Announcement

Collapse
No announcement yet.

Top First Person Shooters

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Unreal Tournament 1ο από όλα....με πολλάααααααα σκαλιά διαφορά από το 2ο!
    Mortyr
    Quake 2
    Δούκας και "...climbing a ladder to heaven..."
    Blood και ποδοσφαιράκι με κεφάλια από ζόμπι!
    Doom 1
    Και για multi το CoD το τελευταίο από τα 23534623763 που έχουν βγει...δν έχω ιδέα πως λέγεται.
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Εχω ασχοληθει με παρα πολλες σειρες τιτλων FPS και με τα περισσοτερα απο τα παιχνιδια που ειδα πιο πανω (ζητημα τα μισα να ειναι πραγματικα FPS...καλα ρε miyamoto πως ακριβως ειναι FPS το SS2;;;No hard feelings bro μα εχει πολυ περισσοτερα κοινα με ενα RPG ή adventure απο οτι με ενα FPS) ομως για μενα η καλυτερη, ορθοτερα δομημενη, αρτιοτερη σεναριακα και σκηνοθετικα σειρα ειναι τα...

<div align="center">HALO</div>
      <div align="center">
      Combat evolved in 2001, simple as that.</div>
      <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Turok 2
        Black
        Halo 1
        Soldier Of Fortune (to proto tis seiras)
        Call Of Duty 4
        Goldeney

kai fysika to Clive Barker&#39;s Undying
        Born From Darkness...Raised By Light....
        My Wrath Shall Be Cast Upon My Enemies Like Rain Pouring From Heaven
        Official O.G.C Member

Comment

The Conduit..Θα τα σαρώσει όλα&#33;&#33;χοχοχο&#33; :icon_twisted:
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Unreal Tournament 1ο από όλα....με πολλάααααααα σκαλιά διαφορά από το 2ο&#33;
            Mortyr
            Quake 2
            Δούκας και "...climbing a ladder to heaven..."
            Blood και ποδοσφαιράκι με κεφάλια από ζόμπι&#33;
            Doom 1
            Και για multi το CoD το τελευταίο από τα 23534623763 που έχουν βγει...δν έχω ιδέα πως λέγεται.
            [/b]
            μπραβο αρρωστεια. To Mortyr πρεπει να ειναι σε καθε λιστα
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Halo1,2,3
              Half-Life 1 (και το 2 θα το έβαζα αλλά δεν το έχω τελειώσει)
              return to castle wolfenstein
              serious sam
              medal of honour pacific assault
              Carpe diem

Comment

μπραβο αρρωστεια. To Mortyr πρεπει να ειναι σε καθε λιστα
                [/b]

Εννοελιται ότι πρέπει
                Το είχα βρει έτσι στην τύχη σε review και είπα να το δοκιμάσω και κόλλησα κάπως
                "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Χαρ&#33; Το είχα χάσει αυτό το θέμα&#33; Εγώ θα αναλωθώ σε παλιότερα και αρκετά πιο ξεχωριστά παιχνίδια, που μπορεί να μην είναι η απόλυτη κορυφή αλλά ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Painkiller - προσωπικό κόλλημα, ένα παιχνίδι που βγήκε για τον κάφρο παίχτη που θέλει απλά αίμα αίμα αίμα ξύλο αίμα σφαξίδι αίμα αίμα αίμα κάφρικα όπλα τύπου περιστρεφόμενες λεπίδες και μηχανή που πετάει παλούκια αίμα αίμα αίμα τεράστιους τελικούς κακούς αίμα καλή replay value και λίγο αίμα.

Αυτά, πάω να παίξω Civilization.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ναι ρε το Painkiller πως το ξέχασα ;
                    Απίστευτη καφρίλα το είχα λιώσει όπως και το expansion (Battle Out of Hell)

Comment

ΧΙΙΙ - ή αλλιώς 13. Εξαιρετικό gameplay και level design (ακόμα και ομήρους παίρνεις), πολλά πολλά όπλα(από μαχαιράκια και πιστόλια με σιγαστήρα μέχρι βαλλίστρες με διόπτρα, πολυβόλα και ρουκετοβόλα), μυστήριο, μυστικά, ψάξιμο, καταπληκτικό σενάριο, και πάνω απ&#39;όλα η αισθητική του...Απολαύστε σοβαρό cel-caded&#33;[/b]
                      Το έχω στο GameCube, ίσως και να έπεσα και σε λάθος έκδοση, αλλά μου φάνηκε άτονο. Ναι, άτονο, δεν έχω καμία όρεξη να το συνεχίσω.
                      Μάλλον φταίει ο απαίσιος για FPS χειρισμός του GameCube. Κατα τα άλλα απο γραφικά και μουσικούλα και γενική παρουσίαση καλό είναι.

Comment

ΧΙΙΙ
                        [/b]

Ναι&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&# 33;&#33;&#33; :blink:
                        tap...tap....tap.....hrats&#33;

Απίστευτο παιχνίδι

Comment

Ρε τι λέτε τα Μορτυρ ήταν ΓΤΠ.
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Δε μπορουν να εκτιμησουν ολοι τις παιχνιδαρες.

Το Mortyr 1 ανηκει στα anti-star games και παρα την αγνοια που εχουν οι περισσοτεροι για τον τιτλο, βρεθηκαν 2 (προς το παρων) ατομα που το εκτιμουν και το ξεχωρισαν αναμεσα στα 100δες που υπαρχουν στην αγορα.

Προφανως δεν ασχοληθηκες οσο επρεπε.
                            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

tap...tap....tap.....hrats&#33;
                              [/b]
                              Ratatatatatata

AAAAaaarghghgh&#33;&#33;&#33;

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Αναφερόμενος πάντα σε FPS που έχω λιώσει και φυσικά όχι υβρίδια τύπου Deus Ex,System Shock την πρωτιά την παίρνει χμμμ μία μούφα...

Halo 3 και ακολουθούν

Halo: CE
                                Halo 2
                                Quake 2
                                Exhumed

Comment

Working...
                                X