Announcement

Collapse
No announcement yet.

To Wii Fit στην Ελλαδα, στο νέο κατάστημα της Fnac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

To έλιωσα χθες στο κατάστημα fnac της Γλυφάδας ...

Έπαιξα κυριώς τα balance games και yoga
    Πολύ καλά μου φάνηκαν , πιστεύω πως μπορεί να γυμνάσει κάποια συγκεκριμένα σημεία του σώματος (τους μυς των άνω και των κάτω άκρων κ.α) αρκεί να γίνεται καθημερινή εξάσκηση

Αυτό που μου άρεσε πραγματικά είναι ότι συνδιάζει διασκέδαση και γυμναστική
    , έτσι και αλλιώς αυτή είναι και η φιλοσοφία του

Τα 100 ευρώ είναι σχετικά πολλά πάντως

Comment

4η μέρα και συνεχίζω ακάθεκτος!!
      Το αεροβικό μέρος είναι αυτό που με έχει συναρπάσει περισσότερο, μιας και αυτό με καίει...πλησιάζει το καλοκαίρι!
      Το step πρόγραμμα που έχει είναι πολύ διασκεδαστικό,ενώ σου επιτρέπει έχοντας το ηχείο του wiimote σαν μετρονόμο να βλέπεις πχ κάτι στην τηλεόραση και αυτό να σου δίνει το ρυθμό για το step, για διάφορα χρονικά διαστήματα!Πολύ έξυπνο, αλλά αυτό που σήμερα με κέρδισε, μιας και το ξεκλείδωσα σήμερα.., είναι το rhythm boxing..

Πρόκειται για παραλλαγή του wiisports boxing, όπου όμως στο guard κάθεσαι και με τα δύο πόδια στο balance board, ενώ για να ρίξεις γροθιά είναι απαραίτητο να κατέβεις από το board με το ένα πόδι..
      Πραγματικά, είναι ένας επιπλέον Input διάδρασης και εμένα μου φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο για ενσωμάτωση σε παιχνίδια, πχ boxing, είτε skate/snowboard..
      Γενικά τώρα, η κατασκευή είναι πολύ στιβαρή, και η απόκριση είναι πολύ καλή...Υπάρχει μεγάλη ποικιλία δραστηριότητων και η λογική του παίζω παραπάνω και ξεκλειδώνω και άλλα, σε ωθεί να συνεχίζεις..
      Φαίνεται πως δεν είναι μια αρπακόλλα προσέγγιση, μιας και το πακέτο σε γενικές γραμμές είναι πλήρεσ..
      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Working...
      X