Announcement

Collapse
No announcement yet.

Final Fantasy VII Remake

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eγω πιστευω πως το 7 ουτε σε PSP δε βλεπεται πλεον και αν ακουγεται απολυτο να πω πως εμενα εστω πονανε τα ματια μου με αυτο που βλεπω. Δεν εχω θεμα να το παιξω (πραγμα που εκανα κιολας σχετικα προσφατα), αλλα ειναι κατι το οποιο μου ειναι οικειο απο οταν βγηκε. Αν καποιος τριτος το δει και μου πει πως δε βλεπεται σιγουρα δε θα παραξενευτω. Τα 8-9 καναν μεγαλο αλμα στον οπτικο τομεα, παιζουν μπαλα σε αλλο επιπεδο. Το 7 αν απλα το ξανασχεδιασουν με γαματα γραφικα θα το κραξουν ολοι γιατι ενα παιχνιδι που φαινεται συγχρονο θα εχει πολλα αλλα απαρχαιωμενα πραγματα και θα ξενισει αρκετο κοσμο. Αν το αλλαξουν για ενα σωστο (εστω πως μπορουν να το κανουν) reimagining τοτε θα το κραξουν ολοι οι purists επειδη προσφερει κατι διαφορετικο.

Γι' αυτο το remake δεν εχει νοημα, ο κοσμος δεν ξερει τι θελει και επισης οταν οι εταιρειες ακουνε τον κοσμο τους τοτε κανουν μεγαλα λαθη.
    Οσο για αγαπημενα FF νομιζω πως η σειρα για εμενα ηταν 7 8 9 10 6 (ακολουθησαν και αλλα προφανως) και χωρις να ειμαι και απολυτος, λεω πως πιο ωραιες εμπειριες για εμενα ηταν τα 6 και 9 λογω theme, cast και ost.
    O Sakaguchi λογικα στηριζει το 9 γιατι ειναι το μονο παιχνιδι-tribute σε παλιοτερους τιτλους της σειρας και βγαζει πολυ εντονα ενα fantasy και παραλληλα retro feeling που λογικα του αρεσει και με το παραπανω, μιας και εδω που τα λεμε πρεπει να ηταν αρκετα συντηρητικος στις κινησεις του και τις επιλογες του.

Comment

• Tha symfwnisw me tous perissoterous, thewrw to FF10 poio unplayable apo to FF7 proswpika.
      Mporw akomh na paiksw FF7 alla meta to FF12 den mporw na aggiksw to FF10 alla genika afto isws na ofeiletai sto oti eimaste palioi kai synithismenoi, symfwnw me Xeno oti gia enan kainourio den vlepetai.

Genika den exw antirhsh me to na vgei kapote remake tou FF7, aplws pistevw oti prwton to FF6 exei prwteraiothta (na mhn pw kai to 5 giati sto GBA eixe idia grafika) kai defteron ean ginei pote remake prepei na ginei ousiastika olokaftwma giati to tote gameplay den symvadizei me ta shmerina dedomena kai o kosmos den tha meinei me tipote ikanopoihmenos me aplh allagh twn grafikwn (asxeto an nomizei oti tha einai) kai fysika meta tha kathgorei thn SE gia ksepetes ktl ktl.

To remake tou FF7 prokalei perissotero kako sthn SE IMO para kalo, hdh akomh kai h aplh fhmh enos tetoiou remake kanei kako sto franchise.
      Ean pote ginei remake, tha prepei na einai h deftera parousia, tha prepei na mhn exei kamia allh epilogh h SE apo to na vgalei afto to paixnidi kai na to paiksoun san teleftaio tous xarti...
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Παρόλο που δεν θα με χαλούσε remake θα προτιμούσα να δω καινούρια projects.Το 7 το λατρεύω και την φοβάμαι την se,στα τελευταία της παιχνίδια οι σχεδιαστικές της επιλογές με προβλημάτισαν και με κάνει επιφυλακτικό.ΑΝ πρόκειται να βγει κάποιο remake θα προτιμούσα να δω τα 5 και 6,τα οποία θα ωφελούνταν πάρα πολύ από ενισχυμένα γραφικά και εμπλουτισμένο gameplay και περιεχόμενο.

Για εμένα πάντως το 7 παίζεται ανετότατα ακόμα και σήμερα.Μόνο τα μοντέλα των χαρακτήρων φαίνονται κάπως αλλά το gameplay είναι πλήρως προσβάσιμο και φιλικό.Το 10 από την άλλη μου φαίνεται και αυτό μια χαρά αλλά θα μπορούσε να έχει χαμηλότερο encounter rate.Το 12 είναι best thing ever,το σύστημα μάχης του είναι απλά τέλειο,μόνο που έχεις την ελευθερία να κάνεις cast spells όποια στιγμή θέλεις και όχι μόνο όταν πολεμάς ήταν μεγάλο βήμα μπροστά για το είδος των jrpg,μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο στα επόμενα ff.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
        In Matsuno we trust.

Comment

• Πλάκα πλάκα, από όλα της σειράς, το FF VI είναι αυτό που θέλω να δω περισσότερο απ' όλα σε Full Remake HD glory.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Δε μπορω να το φανταστω σε τετοια εκδοχη, θα προτιμουσα κατι στα χναρια του FF4 psp version (οκ ακομα καλυτερο προφανως).

Comment

• Μια χαρα ειναι το vi ακομα γιατι ειναι 2d και το 2d εχει γερασει πολυ καλυτερα απο τα first gen 3d, οποιοδηποτε παιχνιδι του SNES το παιζω ευκολοτερα αυτη τη στιγμη απο αρκετα 3d του psx.. Επισης νεα projects βγαινουν δεν θα μεινει πισω κανενα αν εβγαινε το remake, δωστε μας ενα playable ff vii δεν ζηταμε και πολλα..

Comment

Working...
              X