Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ellhnikh diakrish se tournoua sthn Agglia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενα μπραβο και απο μενα στα παιδια και συγχαρητηρια στον Zaelock !

Comment

Ground θα μιλησουμε αν ειναι κατ'ιδιαν, εαν παρεις και κανενα τηλ...lol

Παντως θα ηθελα να συζητησουμε ολοι μαζι το εξης, ειναι κατι που ταλανιζει το μυαλο μου εδω και πολυ καιρο: πιστευετε οτι το competitive gaming

στην ελλαδα εχει τυχη; Θα μπορουσαμε να εχουμε μια οργανωμενη κοινωτητα πανω στο θεμα;
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Στο συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιων η απαντηση ειναι προφανης... Δυστυχως ελαχιστοι ασχολουνται σοβαρα και αυτο φαινεται απο ενα φορουμ σαν κι αυτο εδω, εφοσον παροτι υπαρχουν αρκετοι "ψαγμενοι" gamers - λιγοι (2-3 στους 150; ) ασχολουνται πιο σοβαρα με το ειδος.

Γενικοτερα αν μιλαμε για competitive gaming και παμε σε pc gaming και αρχισει ο καθενας να λεει για CS και τα ρεστα μαλλον θα βγουμε off-topic οποτε ας αρκεστουμε στο competitive console gaming.

Παντως οπως στα PC τα βασικα ειδη ανταγωνισμου ειναι τα FPS αλλα και τα RTS, ετσι πιστευω πως κατ αντιστοιχια γινεται και στο console gaming με τα fighting. Σχετικα μικρα, αλλα πολυ devoted communities...

Τωρα στο γιατι δεν ασχολειται ο κοσμος νομιζω πως δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση, αλλα αν ελεγα κατι θα ελεγα πως μερικοι απλα δε μπορουν να παρουν ενα τετοιο game στα σοβαρα μιας και τους πεφτει too much η ολη ενασχοληση που απαιτειται.

Comment

εγώ τα γουστάρω τα "ξυλίκια" αλλά στα δυσδιάστατα δεν την παλεύω,γιατί ενώ τα γουστάρω απίστευτα δεν μπορώ να μάθω όσες κινήσεις απαιτούν διαγώνες κινήσεις του σταυρού κατεύθυνσης με αποτέλεσμα να τρώω το "λουλί"
          στα τρισδιάστατα πάλι κάπως την ψιλοπαλεύω.και γενικά όσο καιρό ήμουνα κρήτη για σπουδές δεν μπρούσα να σχοληθώ με τουρνουά κτλ.τώρα βέβαια είμαι ανοικτός σε προτάσεις.
          Carpe diem

Comment

Η σκεψη μου ειναι η εξης: το κατα ποσο θα υπηρχε ανταποκριση εαν υπηρχε μια οργανωση πανω στο θεμα του competitive gaming στην ελλαδα, με τουρνουα καθε χρονο και με την υποστηριξη των εταιριων, πχ Microsoft Hellas με τουρνουα HALO 3 ή οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι, SONY Hellas και Nortec. Πιστευετε οτι εαν υπηρχε ενα συγκεκριμενο τουρνουα καθε χρονο θα ειχε ανταποκριση ή οχι;
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

αν υπήρχε σωστή προώθηση και διαφήμιση θα μάζευε κόσμο.διότι πολλά ιβέντς γίνονται και ο κόσμος δεν τα μαθαίνει καν.αν υπάρξει και σωστή διοργάνωση τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί η προσέλευση
              Carpe diem

Comment

Κακα τα ψεμματα καθε ειδος σχεδον πρεπει να προωθειται ανεξαρτητα λιγο πολυ.. Δεν υπαρχει τιποτα κοινο μεταξυ ενος counterstriker και ενος street fighter player στο 99.9% των περιπτωσεων.

Τωρα αν κανεις θελει sessions σε fighting games και γενικα retro games οπως shooters κτλ ειμαι παντα μεσα.

Comment

O Xeno exei dikio, allo to na niwtheis antagonisimos se ena game kai allo to na eisai pragmatika kalos se pangosmio epipedo, milame gia megalh diafora.

Epishs allo ta Fighting games, allo ta FPS games kai allo Racing & Strategy games.
                  To kathena apaitei diaforetikh prosegysh kai promotion ktl ktl ktl.

Solid sou esteila PM diavase kai pes mou.
                  "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                  But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                  Kindred, this blade and I.
                  "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                  Greek Gaming Videos
                  Greek Final Fantasy Forum

Comment

Αουτς! Πολυ κολακευτικα σχολια βλεπω στο αγγλικο forum, ιδιαιτερα για τον Zaelok, και καποια πικρια απο καποιους αλλους :icon_twisted:

Anyway, η αφροκρεμα του ελληνικου game-fighting διακριθηκε οποτε μια χαρα κ εις ανωτερα
                    [/b]
                    Μία σκέψη πάνω σε αυτό που είπες. Αφού είμαι που είμαι Λονδίνο και πολλά τουρνουά γίνονται εδώ, ίσως, λέω ίσως, θα μπορούσα να έκανα μια live ανταπόκριση σε κάποια από αυτά. Δεν ξέρω τι παίζει βέβαια μιας και είμαι ψιλοάσχετος σε θέμα tournaments (αν πχ μπορείς να πας σαν θεατής ή κάτι τέτοιο) αλλά αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε κάτι μπορεί να γίνει. Ειδικότητά μου είναι τα pc games, ειδικά fps και rts αλλά σε μερικούς μήνες θα έχω PS3 οπότε κάτι θα σκαμπάζω και από console. Αν ενδιαφέρεστε και είναι εφικτό κάτι τέτοιο (και έχω και τον χρόνο βέβαια) πείτε μου να οργανωθούμε.

Comment

Egw sas eipa gia fitghting games ligo poly ta kserw ola osa pezoun gyro apo tournez ki etsi alla apo alla games nicht.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Τι σοι ανταποκριση να κανει κανεις απο το εξωτερικο και γιατι;
                        Τα ξενα αντιστοιχα communities μας δινουν ολο το απαραιτητο feedback, τοσο discussion-wise οσο και video footage-wise.

Καλυτερα να παμε στην πραξη και να μας πει καποιος αν εχει ορεξη για οτιδηποτε απο Street Fighter 2 μεχρι Smash Bros Brawl.

Comment

Πραγματικά τεράστια πρόοδος για το GreekDojo και τον Zaelock τελικά του αξίζει ένα τεράστιο μπράβο για την προσπάθειά που κάνει τόσα χρόνια.

Αλλά το VF σαν fighting δεν έχει πουθενά την παρουσία του στα Αγγλικοαδερφοτουρνουά κρίμα.

Comment

Στα ποια;

Comment

Οι κακες γλωσσες παντως λενε οτι η ομαδας μας ηταν φουλ ντοπαρισμενη.
                              Do a barrel roll!

Comment

Έλα κακοήθειες.
                                Κάποιο λάθος θα έγινε με κάνα Κινέζο κι αντί για ασπιρίνες που παραγγείλανε στείλανε ντόπα.
                                Μη πέφτετε σε παγίδες.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X