Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το πρώτο είναι λίγο δύσκολο να ισχύει γιατί αν δεις στο site της Bungie, το ρολόι λέει 1 μέρα και 2 ώρες από τώρα. Το 2ο δεν αποκλείεται καθόλου. Εταιρεία είναι και η Bungie όπως όλοι οι Developers.
Την Τετάρτη θα ξέρουμε για το τι ετοιμάζει η bungie
Τώρα το ότι δεν το είδαμε εχθές ΙΜΗΟ δεν λέει απαραίτητα κάτι, καθώς δεν είδαμε όυτε για τα Halo Wars, Too Human, Αlan Wake κτλ. όπως δεν είπαν και τπτ. για το 60 άρι Χ360 ή την πτώση τιμής που ισχύει εδώ και 3 μέρες σε ΗΠΑ.
Altair ωραία τα παιχνίδια που λες, το πρόβλημα για το PlayStation 3 είναι πως κανένα από τα άνωθεν δε σπρώχνει κονσόλες, δεν είναι δηλαδή system seller (ίσως μόνο το God of War αλλά κι αυτό σε πολύ διαπραγματεύσιμο βαθμό). Πόσοι θα πάνε να αγοράσουν PlayStation 3 για να παίξουν Uncharted 2 και Resistance 2; Τέλος πάντων, έτσι όπως πάει το πράγμα οι πολλές κονσόλες (εκτός ίσως του Wii που βαδίζει το δικό του δρόμο) αποκτάνε ολοένα και λιγότερο νόημα, με τα exclusive πια, περισσότερο κακό, παρά καλό να κάνουν…σε όλους.
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
όπως είπαν και τα παιδιά πιο πίσω, το ΙGN είναι το πιο ομαλό σε streaming αλλά θα είσαι κάποια λεπτά πίσω από την κανονική ροή
προσωπικά μέσω gamespot την είδα, ήταν όλα οκ
Παιδια μια χαρη θελω αν γινετ
βαλτε λινκ με τα βιντεο απο τα games και των πρεσ κονφερανς σε αυτο το θρεντ οταν ειναι διαθεσιμα
γιατι εδω που ειμαι δεν εχω δικο μου ιντερνετ
ετσι οταν μπορω και μπαινω να βλεπω τι παιζει και να μην χρειαζεται να ψαχνω γοα ωρα
Comment