Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tokyo Game Show 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ocarina of Time RE, 23 Νοεμβρη κλινουν 10 χρονια.
    Do a barrel roll!

Comment

Το remake του ΟοΤ εχει ηδη βγει, νισαφι πια.

Comment

LoL
        Originally posted by Raf
        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Αυτο ηταν REFAIL.
          Do a barrel roll!

Comment

I attack sharks
            when i smell them bleed
            I dont go swimming
            water just wants to be around me.

Comment

Εγραψες παλι ρε pilgrim γαμω το κερατο μου!
              <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

<div align="center">KOEI</div>

DYNASTY WARRIORS: Multi-Raid (PSP) (Action)
                WARRIORS OROCHI 2 (PSP) (Tactical Action)
                Monster Racers (NDS) (RPG)
                Saihai no Yukue (NDS) (Adventure)
                DYNASTY WARRIORS 6 (PS2) (Tactical Action)
                G1 Jockey Wii 2008 (Wii) (Horse Racing)
                Neo Angelique Special (PSP) (Adventure)
                Nobunaga&#39;s Ambition Online (PC/PS2) (MMORPG)
                Uncharted Water Online (PC) (MMORPG)
                Romance of the Three Kingdoms Online (PC) (MMORPG)
                DYNASTY WARRIORS Online (PC) (MMO Action

Ειμαι fan της koei τι να κανουμε..

Comment

LOL ναι το προσεξαμε &#33;Κι απο οτι φαινεται αυτη τη φορα η εταιρεια εχει πολλους τιτλους να δειξει.Ελπιζω να ειναι καλυτερης ποιοτητας απο οτι η μεση ετησια κυκλοφορια της.
                  <div align="center">

Comment

LOL ναι το προσεξαμε &#33;Κι απο οτι φαινεται αυτη τη φορα η εταιρεια εχει πολλους τιτλους να δειξει.Ελπιζω να ειναι καλυτερης ποιοτητας απο οτι η μεση ετησια κυκλοφορια της.[/b]
                    Tωρα θιγεις ενα τεραστιο θεμα οσον αφορα την ποιοτητα των τιτλων της.Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι τιτλοι της βασιζονται πανω σε ενα συγκεκριμενο franchise(dynasty warriors) το οποιο η εταιρεια εκμεταλευεται στο επακρο με 2-3 τιτλους την χρονια.το προβλημα ειναι οτι το gameplay παραμενει στασιμο σε ολουσ τους τιτλους τις και αυτο εχει φερει δυσαρεσκεια σε μια μεγαλη μεριδα οπαδων της αλλα και κυριως στους επαγγελματιες gamers οι οποιοι την ανταμειβουν με απιστευτα χαμηλες βαθμολογιες στα παιχνιδια της.Τρανταχτο παραδειγμα ο τελευταιος τιτλος της(warriors orochi 2) τον οποιο γνωστα site βαθμολογησαν με βαθμολογιες τυπου 4-5(με αριστα το 10 να μην τρελαθουμε)Παρολα αυτα η koei παραμενει μια απο τις πιο κερδοφορες εταιριες στιν παγκοσμια αγορα.

Comment

Δε διαφωνω.

Βασικα οπως το αντιλαμβανομαι εγω οι τιτλοι της αποτελουν cult δημιουργιες, απευθυνονται και καλυπτουν τις αναγκες ενα συγκεκριμενου, πιστου κι αρκετα μεγαλου κοινου.Ειμαι κι εγω φιλος του συγκεκριμενου ειδους ομως προτιμω τα δυο Kingdom Under Fire του XBOX, τα οποια και θεωρω τις κορυφαιες προσφορες στην κατηγορια τους.Στις πρωτες φασης της ζωης του PS2 τα DW προσεφεραν κατι μοναδικο αλλα ειναι λιγακι αδικο για τους φιλους της σειρας οι devs να αρνουνται πιστματικα να διορθωσουν καποια απο τα προβληματα που βασανιζουν τη σειρα εδω και τοσα χρονια...
                      <div align="center">

Comment

Δε διαφωνω.

Βασικα οπως το αντιλαμβανομαι εγω οι τιτλοι της αποτελουν cult δημιουργιες, απευθυνονται και καλυπτουν τις αναγκες ενα συγκεκριμενου, πιστου κι αρκετα μεγαλου κοινου.Ειμαι κι εγω φιλος του συγκεκριμενου ειδους ομως προτιμω τα δυο Kingdom Under Fire του XBOX, τα οποια και θεωρω τις κορυφαιες προσφορες στην κατηγορια τους.Στις πρωτες φασης της ζωης του PS2 τα DW προσεφεραν κατι μοναδικο αλλα ειναι λιγακι αδικο για τους φιλους της σειρας οι devs να αρνουνται πιστματικα να διορθωσουν καποια απο τα προβληματα που βασανιζουν τη σειρα εδω και τοσα χρονια...[/b]
                        συμφωνω απολυτα φιλε μου.να σε ρωτησω τα k.u.f εχουν κυκλοφορισει σε καμια αλλα κονσολα??

Comment

συμφωνω απολυτα φιλε μου.να σε ρωτησω τα k.u.f εχουν κυκλοφορισει σε καμια αλλα κονσολα??
                          [/b]
                          Τα The Crusaders και το Heroes που θα σε ενδιαφερουν λογικα ειναι αποκλειστικα για το ΧΒΟΧ.Το αρχικο K.U.F για το pc αποτελει μια πολυ μετρια (εως κακη) RTS προταση ενω το K.U.F CoD ειναι ενα μετριο hack &#39;n slash για το ΧΒΟΧ360.Για τα δυο πρωτα μπορω να αγγυηθω (FiOth&#39;s seal of quality ) το τριτο απεφυγε το με καθε τροπο και το τεταρτο...meh .
                          <div align="center">

Comment

Ξερετε αν το δειχνει κανα site live????

Comment

Ξερετε αν το δειχνει κανα site live????[/b]
                              μπα δεν νομιζω φιλε μου.

Comment

Παρακολουθώ αυτή τη στιγμή live τις παρουσιάσεις από SEGA.
                                Bayonetta, Yakuza 3 και Shining Force Feather δείχνουν πολύ καλά, ειδικά το Bayonetta τα έκανε όλα θρύψαλα. :icon_twisted:

- Ένα τεράστιο anime και μερικές σκηνές από Infinitive Space.

- LOOOOOL
                                WTF?&#33;???&#33;
                                Δε καταλαβαίνω τίποτα, όλα είναι στα ιαπωνικά, στην αρχή έδειχνε για ένα γιαπωνέζικο football manager παιχνίδι, μετά έσκασαν μύτη γκόμενες&#33; OMG, γκόμενες, chibi style football manager, και ένας γιαπωνέζος να λέει τα δικά του, μονο επικό μπορεί να είναι το παιχνίδι.

- Lets Tap ή μάλλον Leeetsss Tapeeee, σε ένα κλασικό casual αισθητικής trailer και απαίσια J-pop music, τέλειο.

- Let’s Catch, γνωστό κι ως Leeeeetsss Cathiiiii, casual τίτλος για Wii που πετάς και πιάνεις μια μπάλα&#33;?&#33;?&#33; Κρατάμε την cheesy ροκιά και την Γιαπωνέζα μαμά.

- Blaze Drive για DS και Project Diva για PSP, δε τα έπιασα πολύ καλά γιατί έφαγε κόλλημα το streaming.

- Κάτι που μοιάζει με Animal Crossing και τρέχει σε Windows?&#33;

- 7th Dragon ένα RPG για DS, το trailer ήταν άκρως εντυπωσιακό.

- Καινούργιο Bleach.

- Garnet Chronicle (RPG) για PSP.

- Culdcept (RPG) για DS.

- This my escape, I’m running through this woooorld...Cheesy ροκιά από αμερικανικό συγκρότημα Γυμνασίου των ΗΠΑ. Yup, τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτός από το φάντασμα του αγαπημένου μπλε σκαντζόχοιρου και το νέο (παλιό) trailer για το Sonic Unleashed.

- Κι άλλη cheesy ροκιά&#33;&#33;&#33;&#33;&#33; Και ναι, άλλο ένα Sonic, Sonic and the black knight.

- Welcome to 2000&#33;&#33; Samba de amigo, έλα μωρή αρρώστια Dreamcast, χώσε ρε τρέλα Ricky Martin.

- Shiren 2 (RPG) για DS.

- Phantasy Star 0 για DS, το παλιό trailer.

- Η καστανή γιαπωνεζούλα με τη κοντή λευκή φούστα αποχώρισε, και εκεί που πήγα να κλίσω το stream, εμφανίζεται μια μελαχρινή γιαπωνεζούλα με ποδοσφαιρική ενδυμασία για να παρουσιάσει ξανά το manager game με τις γκόμενες&#33;&#33;&#33; Seeeexyyyy&#33;

- 428 για Wii, από το super cheesy cult αυτό trailer δε βγαίνει άκρη, για το αν είναι καν παιχνίδι. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό μετά το trailer, είναι μια FMV based Interactive Movie, εύκολα μπορεί να μην έχει καμία απολύτως σχέση βέβαια, αλλιώς το SEGA CD μόλις απέκτησε δυνατό ανταγωνισμό.

- Εδώ και μερικά λεπτά τα trailer λουπάρουν, όποτε μάλλον τελείωσε.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Working...
                                X