Announcement

Collapse
No announcement yet.

Tokyo Game Show 2008

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Με τον Akira εχω διαφωνήσει σε πολλά θέματα και πολλές φορές, και έχουμε ανταλλάξει και αρκετές κουβέντες, αλλά πόσο μεροληπτικό μου φαίνεται να τα ρίχνουμε όλα σε αυτόν, όταν στο συγκεκριμένο thread πετάχτηκε από το πουθενά ο Αlexandros και με τρόπο ειρωνικότατο, προσπάθησε να την πει στον Akira ή να καπελώσει το συναίσθημα χαράς που ένιωσε ο Akira...
    Δηλαδή από που και ως που, θα πρέπει να βάλουμε την δική σας καπότα στα συναισθήματα μας..
    Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γουστάρει με το οτιδήποτε..θα πρέπει κάποιοι να trollaroyn τόσο άκριτα και μετά να φταίνε όλοι εκτός από αυτόν?Και μάλιστα απόσο θυμάμαι ο Akira, έγραφε τώρα πρόσφατα και κάποια πράγματα στο thread για το Brawl..

Και στην τελική, ναι για όσους έχουμε μόνο wii, τόσο κακό είναι να χαιρόμαστε με exclusives και μάλιστα σε παιχνίδια που μας άρεσαν και τα αγαπήσαμε?//Ραμπίδη, sorry to piss on your parade, αλλά είναι για wii, αν και πάει για το 2010)..
    Μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος..
    Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Καλα ρε παρταλε πως στο καλο εβαλες εικονα να σταθει στραβα :blink:

ΥΓ: Τελικα ειναι για Wii κι ας ηλπιζαν αρκετοι το αντιθετο.
      Do a barrel roll!

Comment

[/b]
        Χαχα, κάτι μου θυμίζει αυτό...εσύ δήλαδή δεν το ήλπιζες? :icon_twisted: :icon_twisted:

Παντως ακομη δε ξερουμε τη κονσολα και να δεις που τελικα θα ναι για DS και θα ξενερωσουν πολλοι εδω[/b]
        Suda 51 επί σκηνής.....
        http://www.gamekyo.com/videoen13311_no-mor...by-suda-51.html
        Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

Με τον Akira εχω διαφωνήσει σε πολλά θέματα και πολλές φορές, και έχουμε ανταλλάξει και αρκετές κουβέντες, αλλά πόσο μεροληπτικό μου φαίνεται να τα ρίχνουμε όλα σε αυτόν, όταν στο συγκεκριμένο thread πετάχτηκε από το πουθενά ο Αlexandros και με τρόπο ειρωνικότατο, προσπάθησε να την πει στον Akira ή να καπελώσει το συναίσθημα χαράς που ένιωσε ο Akira...
          Δηλαδή από που και ως που, θα πρέπει να βάλουμε την δική σας καπότα στα συναισθήματα μας..
          Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γουστάρει με το οτιδήποτε..θα πρέπει κάποιοι να trollaroyn τόσο άκριτα και μετά να φταίνε όλοι εκτός από αυτόν?Και μάλιστα απόσο θυμάμαι ο Akira, έγραφε τώρα πρόσφατα και κάποια πράγματα στο thread για το Brawl..

Και στην τελική, ναι για όσους έχουμε μόνο wii, τόσο κακό είναι να χαιρόμαστε με exclusives και μάλιστα σε παιχνίδια που μας άρεσαν και τα αγαπήσαμε?//Ραμπίδη, sorry to piss on your parade, αλλά είναι για wii, αν και πάει για το 2010)..
          Μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος..
          [/b]
          Στο σχόλιο του Akira περί οπωρικών δεν θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να δώσω διαστάσεις το θέμα. Όσο για το post μου, το παιχνίδι ειρωνεύομαι κι όχι τον Αkira και έχω αναλύσει σε ένα τεράστιο post-απάντηση το γιατί πιστεύω ότι το NMH ήταν κακό παιχνίδι . Ο καθένας εδώ μπορεί να έχει την άποψη του για κάτι η δική μου είναι πως το παιχνίδι δεν σηκώνει sequel στο Wii. Θα έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα που είχε και το πρώτο και θα κλαίμε τα χρήματα μας πάλι.

Εάν δεν συμφωνείς με την άποψη μου απάντησε μου με επιχειρήματα. Όσο για τις προσβολές και ξέρω γω τι, προφανώς δεν υπήρχε καμία τέτοια διάθεση και θα περίμενα πως θα το καταλάβαινε ο Akira μετά από τόσα posts-συζήτηση που είχαμε κάνει πάνω στο θέμα.

Comment

Καμία σχέση τα οπωροκηπευτικά με εξαίρεση το αγγούρι που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα δεν πήγαινε με προσβλητικό τόνο ειρωνικό ναι αλλά καμία σχέση με ότι σκέφτηκες(πιθανολογώ).

Απλά το σχολείο σου μου θύμισε Άγγλο ευγενή με υψηλό τουπέ και ειρωνεία που τα γούστα των άλλων δεν ταιριάζουν με δικά του υψηλά στάνταρ...Αφού μένεις στο εξωτερικό κιόλας θα έχεις ακούσει πως του Άγγλους ευγενής συνηθίζουν να τους χαρακτηρίζουν έτσι λόγω του αχώνευτου χαρακτήρα τους και επειδή είναι πάντα σε κακή διάθεση που οφείλετε στο αποτέλεσμα των πολύ στεγνών biscuits που συνοδεύουν το tea τους. Να στο δείξώ και με εικόνα μου έφερες στο μυαλό ένα τέτοιο τύπο.

Λοιπόν η καλύτερη απάντηση αν θα ήθελες να ήσουν ευγενικός και να μην παρεξηγηθείς από κανέναν αλλά και να επιδείξεις την άπταιστη σου Αγγλική κατάρτιση αλλά και το Αγγλικό σου φλέγμα θα ήταν αυτή:

"Dear sir I found your enthusiasm quite amusing in my infinite browsing boredom on the internet but your rather exciting news(speak for yourself on that matter) found them quite irrelevant for my tastes,how would i say it, it is not my cup of tea...."

(τα φρούτα που ανέφερα ήταν οπωροφόρα και όχι οπωρικά-το-, το σωστό πάει το οπωροφόρο ενικός και πληθυντικός τα οπωροφόρα,των οπωροφόρων) επίσης το μόνο οπωροφόρο είναι το ακτινίδιο μιας και τα δαμάσκηνα ονομάζονται νωποί καρποί.Τέλος από μένα και ελπίζω να σε κάλυψα.

Comment

Μια διευκρίνιση γιατί ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες.
              Οπωροφόρος είναι αυτός που φέρει φρούτο (=οπώρα). Συνεπώς οπωροφόρο φρούτο θα ήταν ένα φρούτο με ένα άλλο φρούτο κολλημένο πάνω του που μάλλον δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό.
              Οπωρικό είναι ο καρπός, τα φρούτα ή τα λαχανικά ή κάτι που σχετίζεται με αυτά.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

[/b]
                Einai diafano, idi stravomeno gifaki

Comment

Μια διευκρίνιση γιατί ειπώθηκαν κάποιες ανακρίβειες.
                  Οπωροφόρος είναι αυτός που φέρει φρούτο (=οπώρα). Συνεπώς οπωροφόρο φρούτο θα ήταν ένα φρούτο με ένα άλλο φρούτο κολλημένο πάνω του που μάλλον δεν είναι και πολύ ρεαλιστικό.
                  Οπωρικό είναι ο καρπός, τα φρούτα ή τα λαχανικά ή κάτι που σχετίζεται με αυτά.
                  [/b]
                  Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Οπώρα είναι γνωστή μία θεότητα την οποία οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν προστάτιδα των φρούτων (οπώρα = φρούτο). Η Οπώρα μετείχε στην ακολουθία της θεάς Ειρήνης. Παριστάνεται πιθανώς σε ανάγλυφα του ναού του Σεράπιδος και της Ίσιδας που ανακαλύφθηκαν στη θέση του σημερινού ναού του Αγίου Ελευθερίου στην Αθήνα.

Για αυτό το λόγω και μόνο στην νεοελληνική μέσα από την εξέλιξη της αν θυμάμαι καλά (η) Οπώρα θεωρείτε κύριο όνομα και για αυτό δεν έχει κλίσεις σαν ουσιαστικό ή επίθετο για αυτό οι πανέξυπνοι κατά τα αλλά νεοέλληνες φιλόλογοι απλοποίησαν την χρήση του οπώρου(αδόκιμος λόγος) σαν απλό συνδετικό άλλο ένα δείγμα του βιασμού της γλώσσας μας. Και με το χρόνο το οπωροφόρο δέντρο άρχισε να χρησιμοποιείτε μόνο για τα δέντρα που έχουν μόνο φρούτα για τα λαχανικά έχουμε το όρο κηπευτικά και τα υπόλοιπα τα χωρίζουμε σε καρπούς νωπούς(φράουλες,δαμάσκηνα,χουρμάδες) και ξηρούς(φιστίκια,ηλιόσπορους,αμύγδαλα). Η διόρθωση που έγινε έπρεπε να προσθέσω ότι τα φρούτα ήταν από οπωροφόρα δέντρα και όχι οπωροφόρα φρούτα.Πάντως σαν ουσιαστικό -το- οπώρο δεν υπάρχει στην νεοελληνική πάρα μόνο σαν αδόκιμος όρος.

Γουστάρω πολύ τις αναλύσεις και τις επεξηγήσεις των λέξεών της γλώσσας μας να κάνουμε ένα θέμα Μπαμπινιώτη να γουστάρουμε.

Comment

"Dear sir I found your enthusiasm quite amusing in my infinite browsing boredom on the internet but your rather exciting news(speak for yourself on that matter) found them quite irrelevant for my tastes,how would i say it, it is not my cup of tea...."

Πάντα στο κλίμα του forum όπως είπες κι εσύ. Αν είναι να κάνεις πλάκα τουλάχιστον κάντην σωστά. Αυτό που έγραψες βγάζει όσο νόημα βγάζει κι αυτό:

Καλή προσπάθεια πάντως, ομολογώ πως σχεδόν χαμογέλασα.

Comment

I fucking love this forum.

Comment

Μπα εδώ οι "πρωτεργάτες" του αρχίζουν να το εγκαταλείπουν, φαντάσου τι ιδέες περνάνε από το μυαλό του απλού μέλους...

Comment

ενα πραγμα μου αρεσει σε αυτο το forum.η ικανοτητα να "πηδαμε"απο το ενα θεμα στο αλλο!!πως απο το TGS βρεθηκαμε να μιλαμε για οπωροφορα η οπωρικα ειναι λιγακι ακυρο.χαλαλι ομως μαθαμε κατι καινουργιο...

Comment

Oπωροφόρα είναι το σωστό.Οπωροφόρα δέντρα. ;)
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

για οσους ενδιαφερονται:

dynasty warriors strikeforce trailer
                              dynasty warriors 6 empires trailer

Comment

Αlexandre, καλά το βίντεο τα έσπασε!!ειδικά στο τέλος που δείχνουν και τι ακριβώς είπε...χαχαχαχα!!

Απλώς εγώ θα ήθελα να πω, ότι μου φάνηκε άκομψη η αρχική σου αντίδραση για αυτό και είπα ότι είπα...
                                Το προτιμότερο θα ήταν έστω μια διαφορετική διατύπωση για να είσαι ακριβολόγος, έτσι ώστε να δείξεις καθαρά πως τα βέλη σου επικεντρώνονται στο παιχνίδι και όχι στον Ακιρα...
                                Αυτά από μένα και δεν επανέρχομαι στο θέμα..

Λοιπόν, βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον χθες..
                                Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για τα 2d παιχνίδια και τις ιδανικές τιμές για αυτά..Νομίζω κάπου στα 20 ευρώ τα κοστολογούν μερικοι..
                                Λοιπόν, από τους δημιουργούς του Muramasa

?Because it?s high-res, making those high-res dot graphics are really difficult. We have to put our lives and sacrifice into making this game. As for why we?re doing this, it?s really because I play these games myself for fun, and just like them. Really, for all of us, we?re making a 2D game because we love them.? - Yoshifumi Hashimoto, producer for Muramasa: The Demon Blade[/b]
                                Kαι κάποια νέα..

1)Billy Bob Thornton και Dennis Hoper το voicecast για το Deadly Creatures!!!
                                http://media.wii.ign.com/media/142/14235413/vids_1.html

2)Little King Story

tgs trailer..
                                http://www.gametrailers.com/player/41087.html

Πολύ όμορφο!!

Comment

Working...
                                X