Ωραιος, μπορει και να μη το παιξω ποτε αλλα κατι μου λεει οτι θα το δω γιατι κατα καιρους με πιανει λιγο strategy διψα. (συνηθως σ αυτες τις περιπτωσεις παιζω κανενα heroes MM ή rise of nations ή AOE2)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευκαιρίες! The Bargain Hunter's Thread
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
ΤΖΑΜΠΑ Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
Carlos Calaca has kidnapped El Presidente's Daughter, and he plans to sacrifice her in order to merge the World of the Living with the World of the Dead. Juan Aguacate, an agave farmer who stumbles upon a Legendary Luchador mask, must find the strength and courage to become the Hero he's always dreamed of being and put a stop to this. Guacamelee! is a Metroidvania-style action-platformer set in a magical world inspired by traditional Mexican culture and folklore. The game features melee comba...
Ώρα να το τερματίσω για 4η φορά (συμπεριλαμβανομένου και του απλού edition)
Comment
-
Τερματίστηκε 100% μέσα σε 9 περίπου ώρες, κάποια στιγμή θα πάω και για Hard Mode έτσι για να λέω πως έχω κάνει τα πάντα. Τι παιχνιδάρες που είναι, τελικά ζω και αναπνέω για τέτοια παιχνίδια, τα καταβροχθίζω μονομιάς Όταν περάσει λίγος καιρός και ξαναδιψάσω πρέπει να πιάσω το Guacamelee 2, ο αχαρακτήριστος δεν το έχω παίξει ακόμα.
Comment
-
FREE
Enter the Gungeon στο EGS
Comment
-
Παλουκάκι πρέπει να είναι το Gianna Sisters: Director's Cut.Το πήρα σε προσφορά και έπαιξα καμιά ωρίτσα. Παλιό Super Mario 2d style με τις πινελιές των 2 κοριτσιών. Ξεκινάει χαλαρά και δυσκολεύει. Βέβαια έπαιξα καμιά ωρίτσα περίπου αλλά βλέπω κάτι time trials, score attacks, uber hardcore modes που θέλει να του αφιερώσεις χρόνο. Θα το χιλιαρίσω κάποια στιγμή έτσι για τα bragging rights όταν μου φύγει το adventure type mood.
Comment
-
Εδώ και μέρες μετά από την παρουσίαση στην E3 το Game Pass for PC είναι εδώ με προσφορά 1€ για 1 μήνα για 10 μέρες ακόμα (μετά τον 1ο μήνα η χρέωση θα είναι 4 ευρώ το μήνα).
Δείτε τα παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε:
Όλα τα παιχνίδια - Αγοράστε αυτά τα 90 στοιχεία και εξερευνήστε το Microsoft Store για εξαιρετικές εφαρμογές, παιχνίδια, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές και άλλες συσκευές.
Βλέποντας τη συλλογή θεωρώ ότι πρόκειται για πολύ καλό deal και εξέλιξη για το PC gaming.The illusion of free will is an illusion.
Comment
-
Η καλυτερη προσφορα ειναι οτι μπορεις να βαλεις gold μεχρι 36 μηνες πληρωνοντας 3 * 40 πρπ που ναι η ετησια, 120€ και μετα με 1€ να βαλεις game pass ultimate(gold + gamepass) trial. Θα σου μετατρεψει τους 36 μηνες gold σε 36 μηνες ultimate.
Comment
-
FREE
Moonlighter και This War of Mine στο EGS
Comment
-
Τσαμπε FEZ στο epic games store
Την επομενη βδομαδα εχει celeste και Inside τσαμπα :O
Comment
Comment