Announcement

Collapse
No announcement yet.

Survival horror games

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aion
    replied
    I can't believe this is the same guy who created all that sound of melancholy and despair.

Leave a comment:

• thunderjohn
    replied

Ούτε εμένα με είχε ενθουσιάσει ο τεχνικός τομέας. Κάποιες βελτιώσεις ήταν εμφανείς, αλλά είχα την εντύπωση ότι σπάμαρε τις ίδιες τοποθεσίες, λόγο των περιορισμών της χωρητικότητας και του προχωρημένου βαθμού ολοκλήρωσης του τίτλου. Επίσης αν και έδενε η ιστορία τέλεια, δεν μου άρεσε το concept των πολλών χαρακτήρων. Ήταν όμως συνολικά τρομερός τίτλος και δυνατό exclusive.

Αναφορικά κάποιες βελτιώσεις ήταν:
    • Βump-mapping, radiosity light maps, ray-traced light maps, volumetric fogging, 24-bit color, 640x480 resolution running at 60 frames per second
    • Full-motion video sequences
    • Reactive animations, facial animations
    • Dolby Pro Logic II
    • Progressive scan mode supported(NTSC)
    • 16x9 widescreen mode supported

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ι read that in James Earl Jones voice

Leave a comment:

• wesker
    replied
    Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing,
    Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before;

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Το ED γ@μ@γε λέμε. Καταρχάς είναι το πιο αγνό lovecraftian horror παιχνίδι ever, ξεπερνάει άνετα και το Call of Cthulhu-Dark Corners of the Earth.

Και το targeting sytem ήταν τέλειο αν και έκανε το παιχνίδι κάπως εύκολο.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Μη θυμηθώ το ending (αυτό που έχεις τερματίσει και με τα 3 χρώματα) που ήταν το πιο :O :O που έχω δει

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Εγω για καποιο λογο τα χα παει πολυ καλα με το targeting system και με ειχε καταβολεψει. Επισης θυμαμαι δε χρησιμοποιουσα καθολου ranged weapons, μονο melee.

Απ'τα πολυ καλα games που θυμαμαι σαν εμπειρια.

Καλα η μαγεια ηταν κ@υλ@!!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Όταν λέτε σύστημα μάχης εννοείτε το "σημαδεύω κορμό, χέρια, κεφάλι"; Γιατί ναι αυτό δεν ήταν ωραίο. Η κατασκευή spells όμως γονιμοπιούσε μανούλες!

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Εγώ το έπαιξα 2006/07 κάπου εκεί,δε θυμάμαι καλά.Μου άρεσε πάρα πολύ όσο το είδα από άποψη ατμόσφαιρας,σενάριο,ήχο κλπ,αλλά τα γραφικά ήταν άσχημα και το σύστημα μάχης άβολο.Βέβαια ίσως στο τελευταίο να παίζει ρόλο και το ότι με ενοχολούσε το χειριστήριο του Κύβου,οπότε μην το λαμβάνετε πολύ υπόψην.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Για άλλο game λέτε, δεν μπορεί

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Και μένα τα γραφικά του μου φάνηκαν άσχημα.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Ryu_gr View Post
    Sorry αλλά ένα wat wtf είναι τρόπος αντιπαράθεσης; Νομίζω σε κανέναν δεν αρέσει να του απαντάνε έτσι επειδή είπε τη γνώμη του. Ή απαντάς σωστά με επιχειρήματα, ερωτήσεις κτλ όπως οι 2 προηγούμενοι, ή μην το κάνεις καθόλου!
    Όταν τα επιχειρήματa δεν αρκούν απαντάς με ένα WTF.

Σοβαρά τώρα το ED θεωρείται από τα κορυφαία survival horrors ever, ο τεχνικός τομέας ήταν από τους κορυφαίους του GC και ας ήταν launch title και προσωπικά είναι η πρώτη φορά που ακούω αρνητική γνώμη για το game τόσα χρόνια τώρα.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Μεταφερω τη συζητηση εδω μιας και δε βρηκα καποιο πιο σχετικο τοπικ.
    Θα κανω αλλη μια αποπειρα να πω τη γνωμη μου με την οποια κανεις δε χρειαζεται να συμφωνησει, κουβεντα κανουμε απλα (με μερικα wat/wtf εμβολιμα που λεει και ο ryu).

Το ED το επαιξα το 2004-2005 περιπου οταν πηρα GC μαζι με καμποσα ακομα παιχνιδια. Οπτικα ηταν μακραν το χειροτερο παιχνιδι που ειχα στο GC και αυτο δεν αλλαξε ουτε στην πορεια παροτι περασαν απο το χερι μου 30+ παιχνιδια ανετα.
    Ναι βγηκε σαν launch title, ναι ειχε ξεκινησει αναπτυξη στο 64 και εγινε μια σχετικα βιαστικη μεταφορα στο GC.

Οπως και να εχει αυτο που εβλεπα δε με τραβουσε καθολου, η ατμοσφαιρα χανοταν λογω των τεχνικων περιορισμων του τιτλου και τα sanity effects μετα απο λιγες ωρες οταν ημουν πιο υποψιασμενος εγιναν gimmick. Ετσι το ειδα τοτε, εχοντας και ως μετρο συγκρισης ο,τι αλλο ειχα δει στο gc. Πιστευω πως αν το ειχαν τρεναρει λιγο και εκμεταλλευονταν σωστα το GC (βλεπε REmake), τοτε το αποτελεσμα θα ηταν τελειως διαφορετικο.

Οσοι το επαιξαν στην εποχη του σιγουρα εχουν καλυτερη γνωμη και καλα κανουν στην τελικη, απλα τα launch games συνηθως ειναι και τα πρωτα που ξεπερνιουνται τεχνικα τοσο γρηγορα.

Leave a comment:

• Ryu_gr
    replied
    Sorry αλλά ένα wat wtf είναι τρόπος αντιπαράθεσης; Νομίζω σε κανέναν δεν αρέσει να του απαντάνε έτσι επειδή είπε τη γνώμη του. Ή απαντάς σωστά με επιχειρήματα, ερωτήσεις κτλ όπως οι 2 προηγούμενοι, ή μην το κάνεις καθόλου!

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Originally posted by Xeno View Post
    Το ED ειχε καποιες καλες ιδεες σαν concept, αλλα η υλοποιηση ηταν μετριοτατη και ο τεχνικος τομεας του τιτλου κακιστος - εκανε μπαμ πως ηταν ενα γρηγορο port απο Ν64.).

WAT?

Leave a comment:

Working...
X