Χτες πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να αγοράσω 2 παιχνίδια για το psp.Πέρα από μένα λοιπόν,το μαγαζί είχε κι άλλους πελάτες,λογικό θα μου πείτε.Ήταν ένα παιδάκι 5-7 χρονών με τη μητέρα του,το οποίο όλο ζήταγε βίαια παιχνίδια για τον υπολογιστή όπως πχ GTA San Andreas,Orange Box,Doom 3 κλπ.Ο υπάλληλος που ήταν εκεί όταν του ζητούσε τους συγκεκριμένους τίτλους του έλεγε πολύ ευγενικά "Άμα συμφωνεί και η μαμά".Της εξήγησε λοιπόν το παλικάρι ότι αυτά έιναι πολύ βίαια παιχνίδια και ειδικά για ένα μικρό παιδί.Οπότε εκείνη αρνήθηκε να πάρει οτιδήποτε.Βέβαια μόλις ο μικρός άρχισε να παραπονιέται,εκείνη άλλαξε κατευθείαν γνώμη λέγοντας "Προκειμένου να γκρινιάζει μετά συνέχεια ας του πάρω ότι θέλει" με αποτέλεσμα να πάρει το GTA San Andreas.
Οπότε τι έχουμε εδώ;Έναν υπάλληλο που έκανε σωστά τη δουλειά του,όπως πρέπει χωρίς να προσπαθεί να πουλήσει σώνει και ντε,και μία μητέρα που προκειμένου να μη γκρινιάζει ο γιόκας της του κάνει όλα τα χατήρια,αδιαφορώντας για την επίδραση που αυτό μπορεί να έχει στο χαρακτήρα του.
Δεν έχω κάτι να πω ή να διατυπώσω κάποιους προβληματισμούς,όχι τώρα τουλάχιστον-μόλις ξύπνησα,αλλά ήθελα να το γράψω αυτό το περιστατικό και να δω αντιδράσεις,σκέψεις,προβληματισμούς.Πιστεύω χρειαζόμαστε ένα τέτοιο τόπικ.
Τα ποστ σε σας.
Υ.Γ.αν ο τίτλος δε σας αρέσει αλλάξτε τον.
Οπότε τι έχουμε εδώ;Έναν υπάλληλο που έκανε σωστά τη δουλειά του,όπως πρέπει χωρίς να προσπαθεί να πουλήσει σώνει και ντε,και μία μητέρα που προκειμένου να μη γκρινιάζει ο γιόκας της του κάνει όλα τα χατήρια,αδιαφορώντας για την επίδραση που αυτό μπορεί να έχει στο χαρακτήρα του.
Δεν έχω κάτι να πω ή να διατυπώσω κάποιους προβληματισμούς,όχι τώρα τουλάχιστον-μόλις ξύπνησα,αλλά ήθελα να το γράψω αυτό το περιστατικό και να δω αντιδράσεις,σκέψεις,προβληματισμούς.Πιστεύω χρειαζόμαστε ένα τέτοιο τόπικ.
Τα ποστ σε σας.
Υ.Γ.αν ο τίτλος δε σας αρέσει αλλάξτε τον.

και δεν ηταν απλα thriller αλλα splatter ή καλυτερα να πουμε snuff ?

Comment