Announcement

Collapse
No announcement yet.

Role Players Realm

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ευκολο download σε gold/silver. Εχω την crystal στο gameboy color, ειχα παιξει πολλες ωρες, με chiκorita, απο τα αγαπημενα μου pokemon, αφου σκεφτομαι και τωρα να διαλεξω το ιδιο για starter.
    Do a barrel roll!

    Comment


    • Έγινε re-release του Planescape: Torment... Το είδα σήμερα εντελώς τυχαία και είπα να ενημερώσω παρά το ότι έχει βγει από τον Οκτώβρη νομίζω.

      Buy Plane Scape Torment from Zavvi, the home of pop culture. Take advantage of great prices on Blu-ray, 4K, merchandise, games, clothing and more!


      Πάντα ήθελα να το δω και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία νομίζω.

      Comment


      • RPG News

        Αυτή η εβδομάδα επιφύλασσε αρκετές αλλαγές σε διάφορες κυκλοφορίες παιχνιδιών RPGs.


        Πιο συγκεκριμένα, το Zettai Hero Kaizou Keikaku για PSP που δεν υπήρχαν νέα του για αρκετό καιρό, τελικά θα κυκλοφορήσει σε μερικές ημέρες. Στο thread του παιχνιδιού προστέθηκε η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, νέες εικόνες καθώς επίσης και το cover art του παιχνιδιού.


        Aκόμη, άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Etrian Odyssey III (DS).
        The Last Story (Wii)

        Release Date : ? 2010, Japan


        Ένα πολύ “δυνατό” RPG ετοιμάζουν για το Wii, Nintendo & Mistwalker με την ονομασία Last Story του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο Hironobu Sakaguchi. Παρότι δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την κυκλοφορία του, οι τελευταίες ειδήσεις λένε πως θα αποτελεί action-RPG και το development του βρίσκεται στα τελικά στάδια.
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

        Authenticity sir, authenticity. "

        Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



        Comment


        • Updates της τελευταίας στιγμής

          Δύο αλλαγές της τελευταίας στιγμής για το blog.


          Πρώτα για το Spectral Force Genesis της Idea Factory που θα κυκλοφορήσει τελικά στις 11/3 απ’την Ιgnition Entertainment στην Αμερικάνικη αγορά. Στο thread του τίτλου προστέθηκε η ημερομηνία και για την Ευρωπαϊκή του κυκλοφορία, την οποία παρεπιπτόντως έχει αναλάβει η Southpeak Games. Προς το παρών, η τελευταία (Ευρωπαϊκή) θα καθυστερήσει λίγο.


          Eπίσης, άλλαξε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Resonance of Fate. Στη στήλη του παιχνιδιού προστέθηκαν οι νέες ημερομήνιες για την Αμερικάνικη αλλά και Ευρωπαϊκή του κυκλοφορία. Αξίζει να σημειωθεί πως το Jrpgnews πρόσφατα είχε ξαναγράψει για την νέα του ημερομηνία, που όμως αποδείχθηκε μη έγκυρη καθώς η Sega αποφάσισε για άγνωστους λόγους να την αλλάξει. Θα ξαναλλάξει άραγε? Ο καιρός θα δείξει…


          Τέλος, αξίξει να σημειωθεί πως στο Jrpgnews προστέθηκε μία νέα στήλη, η RPG Index, στην οποία γράφω επιγραμματικά για τα παιχνίδια που έχει ασχοληθεί το Blog.
          Battle Spirits: Hero’s Soul (PSP)

          Release Date : 11/3/10, Japan


          Νέο card-based RPG απ’την Bandai-Namco για το Sony PSP. Ελέγχετε ένα νεαρό αγόρι,λάτρη της περιπέτειας που ανακαλύπτει ότι ο κόσμος του είναι πολυδιάστατος κι αποτελείται από πολλούς (κόσμους) ταυόχρονα! Σκοπός του είναι να τους εξερευνήσει.
          Foto Showdown (DSi)

          Release Date : 9/3/10, USA


          To Foto Showdown ή αλλιώς Monster Finder (όπως είναι γνωστό στην Ιαπωνία) αποτελεί την πρώτη αποκλειστικότητα του DSi. Ανήκει στο χώρο των turn based action RPGs και χειρίζεστε τέρατα τα οποία βελτιώνετε μέσα από μάχες. Το παιχνίδι αξιοποιεί και την κάμερα του DSi αφού με το να φωτογραφίζετε τυχαία περιβάλλοντα, αναγνωρίζει χρωματισμούς που θα παράγουν ένα τέρας στην οθόνη σας το οποίο και θα έχετε στη διάθεση σας για να μάχετε.
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

          Authenticity sir, authenticity. "

          Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



          Comment


          • Atelier Totori (PS3)

            Μετά την επιτυχία του Atelier Rorona στην Ιαπωνία, η Gust ανακοίνωσε στο περιοδικό Dengeki Playsation πως θα εκδόσει ένα νέο τίτλο με την ονομασία Atelier Totori. Προς το παρών, σχεδόν καμία πληροφορία δεν είναι διαθέσιμη πέρα απ’την ονομασία του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο site του παιχνιδιού, θα ανανεωθεί με πληροφορίες στις 26/3.
            Dragon Quest Monsters – Joker 2 (DS)

            Tο Dragon Quest Monsters – Joker επιστρέφει. Ο τίτλος του 2006, μετά από 4 χρόνια απουσίας θα γνωρίσει ένα νέο sequel. Σύμφωνα με την Square-Enix, o πρώτος τίτλος πούλησε σχεδόν 2 εκ. κομμάτια παγκοσμίως καθιστώντας τον ιδιαίτερα επιτυχημένο κι ευελπιστεί να πετύχει το ίδιο και με αυτό. Μερικές απ’τις αναβαθμίσεις του θα αφορούν τα γραφικά που θα είναι πιο λεπτομερή και πιο πλούσια σε χρωματισμούς, τον αριθμό τεράτων που θα φτάνει τα 300 πλέον και τέλος, ίσως η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη του θα είναι η αλλαγή στο σύστημα μάχης. Η απαρχαιομένη first person, turn based φιλοσοφία εγκαταλείπεται για χάρι της action! Όσον αφορά τις extra επιλογές του, θα περιέχει και επιλογή για online μονομαχίες με εως και 8 παίκτες ταυτόχρονα. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού θα παραμείνει η ίδια. Αναζητάτε τέρατα που θα σας βοηθάνε στις περιπέτειες σας.
            Θυμάμαι είχα ολοκληρώσει το πρώτο μέρος παλαιότερα και μάλιστα είχα γράψει ένα review για το παλιό μου blog/site.


            Το Joker 1 δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, ένα απλό τυπικό RPG που μου είχε φανεί αρκετά άψυχο και κουραστικό. Η φιλοσοφία των DQM είναι παρόμοια με αυτή των Pokemons και μάλλον απευθύνονται σε αυτό το κοινό.


            Το δεύτερο φαίνεται πιο ενδιαφέρον αλλά και πάλι έχω πολλές επιφυλάξεις.




            Τέλος, μερικές εικόνες από το artwork του Last Story :







            Η πρώτη εικόνα πιο γνωστό RPG θυμίζει?? PP
            Kάνει ΜΠΑΜ νομίζω. Το Chronotrigger
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

            Authenticity sir, authenticity. "

            Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



            Comment


            • Ωραίο artwork, πραγματικά είμαι πολύ περίεργος να δω το τελικό αποτέλεσμα.
              Καλά η πρώτη εικόνα δε θυμίζει απλά Chrono Trigger, είναι σα να βλέπεις concept art από remake του. Η τρίτη μου θυμίζει λίγο ταινία Miyazaki.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

              Comment


              • Mono pou h thalassa einai apo thn allh meria
                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                Kindred, this blade and I.
                "

                "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                Greek Gaming Videos
                Greek Final Fantasy Forum

                Comment


                • Η πρώτη εικόνα θυμίζει chrono trigger ενώ η τρίτη baten kaitos.

                  Όπως και να χει,το artwork είναι πολύ ωραίο,αλπίζω αυτήν την φορά να μας δώσει η mistwalker κάτι ξεχωριστό,τα blue dragon και lost odyssey παρόλο που ήταν αρκετά καλά είχαν πολλά προβλήματα.Ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να το κάνουν σωστά.

                  Προσωπικά ποντάρω στο xenoblade.


                  Tidy!

                  Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

                  Comment


                  • Blaze Union (PSP)

                    Atlus & Sting ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για ένα RPG αποκλειστικά για το PSP. To Blaze Union φαίνεται να ακολουθεί την gameplay φιλοσοφία του Yggdra Union κι αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο εάν αναλογιστεί κανείς πως μέλη-κλειδιά αυτού (Yggdra Union), θα εργαστούν και στο Blaze Union. To παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία και λογικά θα ακολουθήσει αργότερα και μία Αμερικάνικη έκδοση απ’την Atlus.
                    Hagane no Renkinjutsushi: Yakusoku no Hi he (PSP)

                    Description from Play-Asia.com :
                    Take Ed and Al on their quest to fix what they have done. Walk their path, meet Roy and Risa and fight the homonculus.
                    Created by the staff behind the anime production and voice acted by famous seiyuu such as Park Romi and Kugimiya Rie, Full Metal Alchemist Yakusoku no Hi e is an alternative journey to redemption.
                    Be adventurous, take the unbeaten path, don’t be afraid to make unconventional choices and you’d be able to unlock secret scenarios within the game. Combine attacks with the comrades you meet during your journey, pull them to your side and they’d do something to help you out of tight situations.
                    3D models and wonderful characters, the fate of Ed and Al depends on you.
                    DEUS EX - Human Evolution

                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                    Authenticity sir, authenticity. "

                    Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                    Comment


                    • Moe Moe 2-Ji Taisen Ryakou – Ultra Deluxe (XBOX360)

                      Moe-Moe Ji Taisen Ryakous είναι μία spin-off σειρά της γνωστής Ιαπωνικής σειράς στρατηγικής, Taisen Ryakou απ’την Systemsoft Alpha. Ωστόσο, συγκριτικά με την main σειρά, παρουσιάζει κάποιες ιδιαιτερότητες. Καταρχάς, έχει ενταχθεί το στοιχείο RPG που σημαίνει μετά από κάθε μάχη κερδίζετε development πόντους (ΧP). Έπειτα, τα στρατεύματα πολεμικών οχημάτων έχουν αντικατασταθεί με mechas! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα επιλέγετε ανάμεσα σε χώρες όπως τις : Μ.Βρετανία, Ιαπωνία, Γερμανία κ.α και θα μάχεστε για την επικράτηση. Φυσικά θα υπάρχει κι εδώ έντονο το simulation/adventure στοιχείο καθώς μέσα απ’τους διαλόγους κι επιλογές που θα κάνετε, θα επηρεάζετε τη συνέχεια του παιχνιδιού. Η θεματολογία παραμένει φυσικά εμπνευσμένη απ’τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι gameplay φιλοσοφία θα είναι γνώριμη για τους Daisen Ryakou fans και θα πολεμάτε τους αντιπάλους σας με turn based μάχες.



                      Moe Moe 2-ji Taisen Ryaku 2 [chu] Yamato Nadesico (DS)

                      Ο νέος τίτλος της System Soft Alpha, Moe Moe-ji Taisen Ryakou 2, θα είναι ο ίδιος που θα εκδοθεί για το XBOX360 (θα κυκλοφορήσουν παράλληλα) με τη διαφορά ότι θα είναι προσαρμοσμένος πάνω στις τεχνικές ικανότητες το NDS κι επίσης, συγκριτικά με την XBOX360 έκδοση, η δράση του θα βασίζεται περισσότερο στα adventure/simulation στοιχεία.
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                      Authenticity sir, authenticity. "

                      Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                      Comment


                      • Για να μας σηκωθεί λίγο ακόμη η τρίχα :

                        Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                        Authenticity sir, authenticity. "

                        Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                        Comment


                        • Tales of Phantasia: Narikiri Dungeon X (PSP)

                          To Nakiri Dungeon επιστρέφει μετά από σχεδόν 10 χρόνια απ’την πρώτη κυκλοφορία του στο Game Boy Color. Ο τίτλος της Namco-Bandai αναμένεται να είναι remake του αντίστοιχου παιχνιδιού για GBC και φυσικά θα διαθέτει μία νέα εμφάνιση καθώς κι αναβαθμισμένο σύστημα μάχης που σύμφωνα με το gaming περιοδικό Weekly Jump θα είναι παρόμοιο με αυτό του Radiant Mythology. Στο UMD του τίτλου θα περιέχεται και το Τales of Phantasia (!!!) και οι πρώτες πληροφορίες λένε πως θα έχει ένα ελαφρά αναβαθμισμένο σύστημα μάχης. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ιαπωνία κυκλοφορεί εδώ και αρκετά χρόνια το Tales of Phantasia – Full Voice Edition. Σύντομα θα κοινοποιηθούν περισσότερα.
                          Monster Hunter Portable 3rd (PSP)

                          Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε η φήμη πως το νέο παιχνίδι Monster Hunter που ετοιμάζει η Capcom για το PSP, θα ήταν το Τri που παρεπιπτόντως αναμένεται στην Αμερικάνικη αγορά τον Απρίλιο. Ωστόσο, η έκλπηξη δεν άργησε να έρθει και η εταιρεία μέσα απ’το επίσημο site της ανακοίνωσε πως θα πρόκειται για έναν ολοκληρωτικά καινούργιο τίτλο με την ονομασία Monster Hunter Portable 3rd. Όπως είναι λογικό, θα περιέχει πολύ περισσότερα τέρατα απτ’τους προηγούμενους τίτλους, νέες περιοχές προς εξερεύνηση και αναβαθμισμένο σύστημα μάχης.
                          Inazuma Eleven 3: Sekai e no Chousen!!

                          Η γνωστή σειρά της Level-5, Inazuma Eleven, επιστρέφει με το 3ο μέρος της. Σκεπτόμενη η εταιρεία πως πλησιάζει το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε πως θα εκδοθεί λίγο πριν το μεγάλο τουρνουά. Αυτή τη φορά πρέπει να οδηγήσετε την ομάδα σας προς την παγκόσμια καταξίωση μέσω του διαγωνισμού που λαμβάνει χώρα στο νησί Raiocode. Εκεί θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορους καινούργιους αντιπάλους και φυσικά θα δίδετε αγώνες σε στάδια που κλέβουν τις εντυπώσεις πχ μέσα σε νερό. Όσον αφορά το gameplay του παιχνιδιού, παραμένει γνώριμο για τους fans της σειράς. Πιο χαρακτηριστική προσθήκη είναι ο συνδιασμός κινήσεων.
                          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                          Authenticity sir, authenticity. "

                          Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                          Comment


                          • Lord of the Rings: War in the North (PC, XBOX360, PS3)

                            Η Warner Bros (πήρε τα δικαιώματα του Lord of the Rings) ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι για τα έπη του Tolkien κι αυτή τη φορά θα είναι Action/Adventure RPG. Σύμφωνα με το site :
                            Unseen lands from the world of Middle-earth are coming to your home in 2011, as WB Games and Snowblind Studios are proud to announce The Lord of the Rings: War in the North.
                            This visceral action-adventure RPG is set against the backdrop of the famous trilogy, yet forges its own distinct path with a new story and an exciting take on the popular genre. It will give players the unique opportunity to explore previously untold stories in the realm of Middle-earth during the journey of the ring.
                            War in the North is an action RPG that focuses on cooperative gameplay and will be available on both the Xbox 360 and PS3 in 2011. Inspired by events from the famous book trilogy, the game features stunning visuals, brutally realistic combat, a unique and compelling new story, and innovative cooperative gameplay that pits you and your friends against the dark forces of Middle-earth.
                            Along with the announcement of the game, WB Games and Snowblind Studios have launched the official War in the North community site dedicated to the fans of Middle-earth and this new adventure. The site features up-to-date news, including the announcement video. As the site continues to grow, we will continue to add new behind-the-scenes content, including developer interviews and trailers, as well as a meta-game of its own where players can choose an Avatar and level that character up through participation in community activities on the site.
                            Expect to see more from War in the North in the coming months, where WB Games and Snowblind Studios are preparing to share more exciting details. Until then, become a member of our community, participate in our forums, and watch for the latest details about this exciting new adventure in Middle-earth.
                            Aναμένεται στα μέσα του 2010 και θα κυκλοφορήσει για τα PC, PS3 & XBOX360. Tην παραγωγή του έχει αναλάβει η Snowblind (γνωστή για τα Champions of Norrath & Baldur’s Gate -Ps2-)

                            Tales of Graces (Wii)

                            Σύμφωνα με το περιοδικό Nintendo Power, η Namco-Bandai θα εκδόσει το τελευταίο μέλος της γνωστής jrpg σειράς, Tales of το καλοκαίρι του 2010 στην Αμερική, ενδεχομένως και στην Ευρώπη. Το Tales of Graces κυκλοφορεί εδώ και περίπου 3 μήνες στην Ιαπωνία και οι πωλήσεις του είναι εξαιρετικές. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως το παιχνίδι δε θα διαφέρει απ’την Ιαπωνική του έκδοση κι ενδεχομένως θα διαθέτει Ιαπωνικό dubbing! Πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεώτερα.

                            Fantasy Earth Zero (PC)

                            To Fantasy Earth Zero είναι ένα MMORPG που δημιουργήθηκε απ’την Square-Enix το 2005 και κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ιαπωνική αγορά. Το 2006 η εταιρεία Gamepot USA, αγόρασε τα δικαιώματα του τίτλου και πλέον είναι στην κατοχή της. Η διαφοροποίηση που εισήγαγε στους μηχανισμούς του παιχνιδιού αφορ;ά το σύστημα πληρωμής για τα αντικείμενα του παιχνιδιού. Δε χρειάζεται κάποια πληρωμή για να παίξει κανείς το Fantasy Earth Zero κι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη beta. Σύντομα αναμένεται να αρχίσει κανονικά η λειτουργία του.
                            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                            Authenticity sir, authenticity. "

                            Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                            Comment


                            • Παλιό :

                              BioWare Vice-President Greg Zeschuk has said in a recent interview that Japanese role-playing games lack a certain “evolution”.
                              “The fall of the JRPG in large part is due to a lack of evolution, a lack of progression,” Zeschuk said to D’toid. “They kept delivering the same thing over and over. They make the dressing better, they look prettier, but it’s still the same experience.
                              “My favorite thing, it’s funny when you still see it, but the joke of some of the dialogue systems where it asks, ‘do you wanna do this or this,’ and you say no. ‘Do you wanna do this or this?’ No. ‘Do you wanna do this or this?’ No. Lemme think – you want me to say ‘yes.’ And that, unfortunately, really characterized the JRPG.”
                              Although there are exceptions, Zeschuk said; Demon’s Souls is currently one of his favorite games. He does believe that Western role-playing games have evolved much greater those crafted by Japanese development teams, though.
                              " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                              Authenticity sir, authenticity. "

                              Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                              Comment


                              • To wordpress πραγματικά σέρνεται και δεν μπορώ να κάνω posts παρά μόνο αργά το βράδυ. Τέσπα, ιδού μερικές νέες κυκλοφορίες για την Ευρώπη :

                                From the Abyss – Sonic Powered, Nobilis – Nintendo DS
                                Infinite Space – Platinum, Sega – Nintendo DS
                                Pokemon: HeartGold/SoulSilver – GameFreak, Nintendo – Nintendo DS
                                Last Rebellion – Hit Maker, Koei – PlayStation 3
                                Ogre Battle 64: Person of Lordly Calibur – Quest, Nintendo – WVC
                                Resonance of Fate – tri-Ace, Sega – Xbox 360, PlayStation 3
                                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                                Authenticity sir, authenticity. "

                                Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                                Comment

                                Working...
                                X