιριας απεναντι στους fans (που ειναι τελειως οτι να ναι) ή στον τυπο, καθως εδω που τα λεμε το ''καλο'' jrpg για το κοινο και τους δημοσιογραφους ειναι κατι πολυ σχετικο τα τελευταια χρονια. Σαφως και τα τελευταια προιοντα της εταιριας απογοητευσαν πολλους αλλα πιστευω οτι αν η Square μπει ποτε στην λογικη μιας τετοιας επανεκδοσης πρεπει η ιδια πρωτα απ'ολα να καταληξει στο τι θελει να δωσει και στο πως θα δομησει ενα τετοιο παιχνιδι (απο τα voice overs και τα οπτικο-ακουστικα μεχρι τις επιλογες στους μηχανισμους του gameplay).

Comment

• Originally posted by Altair View Post
                                Έχω προσέξει πως των περισσότερων,το αγαπημένο FF,είναι το πρώτο που έπαιξαν.εμένα πχ είναι το ΙΧ το αγαπημένο μου.Δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο,αλλά είναι σίγουρα αυτό που έχει μια ξεχωριστή θέση για μένα.Και αν θυμάμαι καλά είναι και το αγαπημένο του Sakaguchi.
                                Το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό. Οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει, θεωρούν ως καλύτερο FF το πρώτο που έπαιξαν, αγνοώντας τα υπόλοιπα. Βέβαια όσο υποκειμενικά και αν είναι τα γούστα, το FF IX θα το θεωρώ για πάντα ως το τεχνολογικό απαύγασμα του PS1. Επίσης όντως ο ίδιος ο Sakaguchi το θεωρεί ως τον απόλυτο Final Fantasy τίτλο που πάντα ήθελε να βγάλει.

Όσο για τα γραφικά, στο PSP ακόμα και τα πρώιμα 3D παιχνίδια όπως το FF VIΙ, φαίνονται μια χαρά. Άσχετο αλλά στο στρατό θυμάμαι έπαιζα στο PSP το Crisis Core ενώ ένας φίλος έπαιζε το original και ανταλλάσσαμε απόψεις για την ιστορία Και τα δύο φαίνονταν εξαιρετικά στην οθόνη του PSP, εννοείται όμως το καθένα σύμφωνα με την εποχή του.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

Working...
                                X