Announcement

Collapse
No announcement yet.

Achievement Unlocked

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Μα δεν εχει πολυ πλακα ο καημενος που προσπαθει με τοσο σθενος να αποδειχθει καλυτερος απο καποιον αλλο;Ειναι πολυ διασκεδαστικο!

Altair μη μπαινεις στον κοπο, αν καποιος δε μπορει καν να καταλαβει ποτε σε προσβαλλει κατι δε παει καλα με την "CPU" του λογικα.

Οποιος αλλος γελοιος θελει να πει κατι σε εμενα να στειλει πμ, δε χρωσταει κανεις τπτ εδω μεσα ωστε να πρεπει να ανεχεται τα complex σας.Τελος.
    [/b]
    Kaneis san ton dekaxrono adelfo mou pou otan den exei epixirimata (opos sto thread me to dmc4 vs ng2) arxizei na vrizei kai na fonazei xoris noima.

Prepei na tsouksan ligo ta achievement.......sinexize na vrizeis.
    <div align="center"> </div>

Comment

Kaneis san ton dekaxrono adelfo mou pou otan den exei epixirimata (opos sto thread me to dmc4 vs ng2) arxizei na vrizei kai na fonazei xoris noima.

Prepei na tsouksan ligo ta achievement.......sinexize na vrizeis.
      [/b]
      Κοιτα να δεις για να τελειωνουμε.Το οτι εισαι προβληματικος εχει γινει αντιληπτο απο ολους εδω μεσα και εισαι μολις μερικες μερες αναμεσα μας.Επειδη εισαι πολυ ανοητος για τα δεδομενα μου θα σε αντιμετωπισω οπως καποιο ανοφελες εντομο (απλα το αγνοω αλλα δε το βλαπτω γιατι ειμαι φιλοζωος) μιας και ηδη μεγαλη χαρη σου εκανα κι ασχοληθηκα και τοσο που ασχοληθηκα.Ασε μας στην ησυχια μας και πανε αλλου να βγαλεις τα υπαρξιακα σου γιατι μαλλον σε δεκαχρονο αναλογει να αποκαλεις καπως καποιον (πες casual πχ) οταν αδυνατεις να καταλαβεις πως απευθυνεται σε καποιον φιλο του.Δε περιμενα να εχεις το IQ να καταλαβεις βεβαια, αλλα δεν εχω και χρονο για παιδιαρισματα.
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Title:Devil May Cry 4

Achievement:Easier Said Than Done

Prerequisites:Finish Mission 11 in Dante Must Die Mode

Μεχρι στιγμης ολα S και σε αυτον τον βαθμο δυσκολιας...συντομα θα εχω κατι πιο μεγαλειωδες να δειξω .
        [/b]
        kalo an kai meta arxizoun ta diskola me ton dante opou tha sinantiseis ta apsoga texnologika epiteygmata tou paixnidiou, kali tixi kai poli ipomoni.

πήρα κάποια στο bisohock σήμερα.θα τα κάνω edit μετά γιατί τώρα βαριέμαι να ανοίγω το 360 να βλέπω τι έκανα.

edit:κάτι χακέματα έκανα βασικά.safes,vending machines etc.
        [/b]
        Ena apo apo ta kalitera paxnidia kai me poli kaloftiagmena achivements.axizei na prospathiseis na ta bgaleis mexri kai to teleutaio.

ναι πράγματι.ξεκίνησα το halo3 στο heroic και μου σβήστηκε το save.βαριέμαι να το ξαναρχίσω.μάλλον είναι σημάδι που μου λέει κάτσε στ&#39;αυγά σου.
        [/b]
        Min to paratiseis afou to paixnidi sto heroic ta spaei xoris na ginete iperbolika diskolo alla antithetos me arketi proklisi.pexto opos dipote gia mena, den xereis ti xaneis.

Κοιτα να δεις για να τελειωνουμε.Το οτι εισαι προβληματικος εχει γινει αντιληπτο απο ολους εδω μεσα και εισαι μολις μερικες μερες αναμεσα μας.Επειδη εισαι πολυ ανοητος για τα δεδομενα μου θα σε αντιμετωπισω οπως καποιο ανοφελες εντομο (απλα το αγνοω αλλα δε το βλαπτω γιατι ειμαι φιλοζωος) μιας και ηδη μεγαλη χαρη σου εκανα κι ασχοληθηκα και τοσο που ασχοληθηκα.Ασε μας στην ησυχια μας και πανε αλλου να βγαλεις τα υπαρξιακα σου γιατι μαλλον σε δεκαχρονο αναλογει να αποκαλεις καπως καποιον (πες casual πχ) οταν αδυνατεις να καταλαβεις πως απευθυνεται σε καποιον φιλο του.Δε περιμενα να εχεις το IQ να καταλαβεις βεβαια, αλλα δεν εχω και χρονο για παιδιαρισματα.
        [/b]
        To pos exo ginei antiliptos stous allous ase na to krinoun oi idioi kai oxi na epibaleis gia alli mia fora tin gnomi sou gia diki tous.
        An oi politikoi asxoliontousan oso esi mazi mou o kosmos tha itan poli kaliteros.
        Epidi oute ego goustaro na spatalao to xrono mou me ta nebra sou as epikentrothoume sto thread.

p.s. i metriofrosini sou spaei kokala, mpravo. ;)
        <div align="center"> </div>

Comment

Παίδες ξεκολλάτε λίγο&#33; Το ξαναλέω αν έχετε προσωπικά λύστε μέσω πμ&#33;

Αν και δεν καίγομαι ιδιαίτερα για Achievements για το συγκεκριμένο είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος σαν gamer&#33;

Title: Ninja Gaiden 2
          Achievement: The Way Of The Master Ninja&#33;

Μου βγήκε η παναγία αλλά άξιζε τον κόπο ;)

Το απόγευμα (ή αυριο) θα επανέλθω με περισσότερα στο "i just finished" ;) (να κάνουμε και την ποζερια μας βρε αδερφέ&#33;)
          I attack sharks
          when i smell them bleed
          I dont go swimming
          water just wants to be around me.

Comment

Aς σταματησει η ανταλλαγη πυρων καπου εδω.. Μη φτασουμε στο σημειο να σβηνουμε posts.

Comment

Eγω ενα πραγμα ξερω σιγουρα..

Ειστε ολοι noobaδες στα achievement μπροστα μου και εχω σταματησει εδω και ενα χρονο+ να ασχολουμε μαζι τους.. B) B) B)

Comment

είπαμε.u have no equal

πάντως ούτε εμένα με απασχολούν τα achievements.
                Carpe diem

Comment

Λοιπον παιδες the time is here ;) .

Game:Devil May Cry 4

Achivements:
                  All Bow Before You:Finish DMD Mode
                  Never Say Die:Clear All Missions In DMD Mode With An S

Και με αυτο εχω κανει ΟΛΕΣ τις αποστολες σε ΟΛΟΥΣ τους βαθμους δυσκολιας με S.Επιτελους.

Bloody Palace Falls Next&#33; ;)

Για οσους δεν εχουν ασχοληθει με τον τιτλο να πω πως DMD καλειται ο τελευταιος "κανονικος" βαθμος δυσκολιας, αφου οι δυο που υπαρχουν απο εκει και πανω ειναι instant death modes.
                  <div align="center">

Comment

Δεν ήθελα να γράψω σ&#39; αυτό το post γιατί δεν μ&#39; αρέσει να φέρνω σε δύσκολη θέση τους φίλους μου, μιας και σας θεωρώ όλους φίλους μου. Με φέρατε όμως στο ΑΜΗΝ&#33;&#33;&#33; Πάρτε εδώ Achievements για να δείτε τι σημαίνει αληθινό Gaming&#33;&#33;&#33;

VIVA PINATA

Pinata name caller 20G: Named a pinata
                    Label Designer 20G: Made a custom label

Alone in the dark

The molotov cocktail 5G: Insert a wick into a bottle with flammable content
                    Basic combination 5G: Tape up a bottle

Και τελευταίο και χειρότερο από όλα για την ψυχική μου υγεία είναι το .....

First Glory 10G: Achieved with your first victory&#33;&#33;&#33;(PES2008)

Μου έβγαλε την πίστη&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Επειδή η ατμόσφαιρά φορτίστικε αρκετά με τις @@ σας είπα να την αποφορτίσω λίγο.
                    Καλή συνέχεια σε όλους σας και καλά Achievements&#33;&#33;&#33;
                    Κριτική δεν δέχομαι για τα προαναφερθέντα μου κατορθώματα γιατί έλιωσα για να τα καταφέρω&#33;&#33;&#33;&#33;
                    <div align="center"></div>

<div align="center">I&#39;m just too cool.....</div>

Comment

Achievement:Speak of The Devil:20G

Prerequisites:Complete the game with Super Nero(Dante).

Easy as pie μιας και το μονο που χρειαζεται να κανει κανεις στην αληθεια ειναι να νικησεις μια φορα το τελευταιο Boss...
                      <div align="center">

Comment

παρτε νουμπαδες για να νιωσετε..

PGR3

achievement: platinum champion: 100g

GUN

achievement: insane difficulty completed: 130g

Burnout revenge

achievement: true elite: 70g (all races completed with perfect rank)

Ridge racer 6

achievement: no crash victory: single races: 60g (το δυσκολοτερο απο ολα οσα εχω παρει..)

Call of duty 2

achievement: War hardened(veteran): 200g

Call of duty 4

achievement: deep and hard(veteran)+mile high club: 90+20g

Geometry wars evolved

achievement: survived 1,000,000: 30g

παλιες καλες εποχες... μετα το παρατησα το αθλημα γιατι δεν ευχαριστιομουν τα παιχνιδια κυνηγωντας συνεχεια τα achievement και εγινα ξανα casual gamer(οχι σαν τον Altair βεβαια αλλα που θα παει θα τον φτασω.. )

Comment

δε θα με φτάσεις ποτέ.άλλωστε εσύ είπαμε.u have no equal.
                          Carpe diem

Comment

And so...it falls&#33;

Achievements:

King of The Palace - Finish Bloody Palace Mode with an S - 50G (not bad for my second try ;) )

Palace Stages απο 40-101 - 100G

Item Collector - Acquire a maximum number of all items - 50G

Στο Bloody Palace ειμαι καπου στο 1220 στην παγκοσμια καταταξη και στην Ελλαδα δευτερος μετα τον Sizuka, του οποιου το score βρηκα αρκετα αξιολογο.Καλος.

Βρισκομαι στο 840/1000 σε αυτον τον τιτλο και υποθετω πως σε μικρο διαστημα θα εχω ολο το 1000ρικο.

Time to step into The Light...
                            <div align="center">

Comment

Λοιπον σημερα...

Game:Halo 2 (PC)

Achievements:

Ninja:Kill 5 people in one game with assasinations

Killtacular:Kill 4 opponents in 4 seconds

Running Riot
                              :Kill 10 people in a row without getting killed

Αυτα για σημερα, and the hunt goes on .
                              <div align="center">

Comment

έχω την εξής απορία.έχοντας τερματίσει το Halo 3 έχω όλα τα achievements για τις πίστες εκτός από την 8η(The Key) και το Campaign Complete Normal.
                                αφού τα έχω περάσει αυτά.γιατί δεν έχω τα σχετικά achievements; :blink:
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X