Eγω πιστευω πως το 7 ουτε σε PSP δε βλεπεται πλεον και αν ακουγεται απολυτο να πω πως εμενα εστω πονανε τα ματια μου με αυτο που βλεπω. Δεν εχω θεμα να το παιξω (πραγμα που εκανα κιολας σχετικα προσφατα), αλλα ειναι κατι το οποιο μου ειναι οικειο απο οταν βγηκε. Αν καποιος τριτος το δει και μου πει πως δε βλεπεται σιγουρα δε θα παραξενευτω. Τα 8-9 καναν μεγαλο αλμα στον οπτικο τομεα, παιζουν μπαλα σε αλλο επιπεδο. Το 7 αν απλα το ξανασχεδιασουν με γαματα γραφικα θα το κραξουν ολοι γιατι ενα παιχνιδι που φαινεται συγχρονο θα εχει πολλα αλλα απαρχαιωμενα πραγματα και θα ξενισει αρκετο κοσμο. Αν το αλλαξουν για ενα σωστο (εστω πως μπορουν να το κανουν) reimagining τοτε θα το κραξουν ολοι οι purists επειδη προσφερει κατι διαφορετικο.
Γι' αυτο το remake δεν εχει νοημα, ο κοσμος δεν ξερει τι θελει και επισης οταν οι εταιρειες ακουνε τον κοσμο τους τοτε κανουν μεγαλα λαθη.
Οσο για αγαπημενα FF νομιζω πως η σειρα για εμενα ηταν 7 8 9 10 6 (ακολουθησαν και αλλα προφανως) και χωρις να ειμαι και απολυτος, λεω πως πιο ωραιες εμπειριες για εμενα ηταν τα 6 και 9 λογω theme, cast και ost.
O Sakaguchi λογικα στηριζει το 9 γιατι ειναι το μονο παιχνιδι-tribute σε παλιοτερους τιτλους της σειρας και βγαζει πολυ εντονα ενα fantasy και παραλληλα retro feeling που λογικα του αρεσει και με το παραπανω, μιας και εδω που τα λεμε πρεπει να ηταν αρκετα συντηρητικος στις κινησεις του και τις επιλογες του.
Γι' αυτο το remake δεν εχει νοημα, ο κοσμος δεν ξερει τι θελει και επισης οταν οι εταιρειες ακουνε τον κοσμο τους τοτε κανουν μεγαλα λαθη.
Οσο για αγαπημενα FF νομιζω πως η σειρα για εμενα ηταν 7 8 9 10 6 (ακολουθησαν και αλλα προφανως) και χωρις να ειμαι και απολυτος, λεω πως πιο ωραιες εμπειριες για εμενα ηταν τα 6 και 9 λογω theme, cast και ost.
O Sakaguchi λογικα στηριζει το 9 γιατι ειναι το μονο παιχνιδι-tribute σε παλιοτερους τιτλους της σειρας και βγαζει πολυ εντονα ενα fantasy και παραλληλα retro feeling που λογικα του αρεσει και με το παραπανω, μιας και εδω που τα λεμε πρεπει να ηταν αρκετα συντηρητικος στις κινησεις του και τις επιλογες του.
Comment