Announcement
Collapse
No announcement yet.
Favorite Intro Scenes
Collapse
X
-
Που το θυμήθηκες? Είχα ακούσει ότι είναι... underrated, και το είχε σε τιμή ευκαιρίας τότε το play.com, έτσι το αγόρασα, και το είχα κλειστό για αρκετό καιρό μέχρι να το δοκιμάσω. Όταν το άνοιξα και το δοκίμασα 2-3 φορες, δεν πήγα μέχρι το τρίτο στάδιο θυμάμαι, με απογοήτευσε, ήταν και δύσκολο νομίζω, έτσι έμεινα ως εκεί.
-
Ποοο ρε Altair, που θυμήθηκες το Deathtrap Dungeon? Αχχχ εποχές. Του αξίζει ένα remake, ε?
Το Nightmare Creatures πάλι power, αν και στην αρχή μου κακοφάνηκε επειδή ήθελα να είναι σαν το Resident Evil και κοροιδεωα τους χαραχτήρες ότι τρέχουν τόσο πολύ όταν κινούνται που θα έπρεπε να παίζουν στο Gran Turismo.
Leave a comment:
-
-
Cult intros
Deathtrap Dungeon
Nightmare Creatures
Cardinal Syn
Leave a comment:
-
Αναφέρθηκε και πριν,αλλά δεν μπήκε.
Prototype
Bloody Roar (thumbs up to Ground Zero που μου το θύμησε)
Leave a comment:
-
Μετά από chatbox συζήτηση μεταξύ Ground_Zero και gognito θυμήθηκα ΕΙΣΑΓΩΓΑΡΑ Marvel Ultimate Alliance. Από τα καλύτερα βίντεο με super ήρωες που έχω δει!
Leave a comment:
-
Καλά ναι, ειδικά το ασπρόμαυρο intro Resident Evil 1, πολύ μπροστά!
Σωστός ο Altair, τέλειο intro, ααααρ δεν είμαι Αθήνα να το δω μία κατευθείαν απ' την πηγή!
Leave a comment:
-
Sing with me... Maybe tomorrow the good lord will take you away... Dream on.Originally posted by Altair View PostΠάρτε επίσημο Intro από dead or alive ultimate.
Όταν το είδα έμεινα.
Το έβλεπα κάμποσο εκείνη την εποχή.
Επίσης το intro του Soul Blade το έβλεπα συνεχεια, είναι top.
Για να μην ξεχνιόμαστε:
Leave a comment:
-
Κι εγώ είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα από το σημείο που μπαίνει το dream on..Originally posted by Altair View PostΠάρτε επίσημο Intro από dead or alive ultimate.
Όταν το είδα έμεινα.
Leave a comment:
-
Πάρτε επίσημο Intro από dead or alive ultimate.
Όταν το είδα έμεινα.
Leave a comment:
-
Pwpw Fairyman ti mou thymises twra!
Eixa mia videokasseta pou eixa grapsei tis agaphmenes mou eisagwges apo games kai mia apo aftes htan to Intro tou Dragonball pou edwses "Apistefth mousikh".
Alles htan to intro tou Rival Schools kai to Intro tou Psychic Force 2 to opoio exei epishs apistefto tragoudi kai kalo animation, rikste mia matia sta videos pou evale o Vaynard gia na to deite.
Leave a comment:
Leave a comment: