Animal Crossing, Kid Icarus, DQ IV,V,VI,IX, Castlevania, Trackmania, Disaster: Day Of Crisis,Wario Land,Fragile και ότι άλλο (αναβιώσεις και νέα ΙΡ) αποκαλυφθεί στην φετινή Ε3 που θα αφορά σε DS, Wii πάει εδώ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo @ E3 2008
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Νεα εκδοση του DS με ενσωματομενο Waggling σε δυο εκδοσεις μαλιστα, Waggler Boy και Waggler Girl.
Comment
-
Και τα Girls πρεπει να μαθουν καποια στιγμη.
Anyway, inside πληροφορια φρεσκια λεει θα δουμε κατι πολυ επαναστατικο. Να και το leaked video:
"This is an official concept video by Nintendo. The video was shown to developers early 2008!
The current infomation is that this will be the next generation 'Wii 2' and as such will be fully compatible with all Wii games! "
Edit
Καλα που να δειτε τα σχολια κατω απ'το video.
Comment
-
Σε τι στηριζεις αυτη την αποψη ? 2006 βγηκε το Wii , αν ειναι να δειξουν καποιες εικονες τωρα, ισως βγει στα ραφια 2009 Φθινοπωρο/Χειμωνα... Μια χαρα θα ναι, δηλαδη ποτε σκοπευουν να το βγαλουν τελη 2010 ? Too much νομιζω.Οσο για Zelda μου φαινεται πολυ νωρις και δε θα ηθελα να δω κατι τετοιο κιολας.
[/b]
Αλλοστε και για το FFXIII εχουν προβληθει καποιες εικονες και Video ηδη απο περσυ.
Το 2010 μαλλον θα μαθενουμε πληροφοριες για Wii 2/PS4/XBOX?
Comment
-
Και εγώ πιστεύω ότι είναι νωρίς για νέο Zelda. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να βγει αυτή τη στιγμή, άσε που πιστεύω ότι δε θα είχε και νόημα. Πριν ένα χρόνο μας έδωσαν νέο Zelda για Wii/GC και για DS. Ας κάτσουν να σκεφτούν πώς θα προχωρήσει η σειρά και ας αφήσουν την "μία από τα ίδια" τακτική που ακολουθούσαν τόσα χρόνια.
Comment
-
-
εγω θα ηθελα να δω καινουργιο Zelda (και η αληθεια ειναι οτι μου εχει ληψει κατι στο στυλακι του Ocarina of Time), αλλα ειναι αυτο που λετε, αμα βιαστουν θα εχουμε παλι μια απο τα ιδια, ιδια γραφικα, ιδιο σεναριο κλπ, οπωτε ας το καθυστερισουν οσο θελουν καλυτερα κι ας φτιαξουν κατι καινουργιο. κι οχι μονο απο πλευρας γραφικων, αλλα που να προχωραει την ιστορια μπροστα (οσο γινεται τουλαχιστον). καταταλλα, απ'τα παιχνιδια που προκειται να κυκλοφορησουν, σχεδον κανενα δε μου λεει τιποτα (εμ βεβαια αφου βγαλαν τα Smash Bros και Mario Kart πρωτα)...
Comment
-
Πραγματι στο Wii δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα γενικα ειδαμε ολα τα "Hot Games" αρκετα γρηγορα, δηλαδη Zelda σαν Launch Title (ασχετα αν ηταν παιχνιδι για GC), Metroid Prime 3, Mario Galaxy, Mario kart και τελος Smash..... σχεδον κανενα δε μου λεει τιποτα (εμ βεβαια αφου βγαλαν τα Smash Bros και Mario Kart πρωτα)...
[/b]
To μονο δυνατο χαρτι που μενει απο την πλευρα της Nintendo ειναι ενα Zelda. Γιατι οχι και ενα καινουριο Mario Galaxy ? Ενα τοσο ομορφο παιχνιδι, αξιζει ενα Sequelακι ^_^
Comment
-
Η Νin έχει δεκάδες ακόμα σειρές που δεν έχουν βγει ακόμα για το Wii και μπορούν να επωφεληθούν από τον χειρισμό του.
Waverace, Pilotwings, Starfox, Pikmin, F-Zero, Kirby και ένα σωρό άλλες γνωστές ή λιγότερο γνωστές. Οτιδήποτε ανακοινωθεί από αυτές δν με χαλάει καθόλου! Ούτε νέα IP φυσικά!
Όσο για το νέο Zelda ούτε με χαλάει, ούτε θεωώ άσχημο ένα teaserάκι.
όχι gameplay video αλλά κάτι που να μας κρατήσει σε αγωνία.
Και συμφωνώ με τον Jaken23, αν το παιχνίδι είναι τόσα χρόνια στην παραγωγή δεν είναι κακό ένα trailer.
Comment
-
Ειχε πει ο Iwata οτι θελουν να βγαλουν πολλους τιτλους στην αρχη για να παει καλα η κονσολα ωστε να ασχοληθουν περισσοτερο οι 3rd parties μετα. Προσωπικα θελω πολυ να δω ενα Donkey Kong που να σπερνει σα το Galaxy.Πραγματι στο Wii δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα γενικα ειδαμε ολα τα "Hot Games" αρκετα γρηγορα, δηλαδη Zelda σαν Launch Title (ασχετα αν ηταν παιχνιδι για GC), Metroid Prime 3, Mario Galaxy, Mario kart και τελος Smash.
To μονο δυνατο χαρτι που μενει απο την πλευρα της Nintendo ειναι ενα Zelda. Γιατι οχι και ενα καινουριο Mario Galaxy ? Ενα τοσο ομορφο παιχνιδι, αξιζει ενα Sequelακι ^_^
[/b]
Comment

Comment