Announcement

Collapse
No announcement yet.

HD or SD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Αν δεν εχεις καλο Hdmi / dvi καλωδιο, μια χαρα απωλεια και αλλοιωση εχεις.
    Και οταν μιλαμε για καλο καλωδιο, μιλάμε για 80 ευρώ και πανω.[/b]
    Σιγά, τώρα πήγες στο άλλο άκρο

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κατσε ρε!Εδώ με το Component του X360 bundle και μια χαρά ΧΑΣΜΑ έχει από την μια απεικόνιση στην άλλη...

Leave a comment:

• Getta Robo
    replied
    Αν δεν εχεις καλο Hdmi / dvi καλωδιο, μια χαρα απωλεια και αλλοιωση εχεις.
    Και οταν μιλαμε για καλο καλωδιο, μιλαμε για 80? και πανω.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kαλά το PS3 φαίνεται άθλια σε SD ότι και να χρησιμοποιήσεις[/b]
    Όχι σε όλα τα games, τα Metal Gear Solid 4 και Devil May Cry 4 φαίνονται πολύ καλά σε SD. Σε HD απογειώνονται. Από την άλλη το Assasin's Creed ή το Uncharted "δεν παίζονται" σε SD, μόνο σε HD. Σε HD επειδή η σύνδεση είναι ψηφιακή, δηλαδή καθόλου απώλειες, (hdmi 1.3), τα games είναι χάρμα οφθαλμών.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Σε εχω ψυχολογήσει,θα πάρεις κάποια στιγμή 360 και θα στρώσεις

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Εγώ σαν λάτρης της προηγούμενης γεννιάς ψηφίζω SD!

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Kαλά το PS3 φαίνεται άθλια σε SD ότι και να χρησιμοποιήσεις, σε αντίθεση με το Xbox 360 στο οποίο το Advance AV scart κάνει παπάδες. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν υπάρχει σύγκριση, το PS3 απλώς δεν παίζεται σε SD. Και δεν είναι θέμα καλύτερων γραφικών φυσικά ή υψηλότερης τεχνολογίας...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Φυσικά και το HD είναι καλύτερο (πολύ πιο καλύτερo για την ακρίβεια), τώρα που πήρα τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μου βγήκαν τα μάτια στα uncharted, mgs4, dmc4 κτλ. Είναι θέμα ανάλυσης, αρκεί η tv να μην είναι της πλάκας (να έχει δηλαδή και καλή αντίθεση κτλ).

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ναι ρε δεν παίζει,το λέω από προσωπική εμπειρία.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Όταν παίζω Halo 3 σε CRT SD,480i και 4:3 με advanced scart cable και δείχνει αισθητά καλύτερο από μία HD ready 720p/1080i με 16:9 και component cable το οποίο παιχνίδι ταλαιπωρείται και από λίγο ghosting με αποτέλεσμα να με βαράει στο μάτι εμ κάτι τρέχει.Πάντως, στραβός δεν είμαι...
    [/b]
    Λοιπον αυτο τωρα το ειδα. Ren δεν εχω κανενα λογο να μη σε πιστεψω ουτε βεβαια σε θεωρω στραβο αλλα ή κατι δεν ειχε γινει σωστα στη συνδεση στης κονσολας με την τηλεοραση ή απλα η συγκεκριμενη Samsung ειναι απ'τις πρωτες lcd κι ειναι χαλια.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Ναι ρε Evans.Άντε να θυμηθούμε την έννοια της CULTίλας ξανά εδώ μέσα γιατί ψόφια είναι τα πράγματα πλέον-λογικό λόγω εποχής βέβαια...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    HD και εγώ χιχι ^_^ . Κάποια στιγμή θα ανοίξω και το επικό play room topic που υπήρχε στο gp forum ffs.

Leave a comment:

• FoM
    replied
    Samsung Full HD 32", δείτε το ποζεράδικο post. B)

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    HD Ready LG 32''

Leave a comment:

• Chaoscrow
    replied
    Στο ΠιΣι έχω μια LG 1919 αναλογίας 4:3 (η οποία αναλογία αρχίζει και μου φαίνεται παράξενη καθώς συνήθισα πλέον το 16:9) και για τις κονσόλες μια Samsung 40" που φτάνει 720p/1080i. Ξεκίνησα χθες το Halo 3 και μπορώ να πω ότι παρά τα jaggies στα 720p δείχνει μια χαρά. Στο πρώτο Xbox τα πράγματα είναι αλλιώς. Ό,τι είναι άσχημο (low-res textures πχ.) φαίνεται χειρότερο. Προφανώς και οι κονσόλες τότε δεν ήταν φτιαγμένες για τέτοιες τηλεοράσεις. Αλλά αν συγκρίνω τα GoW, Ηalo 3 που είδα στην Philips Pixel Plus 29" με απλό scart τα χρώματα "ξεχείλιζαν" (με την κακή έννοια) και η θολούρα λόγω χαμηλότερης ανάλυσης έριχναν τα παιχνίδια αρκετά... Ίσως φταίει το scart όμως...

Leave a comment:

Working...
X