Announcement

Collapse
No announcement yet.

The Crap That We Love [New or Retro]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• The Crap That We Love [New or Retro]

Ok nomizo ena tetoio thema ipirhe kai sto palio fora [i mallon den thimamai kala kai to eho klepsei apo allo fora].

So, poia einai i agapimeni sas patata

Gia mena mallon to Ottifants, to eiha agorasei gia to maste system 2 kai molis to evala na to paixo me epiase i apelpisia apo to ipervoliko "scrolling" kai tin ilithia mousiki, imoun apofsismenos na to giriso piso alla telika to kratisa kai to termatisa meta apo mia vdomada plus sinehisa na asholoume mazi tou an kai den elege kai polla.

spiderman : the return of the sinister six

prey

virtua tsriker

αυτα για την ωρα.

Comment

+ απόλυτα πιστό στην κινηματογραφική ατμόσφαιρα των ταινιών και τον χαρακτήρα του John McClane
      (συμπεριφορά, ατάκες,λεξι/υβρεο-λόγιο κτλ.)
      + διάλογοι, set-pieces, αλληλεπίδραση με npcs που επηρρεάζει την πορεία σε πίστες
      + κάποιες τεχνικές πινελιές (γυαλί βιτρώ, νερό,αντανακλάσεις)
      + gameplay μηχανισμοί

- περίεργος χειρισμός (ενοχλητικό lock-on/auto aim, ωστόσο ευτυχώς μπορεί να απενεργοποιηθεί πλήρως)
      - τεχνικά ελαττώματα (ασταθές framerate, άλλοτε είναι ομαλότατο στο 60 καρέ κι άλλοτε πέφτει στα 30,μέτρια συνήθως textures, χαμηλό polygon count στους χαρακτήρες, χάλια φωτισμός)

Γενικά ο τίτλος δίνει την αίσθηση του ατελούς προϊόντος.Αν ήταν πιο polished θα μιλούσαμε για κάτι πολύ καλό.
      Ωστόσο για τους οπαδούς των ταινιών Die Hard υπάρχει αρκετό fanservice και πλοκή αν παραβλέψουν τα προαναφερθέντα ελαττώματα.

Yippee-kay-aye Μother #%*&%!

NDS themes

Comment

κατι platform games για το SNES που ηταν βασισμενα σε σειρες οπως πχ το Mighty Max, Dennis ο Τρομερος και Batman Returns (δε θυμαμαι αν ηταν αυτο, παιχνιδι με πιστες ηταν σιγουρα και μαλιστα αρκετα δυσκολο γιαυτο βαθμολογηθηκε σαν πατατα). και κλασσικα τα Mortal Kombat ολα! επισης, ορισμενοι σαν τον XenoVagrant θεωρουν πατατα και το Marvel VS Capcom 2 νομιζω, για μενα απλα ειναι παιχνιδαρα! αν θυμιθω κανα αλλο θα επανελθω γιατι αυτα μου ρθαν τωρα μονο...

Comment

Master System - My Hero , τοτε το θεωρουσα απιστευτα βαρετο
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Spider-Man 2 (XBOX)
            X2 Wolverine's Revenge(XBOX)

αυτά για την ώρα,δε μου έρχεται κάτι άλλο τώρα...
            Carpe diem

Comment

Απλά μερικά παιχνίδια που αναφέρετε ΔΕΝ είναι πατάτες (spider-man 2) ενώ άλλα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (batman returns).
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

spider-man 2=χρυσή μετριότητα
                Carpe diem

Comment

Arx Fatalis Xbox edition,αν και δεν θεωρείται μεγαλειώδης πατάτα αλλά μία ακόμη από τι πολλές απογοητεύσεις από την συντριπτική πλειοψηφία των sites,reviews και κριτικών με αποκορύφωμα το 4άρι του EDGE με ένα review του που δεν διευκρινίζει με σαφήνεια τα προβλήματα του τίτλου αποτελεί για μένα ένα από τα καλύτερα Dungeon CRPG που έχω παίξει ποτέ και ένα από τα ποιοτικότερα παιχνίδια του πρώτου συστήματος της Microsoft.Σωστή ποσότητα role playing elements και αρκετή σκοτεινή ατμόσφαιρα.Το επίπεδο της Κρύπτης ακόμα στοιχειώνει χαρακτήρες...
                  Κρίμα που δεν υπάρχει σε backward compatibilty... <_<
                  Το δεύτερο μέρος υποτίθεται ότι είναι υπό κατασκευή.Arkane studios κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε το Dark Messiah να χαθεί στην λήθη.

Comment

Star Wars Rogue Squadron 3:Rebel Strike
                    Pokemon XD:Gale of Darkness
                    Zelda II
                    Pokemon Diamond/Pearl
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Arx Fatalis Xbox edition,αν και δεν θεωρείται μεγαλειώδης πατάτα αλλά μία ακόμη από τι πολλές απογοητεύσεις από την συντριπτική πλειοψηφία των sites,reviews και κριτικών με αποκορύφωμα το 4άρι του EDGE με ένα review του που δεν διευκρινίζει με σαφήνεια τα προβλήματα του τίτλου αποτελεί για μένα ένα από τα καλύτερα Dungeon CRPG που έχω παίξει ποτέ και ένα από τα ποιοτικότερα παιχνίδια του πρώτου συστήματος της Microsoft.Σωστή ποσότητα role playing elements και αρκετή σκοτεινή ατμόσφαιρα.Το επίπεδο της Κρύπτης ακόμα στοιχειώνει χαρακτήρες...
                      Κρίμα που δεν υπάρχει σε backward compatibilty... <_<
                      Το δεύτερο μέρος υποτίθεται ότι είναι υπό κατασκευή.Arkane studios κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε το Dark Messiah να χαθεί στην λήθη.
                      [/b]
                      Το Arx Fatalis δεν ηταν που ανακάτευες αλεύρι με μήλα για να φτιάξεις μηλόπιτες; Αν ναι, μια χαρά παιχνιδάκι ήταν για CRPG όσο το ειχα παιξει (μόνο οι μηλόπιτες είναι αρκετές για να το βάλουν ένα σκαλί πάνω από τον ανταγωνισμό).
                      Αλλιώς σαν απάντηση στο θέμα ένα Goemon στο S :nintendo: ES (δε θυμάμαι ποιο αλλά ηταν στα ιαπωνικά). Είχα ρίξει τα απίστευτα γέλια.
                      Originally posted by Squall Leonhart
                      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                      Originally posted by 丹野
                      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                      Originally posted by Ryu_gr
                      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

To Sonic3D Blast στο MegaDrive. Ολοι λενε οτι ειναι απο τα χειροτερα Sonic που βγηκαν ποτε, εγω λεω οτι ειναι το καλυτερο παιχνιδι του MegaDrive. Προσωπικα το λατρεψα, αλλα εχουν δικιο εν πολλοις μερικοι οταν λενε οτι δεν ηταν το Sonic που επρεπε. Τι να λεει, εγω το αγαπαω&#33;&#33;&#33;
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Shinobi για ps2 . Καμια σχεση με τα αριστουργηματα του παρελθοντος και κατα γενικη ομολογια ψιλοτραγικο στο συνολο του . Παρ&#39;ολα αυτα εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι δε με αφηνε να το αφησω . Μεσα απο την τπωση της η sega κραταει καποια σπιθα απο το ενδοξο παρελθον .

Comment

Για κάποιον λόγο το μυαλό μου έχει κολλήσει στο Enclave για PC. Δεν μου έρχεται κάτι άλλο προς το παρόν, οπότε ενδεχομένως να επανέλθω.

Στα περί Enclave, τώρα, ένας τίτλος με πολλά bugs, προχειρότητες και αδυναμίες, τον οποίο, όμως, έχω λιώσει.
                            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Shinobi για ps2 . Καμια σχεση με τα αριστουργηματα του παρελθοντος και κατα γενικη ομολογια ψιλοτραγικο στο συνολο του . Παρ&#39;ολα αυτα εμενα μου αρεσε απο την αποψη οτι δε με αφηνε να το αφησω . Μεσα απο την τπωση της η sega κραταει καποια σπιθα απο το ενδοξο παρελθον .
                              [/b]
                              μαπα ρε man αυτο, το χειροτερο παιχνιδι που κυκλοφορησε η Sega χωρις αμφιβολια. μια απομιμηση του Devil May Cry κι Onimusha νομιζω πως προσπαθησαν να κανουν. και η δυσκολια στο μεγιστο χωρις λογο παντα&#33; μακαρι βεβαια να κυκλοφορησουν αλλο ενα επεισοδιο της σειρας, και να προσπαθησουν περισσοτερο, γιατι τοσοι fans του παιχνιδιου ειναι κριμα να πανε χαμενοι και να απογοητευτουν.

Comment

Working...
                              X