Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2009 Nintendo Press Con: Review

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Να πώ και εγώ τα impressions μου από το conference ... Πρώτα απ'ολα, χαίρομαι που δεν είχαμε μια επανάληψη του περσινού φιάσκου, γιατί δεν θα το άντεχα ..

    Συνεχίζοντας να αρχίσω από το DS ... Golden Sun DS, Kingdom Harts, Mario & Luigi, Mario & Donkey Kong 2, Zelda DS ... Πολύ καλά παιγνίδια για μια πλατφόρμα που έχει πουλήσει πάνω από 100m κονσόλες ... Χαίρομαι που η Nintendo συνεχίζει να το στηρίζει, αν και τώρα τελευταία το έχω παραμελήσει κάπως ... Για το Golden Sun DS δεν ενδιαφέρομαι τόσο αφού έπαιξα το πρώτο και δεν βρήκα καν την όρεξη να το τελείωσω, αλλά ένα νέο Mario & Luigi, και ο Link με το τρένο του θα είναι σίγουρες αγορές ..

    Και προχωρόντας με το Wii .. Το Super Mario Galaxy 2 είναι σίγουρα ότι καλύτερο θα μπορούσα να ακούσω από την Nintendo σε αυτή την E3 .. Τo original είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε αυτή την γενιά, και δεν μπορώ να περιμένω για καινούρια levels .. Αυτό που με φοβίζει είναι το νέο Metroid .. Δεν είμαι τόσο fan του gameplay της Team Ninja, και παρά το ότι το trailer ήταν ωραίο οπτικά, δεν μου άρεσε η αλλαγή στην ατμόσφαιρα του παιγνιδιού .. Επιφυλάσσομαι όμως, και ελπίζω για το καλύτερο .. Το New Super Mario Bros Wii είναι μια παράξενη απόφαση .. Έλεγα και στον Xeno πόσο πολύ περισσότερο θα ήθελα ένα Four Swords Wii .. Ειδικά τώρα που υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κατάλληλο connectivity, η Nintendo δεν το σκέφτεται καν .. Έπρεπε να έιχαμε 4 gba και 4 καλώδια για να μπορούμε να το απολαύσουμε ..

    Τέλος να πώ ότι λυπάμαι πάρα πάρα πάρα πολύ που δεν είδα τίποτα για το Pikmin 3 .. Είναι ένα παιγνίδι που περίμενα πολύ πιο νωρίς στο Wii, και πραγματικά θα ήταν ωραίο να βλέπαμε μια ανακοίνωση από την Nintendo πέρα από τον Mario και την Samus ... Χαμένα επίσης είναι τα F-Zero, Wave Race, 1080 και Starfox ...

    Γενικά όμως δεν έχω παράπονο .. Μακάρι και με αυτά που θα βγούν να προλάβω να παίξω τα μισά από όσα θέλω μέσα στο 2009 !

    Για Wii Motion + κτλ επίσης δε μου καίγεται καρφί. Who cares ?
    Προς το παρών ούτε και εγώ ... Είναι το software που κάνει τα hardware να αξίζουν, και το Wii Motion Plus αυτή την στιγμή είναι απλά ένα peripheral χωρίς παιγνίδι να το εκφράζει .. Ή τουλάχιστον χωρίς παιγνίδι να με εκφράζει Στο τέλος όμως όλοι μας θα αγοράσουμε το Resort



    Comment


    • #17
      Καταλαβαίνω τους φόβους σας για το Metroid πάντως, είναι ένα εγχείρημα που ίσως να μη δουλέψει, αλλά ελπίζω στη σωστή εποπτεία της Nintendo για το project, γιατί φαίνεται πολύ φιλόδοξο και η Nintendo αποκλείεται να το αφήσει στην τύχη του.

      Comment


      • #18
        Να δηλώσω κι εγώ την άποψη μου.

        Μια χαρά μου φάνηκε η παρουσίαση και φυσικά συμφωνώ με τον Nick ότι μια παρόμοια με την περσινή δεν θα την άντεχα.

        Δυο λόγια:

        Galaxy 2: Ο Miyamoto δήλωσε ότι το 90% του παιχνιδιού είναι ολοκαίνουριο με ιδέες που δεν χρησημοποιήθηκαν στο 1. Οπότε προς τι ο πανικός; Όλα τα sequels αυτό δεν κάνουν; Και μιας και o miya είναι πίσω και απ'αυτό τότε το παιχνίδι θα είναι τέλειο. Απλά τα πράγματα.

        NSMBWii: Καλό το multiplayer αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ένα 2D Mario . Δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο.

        Metroid: Με προβλημάτισε και εμένα ότι το παιχνίδι το αναπτύσει η Team Ninja αλλά μόλις έμαθα ότι η R & D 1 της Nintendo (η οποία είναι και υπεύθυνη για το Super Metroid, ω ναι!) θα είναι με το μαστίγιο από επάνω.

        Wii Sports Resort: Προς τι το μίσος; Το Wii Sports είναι το παιχνίδι που έλιωσα πιο πολύ τα τελευταία χρόνια και το Resort δείχνει απλά καλύτερο, οπότε σίγουρη αγορά.

        Το WM+ θα το δούμε στην πράξη αλλά ευτυχώς τα πρώτα hands-on είναι άκρως θετικά.


        BTW ο Miya είπε ότι θα ήθελε πολύ να δείξει λίγο από το νέο Zelda αλλά προτίμησε να το καθυστερήσει λίγο. Όσο χρόνο θες άρχοντα!

        Comment


        • #19
          Καλα εκανε παντως και καθυστερι το Zelda αφου οπως ειπε προσπαθουν για 2010 release αλλα δεν ειναι σιγουρο. Μεταξυ μας, αφου το 2010 θα εχουμε το Galaxy 2, 2011 πρεπει να ερθει το νεο Zelda.

          3D Mario και Zelda την ιδια χρονια ειναι too much awsomeness και θα καμπυλωθει ο χωροχρονος.
          Do a barrel roll!

          Comment


          • #20
            Καλοκαιρι πρωτης λυκειου πρεπει αν ηταν οταν τερματισα το πρωτο golden sun και παιρνω τηλεφωνο εναν φιλο αυτη τη στιγμη αν εχει ελευθερο slot στο 2 για να του το δανειστω για μερικους μηνες Αν δεν εχει σιγα μην κατεβασω emulator, κατευθειαν αγορα.

            Επισης χαρηκα με Mario Galaxy 2.

            Ενταξει αυτα. Τωρα για το KH ελπιζω μην εχει καρτες οπως το αλλο στο advance και το Mario and Luigi πιθανον να εχει φαση. Αλλα θελω αλλο ενα rpg με αυτους τους δυο.
            My blog:Doppel's Den

            Comment


            • #21
              Den tha paizei me kartes man, afto einai katharo KH!!! Tha liwsoume!
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

              "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

              Comment


              • #22
                Σίγουρα η φετινή παρουσίαση της Nintendo ήταν αρκετά βελτιωμεένη σε σχέση με την περσινή.Από όλες τις ανακοινώσεις αυτή που γούσταρα περισσότερο ήταν το SM : Galaxy 2 . Το 1 έχει ανεβάσει ήδη τον πύχη πολύ ψηλά , για να δούμε το 2 που θα τον φτάσει...Ελπίζω σε μεγαύτερους πλανήτες και σε πιο δύσκολα αστέρια.

                Comment


                • #23
                  Ο Miyamoto μίλησε για ένα δώρο στους hardcore Mario fans πάντως, οπότε πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο. Λογικό κιόλας γιατί για να το παίξεις θα πρέπει να έχεις παίξει πρώτα το πρώτο.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Ground_zero View Post
                    Den tha paizei me kartes man, afto einai katharo KH!!! Tha liwsoume!
                    Με εφτιαξες.

                    Originally posted by yomanation View Post
                    Ο Miyamoto μίλησε για ένα δώρο στους hardcore Mario fans πάντως, οπότε πιστεύω θα είναι πιο δύσκολο. Λογικό κιόλας γιατί για να το παίξεις θα πρέπει να έχεις παίξει πρώτα το πρώτο.
                    Πιο δυσκολο ειναι και λιγο σπαστικο για μενα. Επειδη μερικα σημεια ειναι τοσο δυσκολα που προσωπικα με αποτρεπουν απο το να ξαναπαιξω το παιχνιδι.

                    Για να το παιξεις δεν νομιζω να πρεπει να εχεις παιξει πρωτα το πρωτο. Δλδ, ειτε ακολουθει την ιστορια αμεσα, ειτε οχι παλι τα πρωτα αστερια θα ειναι αρκετα ευκολα και θα υπαρχουν μανηταρολιδες και ταμπελες για βοηθεια. Αλλιως θα αποτρεψει καινουρια ατομα να ασχοληθουν με τον τιτλο. Και η Nintendo αποδεικνυει με τα wii-souvlaki και wii-piesometro και wii-tabon πως μονο αυτο δεν θελει.
                    My blog:Doppel's Den

                    Comment


                    • #25
                      Δε το λέω για την ιστορία, απλά αν έχει παίξει κανείς το 1 πρέπει να ξεκινάει το 2 σχετικά εύκολα αλλά γρήγορα να γίνει όσο challenging όσο τα τελευταία επίπεδα του πρώτου για να μην είναι υπερβολικά εύκολο και το κάνουν steamroll όλοι οι παλιοί.

                      Και πιστεύω έτσι θα είναι. Εξάλλου το αγοραστικό κοινό του 2 κυρίως θα είναι άτομα που θέλουν κι άλλο μετά το 1.

                      Comment


                      • #26
                        To 1 πάντως πραγματικά δεν ήταν τόσο δύσκολο και δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο το οποίο να με εκνεύρισε. Δεν έχω κανένα παράπονο, από τη στιγμή όμως που μιλάμε για συνέχεια, θα ήθελα να είναι λίγο πιο δύσκολο (όπως κάποες από τις τελευταίες πίστες του 1).

                        Θα πέσει και 3ο playthrough του 1 λοιπόν .

                        Comment


                        • #27
                          Οι τελευταιες πιστες ηταν μια χαρα, πιο δυσκολες και πιο ενδιαφερουσες. Γενικα υπαρχουν περιθωρια να γινει πιο δυσκολο αλλα τουλαχιστον ας αφαιρουσαν εκεινα τα Comets με τη μια ζωη. Αν ξαναδω τετοια παιζει να τα προσπερασω αμαχητι.
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • #28
                            To Scribblenauts για το DS το τσεκαρε κανεις;
                            Δειτε αυτο το βιντεο, ενδιαφερον concept αν μη τι αλλο.
                            Ειναι απο την ομαδα που εκανε και το Drawn to Life, αλλα εδω βλεπουμε κατι ακομα πιο πρωτοτυπο.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Ramparter View Post
                              Οι τελευταιες πιστες ηταν μια χαρα, πιο δυσκολες και πιο ενδιαφερουσες. Γενικα υπαρχουν περιθωρια να γινει πιο δυσκολο αλλα τουλαχιστον ας αφαιρουσαν εκεινα τα Comets με τη μια ζωη. Αν ξαναδω τετοια παιζει να τα προσπερασω αμαχητι.
                              Βασικά σχεδόν σε όλα τα Mario προσωπικά μου έμεναν στο μυαλό για χρόνια οι πρώτες πίστες πάντως

                              Π.χ. 1-1 στο Mario Bros, Bomb-Omb Battlefield στο 64, New Egg Galaxy, etc.

                              Comment


                              • #30
                                Δηλώνω ευχαριστημένος για ότι μας έδειξε η Nintendo στην Ε3 αλλά κυρίως για το αναπάντεχο Metroid:Other M.
                                Ευχόμουν για ένα 2d Metroid αλλά αυτό πήγε παραπάνω απο μια απλή έκπληξη... Ευτυχώς που δε δείξανε το art του Zelda στο conference γιατί θα έσκαγα απο χαρά!

                                Αν και οι άλλες ανακοινώσεις ωχριούν μπροστά του, ανυπομονώ τα μάλα για το NSMB Wii. Περισσότερο και από το Galaxy 2, ίσως γιατί δεν έχει περάσει καιρός απ'όταν έπαιξα το πρώτο.

                                Επίσης χάρηκα με την πληθώρα τίτλων για το DS. Eίναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πάρω που πλέον καταντάει γελοίο.

                                Comment

                                Working...
                                X