Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
κοιταξε εγω που τα παιζω συστηματικα τα tales of βλεπω βελτιωσεις σε gameplay ktlp αλλα μικρες πινελιες καθε φορα και οχι groundbreaking πραγματα , απλα αν δεν την παρακολουθεις συστηματικα δεν τις διακρινεις ευκολα, απο την αλλη τα stories μετα το abyss εχουνε παρει την κατω βολτα ιμο,
αλλα κατα 90% το gameplay καθε φορα ειναι μια enchanted βερσιον του προηγουμενου and....u cant go wrong with that really
να πω οτι δεν με εχει κουρασει ακομα και μενα η σειρα βεβαια θα πω ψεματα
Γενικά όσα tales of έχω παίξει (Phantasia,Eternia,World,Symphonia,Dawn of the new world) ήταν "ίδια" ακόμη και στο σενάριο σε κάποια σημεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν διασκεδαστικά βέβαια. Παρεπιπτόντως το Abyss θα βγει και σε 3DS.
Μου άρεσε που στο τέλος του τρέιλερ του Ixillia έκανε λίγο λογοπαίγνιο με το quote που υπήρχε στην αρχή του Tales of Phantasia. Αναρωτιέμαι αν θα έχει και κάποια σχέση ιστορικά πέρα από αυτό...
Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
--------------------- animEΛ_ΛΑΣ
14 Φεβρουαριου θα βγει για οσους βαριουνται να δουν το link.
FUCK YEAH! Btw πανικος αυτη τη μερα, νομιζω πως στις 14 βγαινει και το TO: LUCT και το MvC3, wtf .
Το DQIX μπορει και να μην το παιξω ποτε (εκ πρωτης δε μου αρεσαν καποιες αλλαγες που ειδα), αλλα το DQVI απλα δεν το χανω. Οχι πως με νοιαζει να το παιξω και με το που βγει, αλλα καποτε θα το τιμησω σιγουρα για να κλεισω και επισημα το κεφαλαιο Zenithian Trilogy.
Λογικα θα βγει και Ευρωπη καποια στιγμη, αλλα προσωπικα δε με νοιαζει κιολας, αλλωστε το ιδιο ειναι για τους περισσοτερους.
Το luct πάντως day 1 αγορλα,εννοείται αυτό.Ιν ματσουνο γουι τραστ.
Kai tha prostheta day 1 download (Amerikaniko omws)
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Comment