Used Vita (Wi-Fi) 99 λιρες στο Game.co.uk ....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευκαιρίες! The Bargain Hunter's Thread
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Για όποιον Evans ενδιαφέρεται, το Anomaly φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω τόσο πράμα να παίξω από indies που δε θα συμμετάσχω σε αυτό το Humble BundleΤι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
-
Παιδιά όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για indie και παλιά games πηγαίνετε μια βόλτα από το gog,σχεδόν όλα είναι μισοτιμής.Για να προωθηθεί η drm free πολιτική γίνεται αυτή η κίνηση.
Επίσης,το torchlight προσφέρεται ΤΖΑΜΠΑ.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΓια όποιον Evans ενδιαφέρεται, το Anomaly φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Προσωπικά έχω τόσο πράμα να παίξω από indies που δε θα συμμετάσχω σε αυτό το Humble Bundle
Οποίος ενδιαφέρεται για το anomaly ας μου πει λοιπον.
Comment
-
Στο gog δεν βρίσκω το Torchlight, κάνω κάτι λάθος;
ΕΔΙΤ
Το βρήκα manually, όμως μου δείχνει κανονική τιμή.
ΕΔΙΤ #2
Οκ, άκυρο, παίζει να έφαγε κόλλημα. Τώρα μου το δείχνει κανονικά τζαμπέ.
Comment
-
Το GreenManGaming έχει 666 sales. Κάθε 6 ώρες για 6 ημέρες θα δίνονται 6 διαφορετικά παιχνίδια με εκπτώσεις έως και 80%. Παίρνετε και επιπλέον έκπτωση 10% αν βάλετε τον κωδικό που βλέπετε στα δεξιά της σελίδας. Αυτή τη στιγμή έχει Alan Wake, Thunder wolves, Awesomenauts, Alien: Colonial marines, Resident Evil 5 & Worms revolution.
Comment
-
Μιας και μας τελείωσε το τσάμπα από Άμαζον,ορίστε το λινκ του φόρουμ τους για να ρίξετε κραξίδια.
Carpe diem
Comment
-
Αυτο:
How to proceed:
Step 1- Add your stuff to the basket
Step 2- Checkout
Step 3- Place your order
Step 4- Cancel your order
Reasons - No FREE Super Saver Delivery to x
Comment
-
E κανενα δε συγκρινεται με το Amazon εδω που τα λεμε. Το Play το χω ξεγραψει εδω και πολλα χρονια, το Zavvi παροτι δε μου χει κανει καμια στραβη οπως σε πολλους, ξερω πως ειναι πολυ του ποδαριου και πως παιζουν τρελα delays και πολλα λαθη στο ολο delivery process.. Και παλι βεβαια ουτε 6.5 λιρες θα δινα στο Αμαζον για κατι που πρεπε να ναι εστω πολυ φτηνοτερο. Ευτυχως που εδω και καιρο ειμαι σε φαση που δεν αγοραζω τιποτα, αν αυτο γινοταν παλιοτερα θα μου χε κακοπεσει αρκετα.
Comment
Comment