Announcement

Collapse
No announcement yet.

Καλύτερο παιχνίδι ever!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αντικειμενικά ειναι οντως δυσκολο να επιλεξω καποιο παιχνιδι. Ετυχε να μην εχω παιξει και τα παιχνιδια "μεγαθυρια" στην εποχη που βγηκαν ή μερικα απο αυτα να μην τα εχω παιξει καν. Απο την εμπειρια μου λοιπον και μονο, απο εκεινα με τα οποια εχω δηλαδη ασχοληθει θα πω αντικειμενικα το ff7, αναλογιζομενος τι εφερε για εκεινη την εποχη και την διαχρονικοτητα και την απηχηση που εχει ακομα και σημερα. Υποκειμενικα ομως θα πω το FF8 που ηταν και το πρωτο μου και ειμαι συναισθηματικα δεμενος. Τωρα βεβαια κορυφαια θεωρω κι αλλα, και το καλυτερο θα ηταν να μιλησουμε για καθε κατηγορια ξεχωριστα κατα την γνωμη μου, αλλα αυτα θα τα αποφασισουμε εν καιρω.
    My blog:Doppel's Den

Comment

Αν και είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω ένα παιχνίδι ως αγαπημένο μου,τελικα θα πώ το "Tomb Raider".Το "Hitman:Blood Money" είναι επίσης ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει B)

Comment

Antikeimenika to FF7, ypokeimenika pali to FF7 an kai to FF tactics plhsiazei POLYYYYYYYYYY.
        To Ocarina of time kai to Link's awakening htan epishs games pou me shmadepsan otan ta epaiksa.
        "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
        But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
        Kindred, this blade and I.
        "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
        Greek Gaming Videos
        Greek Final Fantasy Forum

Comment

Comment

Tetris.

Παρολαυτα θα ειχε ενδιαφερον ενα top game topic αλλα ανα κατηγορια... Νομιζω θα ειχε πιο πολυ ενδιαφερον απο ενα top 10 overall.

Comment

planescape torment χωρις λογια. Γενικα ειναι δυσκολο να ξεχωρισεις ενα και μονο παιχνιδι , παρ'ολα αυτα καποιοι τιτλοι ξεχωριζουν γιατι απλα ειναι...ξεχωριστοι. λολ

Comment

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο xenov

Για τα game τώρα...δεν ξέρω.Καθαρά υποκειμενικά το FF IX

Comment

Super Mario Bros 3
                  Do a barrel roll!

Comment

Μάλλον θα έλεγα το Chrono Trigger για την τρομερή ισορροπία σε όλους τους τομείς του, μην αφήνοντάς με να βαρεθώ ούτε μια στιγμή.

Υ.Γ. Θεωρώ ηλίθιο να λέμε "αντικειμενικά" ποιο παιχνίδι θεωρούμε καλύτερο. Καλύτερα να λέμε ποιο παιχνίδι σημάδεψε εμάς προσωπικά...
                    Originally posted by Squall Leonhart
                    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                    Originally posted by 丹野
                    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                    Originally posted by Ryu_gr
                    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Εγώ υποκειμενικά απάντησα πάντως, αντικειμενικά έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται, αφού θα υπάρχουν διαφορετικές επιλογές = υποκειμενικά

Comment

Κανείς δεν ζήτησε πλήρη αντικειμενικότητα, απλά πιστεύω πως καλό είναι να προσπαθούμε οι επιλογές μας να έχουν μια πινελιά αμεροληψίας. Είναι λογικό όταν ένα παιχνίδι το έχεις αγαπήσει πολύ να το βάζεις πάνω από άλλα, αντικειμενικά καλύτερα, όμως, έστω μεταξύ των αγαπημένων σου, μπορείς να δεις ποιο έχει προσφέρει τα περισσότερα στην βιομηχανία, ποιο έχει υψηλότατη ποιότητα και ποιο απλά ανταποκρινόταν στα δικά σου γούστα.
                        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Δυσκολο να καταληξω σε ενα μονο...θα πω το πρωτο παιχνιδι που με κερδισε και με εβαλε στην πριζα να ασχοληθω με τα games περισσοτερο: Fallout 2....
                          You are a hero...and you must leave

Comment

Ocarina of Time

Ενιωσα "κατι" φοβερο οταν αντικρισαν τα ματια μου τους αγρους της Hyrule... το οποιο δεν το χω ξανανιωσει σε κανενα παιχνιδι και ουτε προκειται νομιζω. Ισως κατι παρομοιο οταν πρωτοεπαιξα Mario 64 αλλα σαν το OoT με τιποτα.

Απο αποψη σεναριου/πλοκης ανετα Final Fantasy VII

Comment

Δύσκολη επιλογή.Έχω αρκετά παιχνίδια στο μυαλό μου(και από PC και από κονσόλες),αλλά με βάση τις προσωπικές μου εμπειρίες και τα συναισθήματα που ένιωσα παίζοντας αυτό το παιχνίδι η επιλογή μου είναι μονόδρομος.Θα επιλέξω το Final Fantasy VII.
                              Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Επειδή είναι πολλά αυτά που μου έρχονται στο μυαλό θα γράψω 3 πρόσφατα παιχνίδια που με σημάδεψαν καθώς και το αγαπημένο μου ever:

Ico
                                Shadow Of The Colossus
                                Okami

και το αγαπημένο μου όλων ταραντατατα......

CASTLEVANIA SYMPHONY OF THE NIGHT

Carpe diem

Comment

Working...
                                X