22 λίρες έκαστο,δεν είδα το 19.Σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι,δε σε είπαμε και καμπούρη.Λες και έχασες το αποκλειστικό και την προμήθεια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ευκαιρίες! The Bargain Hunter's Thread
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ολα τα παραπανω θα κοστιζουν για 1 βδομαδα ακομα 3ε. Ειναι η σειρα Guild 01/02 της Level 5 για 3ds με μερικα καλα παιχνιδια (χωρις κατι το απιστευτα καλο βεβαια). Crimson Shroud, Liberation Maiden, Attack of the Friday monsters, Aeroporter ειναι μαλλον τα πιο ενδιαφεροντα ονοματα.
Comment
-
There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
To Ace Attorney 5 μεχρι το τελος της εβδομαδας θα κανει στο eshop 14 λιρες (σε ευρω νομιζω 17.5 ή κατι τετοιο). Αν κανεις το θελει ας το παρει τωρα που γυριζει γιατι πιο κατω δε θα πεσει...
Επισης Enpsty (θα μου πεις τι στο λεω τωρα) για το DKC: TF παιζουν και εναλλακτικες επιλογες οπως πηρε το ματι μου για (λιγο) πιο λογικες τιμες - 33 λιρες dlc version στο Game UK (instant delivery στον κωδικο). Eχε το κατα νου για μελλοντικες αγορες εστω αφου στηριζεις digital τοσο πολυ.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostΕπισης Enpsty (θα μου πεις τι στο λεω τωρα) για το DKC: TF παιζουν και εναλλακτικες επιλογες οπως πηρε το ματι μου για (λιγο) πιο λογικες τιμες - 33 λιρες dlc version στο Game UK (instant delivery στον κωδικο). Eχε το κατα νου για μελλοντικες αγορες εστω αφου στηριζεις digital τοσο πολυ.
Comment
-
Originally posted by Xeno View PostTo Ace Attorney 5 μεχρι το τελος της εβδομαδας θα κανει στο eshop 14 λιρες (σε ευρω νομιζω 17.5 ή κατι τετοιο). Αν κανεις το θελει ας το παρει τωρα που γυριζει γιατι πιο κατω δε θα πεσει...
Comment
Comment