Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλύτερο παιχνίδι ever!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Τι να πω ρε παιδες ειναι φαινομενικα αδυνατο να επιλεξει κανεις μονο ενα.Ισως το Panzer Dragoon Saga,ισως το Shining Force III...θα μπορουσα να πω και το RE4 διοτι ειναι ενας απο τους πιο καλοφτιαγμενους τιτλους ever IMHO.Αλλα δυσκολο να παραθεσω μονο εναν.
    <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Χμ. Θα έλεγα πως είναι το Super Mario Bros του &#39;85.

Comment

Μετά απο πάρα (μα πάρα) πολύ σκέψη ψηφίζω το ρημέικ του Resident Evil για το GC...

Comment

Ypervolika diskoli erotisi .. Nomizo pos einai to Tetris .. Einai apo ta liga paignidia pou ftanoun toso konta stin teleiotita .. Apodeiksi to oti akoma paizete, sxedon 20 xronia meta .. Kai nomizo tha paizete gia panta ..

Comment

The Legend Of Zelda Ocarina Of Time
            Born From Darkness...Raised By Light....
            My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
            Official O.G.C Member

Comment

Wild Guns sto Snes(to xo xanapi xilies fores oti ego game san to WG den exo xanapexi)........

Comment

diskolo topic diskoli i epilogi

isos tha eprepe na mpei kapoios periorismos prota px : kalitero fight kalitero rpg ktl ktl

hmmm ego se auta pou theoro kalitera vazo ta Resident Evil 1,2,4. Tomb Raider 1,Legend.Hitman,Medal of Honor.

eeee den ginetai tha grafo mehri aurio kalitera na mpei periorismos B)

Comment

resident evil 2 , silent hill 1, final fantasy 7 ta kalitera pou epexa ke pou pistevo prepi na ta kanoun remake

Comment

Το 1998, εκεί που τριγυρνούσα αμέριμνα με το ποδήλατο και την μπάλα, με χτύπησε κατακέφαλα σαν αστεροειδής σταλμένος από τον Bruce Willis, η γνωριμία μου με το Resident Evil 2 όταν τυχαία το πρωτοαντίκρισα στο σπίτι του ξαδέρφου μου (που τυχαίνει να είναι ο ακριβώς από πάνω από το post μου ) όταν πήγα για να δω τι ήταν αυτό το Playstation. Ήταν το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έβλεπα μέχρι εκείνη την στιγμή στον χορό τον VideoGames. Δέος στην θεα του και μονο, δεν πίστευα στα ματια μου, η ταινίες τρόμου που από μικρός έβλεπα και λάτρευα τόσο πολύ (ειδικά αυτές με zombies) και τα 2D παιχνίδια που έπαιζα τόσο καιρό με μανια, έγιναν ένα&#33; Ένα πανέμορφο, εξελιγμένο, υπέροχο πράγμα που μπορούσα να εισχωρήσω και να χαθώ μέσα του, να επέμβω, να το εξερευνήσω, να περπατήσω σε έναν σκοτεινό διάδρομο και να φωνάξω εγώ ο ίδιος την κλασσική ατάκα από τις horror ταινίες της τότε εποχής "Is anybody here&#33;?&#33;?" B) .

Το είχα αποφασίσει, θα πάρο Playstation ο κόσμος να χαλάσει&#33; Όταν ήρθε η μεγάλη μέρα είχα αποφασίσει να πάρο και το Resident Evil 1 και το Resident Evil 2. Όμως για κάποιους λόγους έτυχε να πάρο μονο το Resident Evil 1. Αυτό είναι και το αγαπημένο μου παιχνίδι, ένα παιχνίδι που με έκανε να νιώσω όπως κανένα άλλο :wub: . Εκτος του ότι έφερε νέο είδος στον χορό τον VideoGames ανοίγοντας νέους ορίζοντες, για μένα είναι το παιχνίδι που έπαιζα και η ψυχή μου πλημμύριζε από ευτυχία. Δεν νομίζω ποτε να ξανανιώσω τέτοια χαρά, τέτοιο δέος, τέτοια ευχαρίστηση, τέτοια συγκίνηση όπως τότε που το έπαιζα. Η υπέρτατη ευτυχία παίζοντας ένα VideoGame. Ήταν μια από τις καλύτερες και πιο έντονες στιγμές τις ζωής μου. Σταθμός στα παιδικά μου χρονια. Αφού θυμάμαι μέχρι και την μυρωδιά του μοχλού του Playstation, την οποια το μυαλό μου την συνδύασε με το Resident Evil 1. Τέτοιες στιγμές τις περνάς μονο μια φορα.

Ίσος μια παρόμοια συγκίνηση να μου πρόσφερε ένα παιχνίδι του μακρινού μέλλοντος, ένα παιχνίδι που να σε βάζει κυριολεκτικά μέσα στον κόσμο του, να μπορείς να αγγίζεις, να μυρίζεσαι και να νιώθεις τα πάντα. Αυτό θα ήταν πρωτόγνωρο και ενδιαφέρον (σε καμια πενηνταριά χρονια βλέπουμε ).

Τώρα, αν θα έπρεπε να πω ένα παιχνίδι αντικειμενικά, θα έλεγα το Catwoman. Το πρωτόγνωρο GamePlay σε συνδυασμό με τα όμορφα γραφικά και την επιβλητική μουσική, πιστεύω το κάνουν ένα πρωτότυπο παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς gamers.

................

Ναι, πλακα κάνω .

Ίσος να έλεγα το Super Mario Bros., είναι ένα κλασσικό και πασίγνωστο παιχνίδι. Απόσο ξέρω τότε είχε φέρι τα πάνω κάτω στον χώρο τον VideoGames. Όμως από την άλλη, η λέξη "αντικειμενικότητα" δεν μου κάθεται καλά σε σχέση με αυτό το θέμα. Πιστεύω είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό, έτσι δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Το The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time είναι ένα παιχνίδι που για πολλούς παίρνει αυτή την θέση, όμως δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη καθώς... καθώς... καθώς δεν το έχω παίξει &#33; Ναι&#33; Πείτε με αμαρτωλό, πείτε πως είναι ντροπή, όμως δεν έτυχε, ούτε και το επιδίωξα . Θα έρθει όμως η ώρα που θα το βάλω για να χαθώ και εγώ (ελπίζω) στον κόσμο του.

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

to catwoman e? katalava ego giati to anaferes alla den pa na vrehi ;)

Comment

Eχω να δηλωσω πως οι συζητησεις για gaming που γινονται στη πλειοψηφεια ειναι τρισαθλιες σε ποιοτητα, μα ειναι δυνατον να εξακολουθουμε να συζηταμε τα ιδια και τα ιδια?

νομιζω πως τα τελευταια χρονια δεν υπαρχει αμφιβολια πως το καλυτερο παιχνιδι ever ειναι το zelda ocarina of time, τι παλευετε...?

Comment

Καλυτερο παιχνιδι απο αποψης υλοποιησης;Λιγοτερα σφαλματα;Μηπως καλη ροη;

Επειδη ειναι κομματακι δυσκολο να περιοριστει κανεις σε εναν τιτλο ειδικα οταν υπαρχουν ολοι αυτοι οι παραγοντες και τα σταθμα θα αναφερω για αλλη μια φορα τον τιτλο που (οπως γνωριζουν καποιοι εδω μεσα) ειναι ο all time favorite μου...

Panzer Dragoon Saga

Μπορει να μην ειναι το καλυτερα φτιαγμενο απο τα δημιουργηματα με τα οποια ειχα την τυχη να ασχοληθω μα τα συναισθηματα που μου ξυπνησε ηταν πρωτογνωρα κι εξακολουθουν να ειναι μοναδικα.

ΥΓ.Γιατι κατι μου λεει πως σε παρομοιο topic εχω απαντησει 1.000.000 φορες;;;
                          <div align="center">

Comment

Ενα δε γινεται να βαλουμε καθως υπαρχουν πολλα ειδη. Απο Samurai Shodown μεχρι Soul Calibur και απο Sonic 2 (Master System) μεχρι Metal Gear 3 (να μην πιασω rpg δε θα τελειωσω). Παντως οσον αφορα το Ocarina Of Time, τοτε ψηφιζω Ultima IX γιατι τα σπαει ολα&#33;
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Καλυτερο παιχνιδι απο αποψης υλοποιησης;Λιγοτερα σφαλματα;Μηπως καλη ροη;

Επειδη ειναι κομματακι δυσκολο να περιοριστει κανεις σε εναν τιτλο ειδικα οταν υπαρχουν ολοι αυτοι οι παραγοντες και τα σταθμα θα αναφερω για αλλη μια φορα τον τιτλο που (οπως γνωριζουν καποιοι εδω μεσα) ειναι ο all time favorite μου...

Panzer Dragoon Saga

Μπορει να μην ειναι το καλυτερα φτιαγμενο απο τα δημιουργηματα με τα οποια ειχα την τυχη να ασχοληθω μα τα συναισθηματα που μου ξυπνησε ηταν πρωτογνωρα κι εξακολουθουν να ειναι μοναδικα.

ΥΓ.Γιατι κατι μου λεει πως σε παρομοιο topic εχω απαντησει 1.000.000 φορες;;;
                              [/b]
                              Τι να πω ρε παιδες ειναι φαινομενικα αδυνατο να επιλεξει κανεις μονο ενα.Ισως το Panzer Dragoon Saga,ισως το Shining Force III...θα μπορουσα να πω και το RE4 διοτι ειναι ενας απο τους πιο καλοφτιαγμενους τιτλους ever IMHO.Αλλα δυσκολο να παραθεσω μονο εναν.
                              [/b]
                              Ω ναι και έχεις απόλυτο δίκιο...

Μέσα σε 6 μήνες πήρες τελικά την απόφαση,διάλεξες και αντιφάσκεις,εύγε&#33;&#33;&#33;

j/k of course

Comment

Ω ναι και έχεις απόλυτο δίκιο...

Μέσα σε 6 μήνες πήρες τελικά την απόφαση,διάλεξες και αντιφάσκεις,εύγε&#33;&#33;&#33;

j/k of course
                                [/b]
                                Τρελλο κορμι με εχεις φακελωμενο&#33;Δε μπορεις να πεις ωστοσο, το PDZ ειναι παντα στην κορυφη της λιστας μου no matter what&#33; ;)
                                <div align="center">

Comment

Working...
                                X