Announcement

Collapse
No announcement yet.

VideoGames Trivia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VideoGames Trivia

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ας δοκιμάσουμε τις γνώσεις μας. Μπορούμε να βάζουμε ερώτησης, quotes, εικόνες, οτιδήποτε τελοσπάντων. Αυτός που απαντα βάζει και την επομενη ερώτηση. Καλο θα ήταν να επικρατεί τάξη, και αν δεν είστε σίγουροι για το αν απαντήσατε σωστά η όχι καλύτερα περιμένετε την απάντηση αυτού που έχει βάλει την ερώτηση. Επίσης, ας αποφύγουμε το google search για γρήγορες και εύκολες απαντήσεις. ;)

Ξεκινάω με κάτι σχετικά εύκολο:

Ποιος λέει τα συγκεκριμένα λόγια που έχω στην υπογραφή μου? B)

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

O Max Roivas,alla efkola tetoia themata mporoun na cheataristoun meso google.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ερώτηση: Ποιοι χαρακτήρες του Star Wars εμφανίζονται σε όλα τα Final Fantasy ;

Comment

Cid ?

Comment

O Max Roivas,alla efkola tetoia themata mporoun na cheataristoun meso google.
          [/b]
          Ακριβώς. Ελπίζω εσύ να φάνηκες τίμιο παιδάκι .
          Ερώτηση: Ποιοι χαρακτήρες του Star Wars εμφανίζονται σε όλα τα Final Fantasy ;
          [/b]
          Εμ... Alexandros, ο Somari έπρεπε να βάλει την ερώτηση. Όμως αν συμφωνεί μπορούμε να συνεχίσουμε.

<span style="font-family:Century Gothic">MAY THE RATS EAT YOUR EYES&#33; I am now lost to your cause&#33; The Darkness comes...&#33; IT WILL DAMN US ALL&#33;&#33;&#33; </span>

Comment

Ωπ συγγνώμη. Χάρηκα για το topic και διάβασα μόνο το μισό post σου &#33;

Comment

Χαχαχα . Ok , ας συνεχίσουμε λοιπόν. Αν ο Shadow είναι σωστός ας βάλει αυτός ερώτηση.

Comment

Δεν είναι

Comment

O cid δεν ειναι Star Wars character xD . Απλα εμφανιζεται παντα.

Biggs, Wedge
                  " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

δε μου ερχεται αλλος χαρακτηρας που εμφανιζεται σε ολα τα Final Fantasy. Chocobo και Moogles μηπως ?

edit: με προλαβε ο Scatman.

Comment

O cid δεν ειναι Star Wars character xD . Απλα εμφανιζεται παντα.

Biggs, Wedge
                      [/b]
                      Scatman wins. The force is strong in this one.

Comment

Συνεχιζοντας σε αυτο το υφος,

ποιο παιχνιδι του Atari 2600 παραχθηκε σε τοσα κομματια που η εκδοτρια εταιρεια του ~υπηρξε φημη~ τα εθαψε(&#33;&#33;) λογω της εμπορικης αποτυχιας του? ;)

" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Χαχαχα αυτό το ξέρω γιατί το άκουσα πριν 2-3 μέρες σε ένα podcast όταν ήμουν στο τραίνο. Οπότε θα αφήσω κανέναν άλλον ν&#39;απαντήσει. Πολύ γέλιο όμως.

Comment

Συνεχιζοντας σε αυτο το υφος,

ποιο παιχνιδι του Atari 2600 παραχθηκε σε τοσα κομματια που η εκδοτρια εταιρεια του ~υπηρξε φημη~ τα εθαψε(&#33;&#33;) λογω της εμπορικης αποτυχιας του? ;)
                            [/b]

Και εγώ κάπου το είχα ακούσει NOMIZΩ ότι είναι το Ε.Τ.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

To E.T. είναι όντως . lol

Comment

Working...
                              X