Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2009 Discussion

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Xeno
    replied
    Ε ρε γκαφα που κανα και τωρα μου τη λεει και ο Πιλγκριμ. Ποσο πιο χαμηλα δηλαδη;
    Δηλαδη Δευτερα-Τριτη απογευμα θα λιωσουμε ολοι εδω περα;
    Μηπως να αναστησουμε το IRC;

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Οι ωρες του pilgrim ειναι σωστες, τουλαχιστον η nintendo καθε χρονο 7 ή 7.30 κανει την conference.

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Οντώς τρελή μούφα το τοπ 10! Ακούς εκεί 3 το Ζελντα και 2 το ASSasins Creed (Που θα λεγε και ο gintama!)
    Xeno που γκρινουιτς να ναι η ώρες σου παλιοπαρτάλι στο πρώτο πόστ οι ώρες που αναφέρονται είναι σε ώρα Ελλάδος!!Εκατό φορές τα έχω πει, Νισάφι πια!! (πάντα ήθελα να το πώ αυτό )
    Οπώς θα λέγε και ο Μαζεστιξ "Μερικές φορές νιώθω τόσο μα τόσο κουρασμένος";)

Εdit: Για live coverage για την ώρα έχω βρει αυτό
    http://g4tv.com/e32009/splash.aspx

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Όντως άθλιο το Top 10.Τρανταχτές απουσίες:Mass Effect 2,Alan Wake,Halo 3 ODST,Splinter Cell Conviction,Project Trico,Battlefield Bad Company 2,πιθανό καινούριο project από Mistwalker Κλπ.

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Tι ωρες ειναι αυτες ρε γαμωτο, τιποτα δε θα δουμε live;
    Pilgrim κανε μεταφραση σε GMT+2 να μη χαλαμε φαια ουσια κι εμεις.
    Λιγο οτιναναι μου φανηκε το top 10 του gametrailers.. Ακους εκει Assassin's Creed στο #2...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Λέτε να βγει νέο MGS στο PS3 με τον Big Boss;;)

Leave a comment:

• Pilgrim
    replied
    Αχρηστε πάρταλε μικρέ καβαλιώτη τα έχω γράψει στο πρώτο πόστ!!! Αμαν ποια δεκα παρτάλια έχουν ρωτησει μέχρι τώρα ποτε ακριβώς είναι οι conferences!!! Ξεστραβωθείτε ποιά!!

Υ.Γ Το έβαλα με κοκκινα γράμματα και μεγαλύτερο μέγεθος!!

EDIT: GT Countdown - Top 10 Most Anticipated Games of E3 2009
    http://www.gametrailers.com/player/49771.html

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Και ομως αυτη η εταιρια, που τα τελευταια χρονια μας εχει φλομωσει στο casual περιεχομενο... μας εκανε να πανηγυριζουμε εκεινες τις χρονιες.

Epic Moments λεμε...

Να ελπιζουμε σε κατι παρομοιο φετος ? χαχα

Btw εχουν ανακοινωθει πουθενα οι ακριβεις ωρες που θα γινουν οι Conferences?

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    As erthei h allh deftera kai ta vriskoume.

Leave a comment:

• swordmaster
    replied
    Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ λάιφ μια Ε3, από που την βλέπουμε;

Πάντως η Capcom το έχει ** το θέμα με τα RE στο Γουί, ούτε καν πόρτ των κλασσικών τίτλων (ούτε widescreen ούτε καλήτερη ανάλυση ούτε καμία απολύτως αλλαγή, απλά με χειριστήριο Γουί - ε και;;; )

Να δώ κάτι καλό πια απ'το Γουί το 360 με έχει κερδίσει πάντως πλέον ολοκληρωτικά

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Xαχα, ελιωσα με το gifακι.
    Τον ειχα ξεχασει τελειως τον drummer.. Επικο σκηνικο.
    Αντε, μακαρι και φετος να εχουμε την τιμη να δουμε live τετοια cult moments.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Καλα περυσι ηταν χαρμα οφθαλμων η παρουσιαση της nintendo...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Nintendo & Microsoft σιγουρα και ισως Sony αν δεν με απασχολει κατι αλλο εκεινη τη στιγμη.

Της nintendo ειναι απογοητευση αν εχεις προσδοκιες, διαφορετικα εχει αρκετο γελιο να τους βλεπεις να ευλογουν τα γενια τους και να προσπαθουν να εντυπωσιασουν με μαλακιες.

Περυσι ειχαμε το πακιστανο drummer και την βλαμμενη με τα σκυλακια.
    Believe....

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Κάνα IRC μπείτε αφού θα είναι πολλά άτομα. Τις προηγούμενες χρονιές που συνεννοούμασταν απο MSN δεν καταλάβαινες πιος μίλαγε και τι έλεγε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Peite mia hmeromhnia kai wra na eimai kai egw mesa.

Leave a comment:

Working...
X