Announcement

Collapse
No announcement yet.

Achievement Unlocked

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δεν ξέρω ίσως φανεί εύκολο σε κάποιους αλλά έχοντας ακούσει πως πολύς κόσμος δυσκολεύεται ακόμα και στο medium:

Street Fighter 4 - World Warrior - 30G - Clear The Game On Hardest Difficulty
    Εξαρτάται με ποιό character θα το παίξεις ... Και εγώ το έβγαλα στο hardest, αλλά με μερικούς characters ξεσκίστηκα να βγάλω το medium ;)

Τελείωσα εχθές τα hard survival στο challenge mode και θα ξεκινήσω σιγά-σιγά και τα hard time attacks ... Πραγματικά όμως, υπάρχει κανείς που θα επιχειρήσει το "get gold in all challenges" achievement ?!?

Comment

Ως τώρα φίλε Νικ όλα gold τα έχω.Όχι ότι έχω και πολλά βέβαια.Παντως έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Με κάποιους χαρακτήρες απλά δεν έβγαινε το medium.Θα το καταφέρω όμως που θα πάει.
      Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
        Ως τώρα φίλε Νικ όλα gold τα έχω.Όχι ότι έχω και πολλά βέβαια.Παντως έχεις δίκιο σε αυτό που λες.Με κάποιους χαρακτήρες απλά δεν έβγαινε το medium.Θα το καταφέρω όμως που θα πάει.
        Υπάρχουν κάποια hard survival, και hard time attacks, που νομίζω ότι το Gold είναι λίγο τραβηγμένο .. Μετά βίας μπορώ να πάρω το bronze, γι'αυτό λέω ότι το gold είναι εκτός θέματος για μένα :petseta:

Πάντως, δεν είμαι τόσο πολύ achievement hunter, αλλά μου αρέσει να ξεζουμίζω ένα παιγνίδι ...

Comment

Rainbow Six Vegas - Coop Story Novice - 10G
          Complete a Cooperative Story mission with at least one other player.

ένα achievement που δεν πίστευα ότι θα πάρω ποτέ μιας και παίζω σχεδόν πάντα single player.
          Carpe diem

Comment

King Kong

V-Rex Annihilator - 100G
            V-Rexes got a taste of Kong's power

King of the V-Rexes - 100G
            Kong has killed numerous V-Rexes
            Carpe diem

Comment

Καλα ρε , βρηκες game με ευκολα achievements και το λες κιολας οτι κανεις farming :bleh:
              Do a barrel roll!

Comment

Πλέον δεν πολυποστάρω οπότε είπα κάτι να γράφω που και που να μην ξεχνιόμαστε.
                Άσε που δεν το πήρα για φάρμινγκ το παιχνίδι.Όχι αυτό τουλάχιστον.;)
                Carpe diem

Comment

Aν και σπανιως ποσταρω τα achievements μου σημερα πηρα τα 4 στο Outrun τα οποια περιμενα να με δυσκολεψουν αρκετα περισσοτερο.

Gumball King 30G - Completed 15 Course Continuous Time Attack Mode in Under 14'30"00

- Αρκετα ευκολο το οριο, η μονη δυσκολια ειναι οτι κραταει πολυ. Το περασα παρ'οτι εφαγα τουμπα στην Milky Way και κοπανησα σε κανα δυο μεριες στην τελευταια.

Passing Breeze 20G - Completed Time Attack Mode in Under 4'30"00

- Και ναι, μετα απο πολλα single player το καταφερα, και με διαφορα μαλιστα. 4'26" περιπου.

Leader of the pack 10G - Was first at all junctions on a multiplayer match

- Τεραστεια κωλοφαρδια, εφυγε ο μοναδικος μου αντιπαλος μετα τη πρωτη διαδρομη και συνεχισα να τρεχω μονος μου !!!! Δε περιμενα οτι θα μου δινε το achievement.

Legend 20G - Finished in first place in 5 multiplayer matches in a row

- Ε αυτο ειδικα δε περιμενω να το παρω τοσο γρηγορα, να ναι καλα καποιοι ασχετοι που μπηκαν στο game μου και ειχαν ορεξη για αρκετα ματσακια, και παλι βεβαια θεωρω επιτευγμα το οτι κερδισα 5 στη σειρα ειδικα οταν υπαρχει και το Catch-Up.
                  Do a barrel roll!

Comment

Foodchain Master - 100
                    Jack used the foodchain system in order to escape certain death!

King of Skull Island - 100
                    Kong has killed the Giant Snakes.

King of Demolition - 100
                    Kong has destroyed the village of the Natives.
                    Carpe diem

Comment

Gta 4:

Full Exploration - 20GS
                      Unlock all 3 island

King Kong:

Δε θυμάμαι ονομασία - 200GS
                      Complete the game
                      Carpe diem

Comment

Alone In The Dark

Blackout - 30G
                        Complete Blackout aka chapter 1

Σε όσους φαίνεται μικρό κατόρθωμα ας παίξουν τον τίτλο.
                        Προβληματικός χειρισμός όσο δεν πάει άλλο & τίγκα στα bugs.Κρίμα γιατί ο τίτλος έχει καταπληκτικές ιδέες και αξίζει.Όσοι ενδιαφέρεστε παίξτε το σε ps3.Φαντάζομαι έχουν μειωθεί πολλά από τα προβλήματα.
                        Carpe diem

Comment

Call of Duty 2

Veteran of the Winter War - 60G
                          Finished The Winter War on Veteran difficulty.

για πειραματισμό και μόνο το έβαλα σε αυτό το επίπεδο δυσκολίας και για τα achievements
                          Carpe diem

Comment

Originally posted by Altair View Post
                            Alone In The Dark

Blackout - 30G
                            Complete Blackout aka chapter 1

Σε όσους φαίνεται μικρό κατόρθωμα ας παίξουν τον τίτλο.
                            Προβληματικός χειρισμός όσο δεν πάει άλλο & τίγκα στα bugs.Κρίμα γιατί ο τίτλος έχει καταπληκτικές ιδέες και αξίζει.Όσοι ενδιαφέρεστε παίξτε το σε ps3.Φαντάζομαι έχουν μειωθεί πολλά από τα προβλήματα.
                            Το έχω ακούσει τόσες φορές αυτό που πραγματικά απορώ που είναι αυτές οι ιδέες. Το πρώτο κεφάλαιο μόνο μία εικόνα αφήνει, πόσο πολύ GTPK είναι το παιχνίδι, πόσο χάλια δουλειά έχει πέσει, πόσο χάλια αισθητικό τομέα έχει και πόσα άλλα χάλια γενικότερα μπορείς να βρεις. Δώσε κινηματογραφικότητα στον gamer και πάρε του την ψυχή... Αλλού βρίσκονται οι ιδέες και το ενδιαφέρον, όχι στο να βάλεις αλληλεπίδραση σε μία κινηματογραφική σκηνή ή ακόμα καλύτερα να πετάξεις μία περίεργη γωνία λήψης... Τώρα τα περί γιατρειάς των πληγών σε real time κτλ δε θέλω καν να τα ακούω.

Θα το παίξω μέχρι τέλους μόνο και μόνο για να μπορώ να το θάβω ελεύθερα.

Comment

Δεν θεωρώ το συγκεςκριμένο τόπικ κατάλληλο για αυτήν την κουβέντα όμως survival horror είναι, τι ακριβώς θες;Την ιστορία του Xenosaga και το gameplay του Braid;
                              Carpe diem

Comment

Πωπω δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια πράγματα. Από τη μία λες ότι έχει καταπληκτικές ιδέες και ότι αξίζει, από την άλλη όμως λες "survival horror είναι." Δηλαδή καλό σενάριο, καλή αισθητική και καλή σκηνοθεσία (για να μην αναφέρω τα απολύτως απαραίτητα, ΑΚΑ καλό gameplay, λειτουργικό χειρισμό, σταθερό frame rate και γραφικά χωρίς σπασίματα) πρέπει να έχουν μόνο τα JRPGs και τα MGS;

Αυτό που θέλω είναι σοβαρές προσπάθειες και σοβαρές απόψεις. Συγνώμη κι όλας αλλά όταν βλέπω διάλογο τύπου:

"Give me my stone"

"I don't have your stone and fuck you anyway"

δεν μπορώ να μην κράξω. Φοβερές ιδέες, έμπνευση όσο δεν πάει. Α ναι, survival horror.

Κάποτε λέγατε τα ίδια και για τα FPS, αλλά η ιστορία έδειξε ότι μέχρι και σε αυτό το είδος μπορούν να υπάρξουν σενάρια και καλή σκηνοθεσία (HL2 κανείς;).

Comment

Working...
                                X