Announcement

Collapse
No announcement yet.

Do you read what others say?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mono topics pou me endiaferoun, oute kan pernaw apo kati allo etsi apo periergeia.
    Otan o allos leei kati sto opoio diafwnw, apantw leksh pros leksh, opote nai mporw na pw pws diavazw analytika ta post pou me endiaferoun.

Epishs den kserw kata poso ephreazei kapoion to na diavazei terastia posts grammena se greeklish, proswpika den me enwxlei omws ean ontws kapoioi kourazontai apo to na diavazoun tetoia posts, proswpika protimw na kourazontai aftoi para egw pou ta grafw
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Διαβάζω μόνο όσα γράφονται για το gaming και ελάχιστες φορές τα offtopic , αλλά σίγουρα και εκεί κάνω ορισμένες επιλογές...

Comment

το "ποτέ" σαν επιλογή γιατί το βάλατε;είναι δυνατόν κάποιος να μη διαβάζει αυτά που λένε οι άλλοι ποτέ;αν ναι δε νομίζω να έμπαινε στο φόρουμ μόνο κια μόνο για να πει ότι του έρθει στο μυαλό.μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,απλά λέω...εγώ διαβάζω τα πάντα εκτός από αθλητισμό,μπάσκετ,αμάξια και κάτι άλλα τέτοια που μου τη δίνουν.
        Carpe diem

Comment

το "ποτέ" σαν επιλογή γιατί το βάλατε;είναι δυνατόν κάποιος να μη διαβάζει αυτά που λένε οι άλλοι ποτέ;αν ναι δε νομίζω να έμπαινε στο φόρουμ μόνο κια μόνο για να πει ότι του έρθει στο μυαλό.μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια,απλά λέω...[/b]
          θα μπορουσε καποιος να ζει στο κοσμο του και να κανει οπως λες ή απλα να διαβαζει τον τιτλο του θεματος και να ποσταρει κατευθειαν χωρις να βλεπει τις απαντησεις των αλλων. και btw το topic δεν εχει σχεση με videogames αρα δε θα πρεπε να ειναι στα Γενικα νομιζω...

Comment

Το topic πρεπει να μεταφερθει στο off-topic. Δεν εχει καμια σχεση με το gaming γενικοτερα.

Comment

Διαβάζω πάντα οτιδήποτε με ενδιαφέρει πρωτίστως, αλλά γενικά προσπαθώ να διαβάζω όλα τα posts, ιδιαίτερα αυτά για τα οποία κάποιος έχει αφιερώσει χρόνο.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Ανοιξα το thread στο "Γενικα" απλα και μονο γιατι το forum πρωτιστως εχει να κανει με τη βιομηχανια των video games.Οποτε υπεθεσα πως ηταν ο καλυτερος τοπος.
                <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Διαβάζω σχεδόν τα πάντα από τα θέματα που με ενδιαφέρουν,δίχως διακρίσεις σε μέγεθος-συντάκτη κτλ...

Μπορεί να μην μου φαίνεται μίας και δεν κάνω συχνά reply αλλά πραγματικά διαβάζω οτιδήποτε με ενδιαφέρει

Comment

Working...
                  X