Announcement

Collapse
No announcement yet.

To Wii Fit στην Ελλαδα, στο νέο κατάστημα της Fnac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Η οποία τα σπάει
    [/b]
    +1

Comment

Βασικα νομιζω οτι κι εμεις μπορουμε να το κρινουμε σα καταναλωτες. Ειχα μια πολυ μικρη επαφη χτες αλλα πραγματικα μ'αρεσε. Το να στεκεσαι στο ενα ποδι και να προσπαθεις να κινεις το σωμα σου ωσστε να κρατησεις το κεντρο βαρους σου στη μεση, ειχε τη πλακα του και ηταν και αρκετα δυσκολο. Προσωπικα μ'αρεσε και σκευτομαι να το παρω. Αν ηταν λιγο φθηνοτερο, 80? ας πουμε δε θα το σκεφτομουνα. Ισως ειναι μια ευκαιρεια να κοιταξω λιγο τη φορμα μου. Δε μιλαμε για οργανο γυμναστικης που θα σε κανει να καψεις πολλες θερμιδες ομως εχει απαιτησεις απ'το σωμα σου απ'οτι ειδα και σιγουρα βοηθαει τη φυσικη σου κατασταση αν αφιερωσεις καθημερα καποιο χρονο. Πιστευω οτι το σκοπο του τον πετυχαινει.
      [/b]
      Ναι ρε προφανώς κι εμείς μπορούμε το κρίνουμε, αλλά τον πρώτο λόγο για την ποιότητα του συγκεκριμένου software, imo τον έχουν τα δημογραφικά στα οποία καταρχήν απευθύνεται ο τίτλος.
      Η οποία τα σπάει
      [/b]

Συμφωνώ πάντως, αν και προτιμώ την Φαρίν Λακτέ.
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

E oxi kai casual gamer o ramp! ;) Kai ego 8a i8ela na paro ton titlo para to casual profil tou.Aplos 8elo na do an kai kata poso oi idees pou parousiazei einai kainotomes kai aftos o titlos exei ta fonta toulaxiston giafto to prama se anti8esi me kati alles apotuximenes prospa8eies.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ασ'τον να λεει ρε, με ζηλευει γιατι εχω καταφερει στο Barbie Racing να παιζω με τη Sindy.
          Do a barrel roll!

Comment

Θελω να ρωτησω οποιον το χει παιξει (Ramp that is). Ποσο replayability εχει ενας τετοιος "τιτλος"; Ωραια τ'αγοραζουμε, παιζουμε για καμια βδομαδα... Και μετα; Ελπιζω να μην εχει την διαρκεια που θα εχει και η ασκηση με ενα κανονικο οργανο γυμναστικης...
            (Βασικα γενικα φοβαμαι τα casual games απο τοτε που μου δανεισανε ενα DS. Το Wario Ware μετα μια βδομαδα βαριομουν και να το ανοιξω...)

Αnyway ρωταω για το συγκεκριμενο παιχνιδι καθως εχει και ενα εξτρα hardware που βαραινει την τιμη του...
            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Aftoi suni8os oi titloi einai eforou zois opos ena kanoniko organo gumnastikis alla kai metraei polla pragmata tou metavolismou tou an8ropou.Alla as mas pei o rampidis kalutera pou to'xei paiksei(eksaskisei kalutera).
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Προσωπικά πάντως δεν σκεφτoμαι τόσο το replayability του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά το κατα πόσον θα χρησιμοποιηθεί το board σε άλλα παιχνίδια στο μέλλον.
                Θα περιμένω λοιπον να δω αν και πως θα το αξιοποιήσουν η Ν και αλλοι developers (αν θυμάμαι καλά η namco έχει ανακοινώσει τίτλο που θα χρησιμοποιεί το board) για να αποφασίσω αν αξίζει η επένδυση στο συγκεκριμένο hardware

Edit
                Ξεκλείδωσες την sindy??????? Πότε πρόλαβες ρε!!
                Πάω σπίτι να λιώσω! (ε όχι να μας περάσει και ο casual!!)
                I attack sharks
                when i smell them bleed
                I dont go swimming
                water just wants to be around me.

Comment

Tωρα λοιπον θα σας πω και γω την εμπειρια μου με το Wii Fit. Μιλαμε για μαρκετινγκ οχι αστεια ε. Τι ειχαν κανει τα ατομα; Πηραν μια υπερθεα ξανθια κι'ετσι τη ντυσανε σε ασπρα αθλητικα και της λενε: Πουλα κυρα!

Πιανει μια οικογενεια μ'ενα πιτσιρικι και το βαζει να κανει σκι. Χαρηκε το πιτσιρικι χαρηκαν και οι γονεις. Μπλα μπλα ποιηματακι "βγαινει στις 25 του μηνος, γεια σας". "Θελεις να δοκιμασεις; (τιποτενιε αρχαιε gamer που τολμας να παιζεις ακομα με χειριστηριο!)", "Ποιος, εγω;" "Ναι. Εεεεεεελαααα". Ω το κερατο μου μεσα πασχαλιατικα, αντε. Κι έτσι ο μικρος Ηλιας φοραει κατι καλτσες που του εδωσαν (μην πατησεις με τα βρωμοποδαρα σου, θα το πουλησουμε μετα!!) και ανεβαινει πανω σε αυτο το περιεργο ασπρο πραγμα.

Anyway μ'εβαλε να κανω χουλα χουπ (135 εκανα και hi score!!! Γιέα! Μ'εβγαλε και φωτογραφιες αυτη, εγω ειχα ξεχασει το κινητο μου, ειδες τι παθαινει κανεις; Αχχχ ) και βαθια καθισματα. Σε αυτο ειχε ενα μετρητη που εδειχνε ποση δυναμη εβαζες και on screen οδηγιες για να το κανεις σωστα (γιατι το κανα λαθος ο μπουχεσας). Βασικα περα απο τον μετρητη πιεσης δεν ειχε διαφορα απο μια βιντεοκασσετα με ασκησεις ξερω γω. Μετα αρχιζει παλι το ποιηματακι α και παιχνιδομηχανη και γυμναστηριο φωναζεις κοσμο στο σπιτι και λετε να κανετε κοντρες στο τεννις (ναι αλλα δε μπορεις να πεις "Ελα να σε σαπισω στο Soul να δεις τι εστι βερυκοκο! :icon_twisted:") γενικα διαφημηση του στυλ "But you neeeeed it!" βγαινει στις 25 του μηνος, γεια σας.

Οκ περιττο να πω οτι το τελευταιο πραμα που με εννοιαζε ηταν το παιχνιδι. Ενδιαφερον μηδεν. Μαλλον επειδη ειμαι πρωτογονος και παιζω με χειριστηριο Μου μειναν καβαντζα και οι καλτσουλες χεχεχε, γαματες δεν ειναι;

Παω να παιξω κανα text adventure να ισιωσω απο τον βουρκο του Casual. Δε την μπορω την τεχνολογια, Ουγκ!

Comment

Συλλεκτικές! Βγάλτες από τις βρωμοπατούσες σου μπας και μπορέσεις να τις πουλήσεις στο μέλλον σε κανά eBay

Comment

Μαρκετινγκ σπουδαζεις ειπαμε; Βρε δε σου φαινεται...
                      (Κατσε παω να τις πλυνω...)

Comment

Tωρα λοιπον θα σας πω και γω την εμπειρια μου με το Wii Fit.
                        [/b]
                        Αισθάνεσαι ότι απειλείσαι έτσι???
                        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Μαρκετινγκ σπουδαζεις ειπαμε; Βρε δε σου φαινεται...
                          (Κατσε παω να τις πλυνω...)
                          [/b]
                          Χρηματοοικονομικά σπουδάζω αλλά ευχαριστώ και πάλι Άντε πλύντες γιατί χανόμαστε !

Comment

:nintendo: Kαλές γιορτές και καλό Πάσχα να έχετε όλοι! :nintendo:

Τι έγινε μόνο εγώ το αγόρασα σήμερα? Ήμουν ο πρώτος που είχε κατασκηνώσει έξω από το πλαίσιο στο Σύνταγμα . Πέρα από την πλάκα δεν είδα πολύ κίνηση περίμενα πως δεν θα κατάφερνα να το βρω.

Εντυπώσεις:
                            Τα λόγια είναι περιττά το μηχάνημα τα σπάει.
                            Το νέο trend για όλη την οικογένεια και τους φίλους.
                            Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν σήμερα πως.... πρέπει να χάσουν 1-2 κιλά

Υ.γ- Υποτονικούς σας βλέπω τους Nintendakιδες Ούτε ένα post για την παιχνιδάρα: Zack and Wiki? ;) ;)

Comment

Tωρα λοιπον θα σας πω και γω την εμπειρια μου με το Wii Fit. Μιλαμε για μαρκετινγκ οχι αστεια ε. Τι ειχαν κανει τα ατομα; Πηραν μια υπερθεα ξανθια κι'ετσι τη ντυσανε σε ασπρα αθλητικα και της λενε: Πουλα κυρα!

Πιανει μια οικογενεια μ'ενα πιτσιρικι και το βαζει να κανει σκι. Χαρηκε το πιτσιρικι χαρηκαν και οι γονεις. Μπλα μπλα ποιηματακι "βγαινει στις 25 του μηνος, γεια σας". "Θελεις να δοκιμασεις; (τιποτενιε αρχαιε gamer που τολμας να παιζεις ακομα με χειριστηριο!)", "Ποιος, εγω;" "Ναι. Εεεεεεελαααα". Ω το κερατο μου μεσα πασχαλιατικα, αντε. Κι έτσι ο μικρος Ηλιας φοραει κατι καλτσες που του εδωσαν (μην πατησεις με τα βρωμοποδαρα σου, θα το πουλησουμε μετα!!) και ανεβαινει πανω σε αυτο το περιεργο ασπρο πραγμα.

Anyway μ'εβαλε να κανω χουλα χουπ (135 εκανα και hi score!!! Γιέα! Μ'εβγαλε και φωτογραφιες αυτη, εγω ειχα ξεχασει το κινητο μου, ειδες τι παθαινει κανεις; Αχχχ ) και βαθια καθισματα. Σε αυτο ειχε ενα μετρητη που εδειχνε ποση δυναμη εβαζες και on screen οδηγιες για να το κανεις σωστα (γιατι το κανα λαθος ο μπουχεσας). Βασικα περα απο τον μετρητη πιεσης δεν ειχε διαφορα απο μια βιντεοκασσετα με ασκησεις ξερω γω. Μετα αρχιζει παλι το ποιηματακι α και παιχνιδομηχανη και γυμναστηριο φωναζεις κοσμο στο σπιτι και λετε να κανετε κοντρες στο τεννις (ναι αλλα δε μπορεις να πεις "Ελα να σε σαπισω στο Soul να δεις τι εστι βερυκοκο! :icon_twisted:") γενικα διαφημηση του στυλ "But you neeeeed it!" βγαινει στις 25 του μηνος, γεια σας.

Οκ περιττο να πω οτι το τελευταιο πραμα που με εννοιαζε ηταν το παιχνιδι. Ενδιαφερον μηδεν. Μαλλον επειδη ειμαι πρωτογονος και παιζω με χειριστηριο Μου μειναν καβαντζα και οι καλτσουλες χεχεχε, γαματες δεν ειναι;

Παω να παιξω κανα text adventure να ισιωσω απο τον βουρκο του Casual. Δε την μπορω την τεχνολογια, Ουγκ!
                              [/b]

μια παρόμοια εμπειρία είχα κι εγώ αλλά σε μας δεν ήταν μια ξανθιά αλλά ένας φέτας.αν και μου φάνηκε ενδιαφέρον και θα γούσταρα να το πάρω,ειδικά για τις μέρες που είναι κλειστό το γυμναστήριο υπάρχει ένας απαγορευτικός για μένα λόγος που δε θα το παίξω ποτέ ακόμα και αν το πάρω 10?.
                              ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΥΓ.τις κάλτσες τις πήρα κι εγώ αλλά χωρίς να παίξω.τις έχω ακόμα μέσα στη ζελατίνα.πωλούνται 1500?.
                              όποιος θέλει την ειδική έκδοση να μου το πει να τις φορέσω κιόλας καμιά βδομάδα στο γυμναστήριο να γουστάρετε καλύτερα.η τιμή όμως θα ανέβει στα 100.000?
                              Carpe diem

Comment

Αισθάνεσαι ότι απειλείσαι έτσι???
                                [/b]
                                Nαι, ο μπαμπουλας που φοβομουν απο παιδι τελικα ηταν μια ασπρη τοστιερα και μια ξανθια πωλητρια! To κακο Casual Gaming ερχεται να με φαει! Help!!!

@Altair: Γκαντεμια...

Comment

Working...
                                X