Καμία άλλη εταιρία/ studio ανάπτυξης JRPG δε θα έφτιαχνε το FF XII πάντως και αυτό είναι γεγονός. Πολλά παιχνίδια μπήκαν στη διαδικασία να αντιγράψουν στοιχεία του και αυτό λέει πολλά κατά τη γνώμη μου. Από εκεί και πέρα σίγουρα δεν έχουμε τίτλους όπως Xenogears, αλλά κάποια άτομα έφυγαν και είναι λογικό να μην τα έχουμε. Vagrant Story δεν είδαμε, είδαμε όμως FF XII, οπότε...
Γκρίνιαζα και εγώ παλιότερα για την ποιότητα των τίτλων της S-E αλλά εντάξει μετά από FF XII, The World Ends With You, Dragon Quest IV/ V, τα δύο νέα Kingdom Hearts και το Dissidia πιστεύω ότι πολλά αλλάζουν. Να μη μιλήσω για υποστήριξη παιχνιδιών όπως Valkyria Profile Silmeria και Covenant of the Plume. Σύντομα θα έχουμε και το πρώτο feedback από FF XIIΙ.
Γκρίνιαζα και εγώ παλιότερα για την ποιότητα των τίτλων της S-E αλλά εντάξει μετά από FF XII, The World Ends With You, Dragon Quest IV/ V, τα δύο νέα Kingdom Hearts και το Dissidia πιστεύω ότι πολλά αλλάζουν. Να μη μιλήσω για υποστήριξη παιχνιδιών όπως Valkyria Profile Silmeria και Covenant of the Plume. Σύντομα θα έχουμε και το πρώτο feedback από FF XIIΙ.
Comment